Quote Originally Posted by beatnological View Post
Al' to i dalje radi nekolicina budala te je to i poenta.

Isto, a ovdje sam od 98. Nece jos da me prihvate kao Novljanina iako ovdje zavrsih osnovnu, srednju, faks, dobih porodicu i sve sto ide uz to, al' nema veze.

Znaci niti 2% atmosfere koju ljudi ovdje opisiju, kao i po raznim socijalnim mrezama, nisam osjetio u Novom osim u onom ludackom periodu razdvajanja od Srbije (tada jeste bilo ludilo). No ajd, sta ce znati neko ko provede u Novom dan-dva godisnje te mu se sve o Novom zasniva na onome sto vidi u medijima (za koje znamo svi kako funkcionisu). Kada je nekome fokus naci najgore uvijek ces ga naci, osim kod sebe naravno.

---

Dal' ima negativnih strana i budala? Definitivno, kao i u svakom gradu, tu nema price.
Iskreno meni je nejasno da tako kroz socijalne mreže Novi doživljava neko ko je u Crnoj Gori.Konkretno Nikšićanima je bliži Novi no ostalima cijelo djetinjstvo se spuštalo tamo do mora.Šetalište mi je najljepše u CG izvan sezone a ima odličnih mjesta đe čovjek kad upozna vlasnika i osoblje uvijek se osjeća ugodno.A to da neće da te prihvate tako ti je sa svim gradovima u CG gotovo kad neko dođe sa strane.Čak i iz drugog grada u CG.

Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk