da vidimo ko je najvise ocajan, pa misli da ce se usreciti sa traeom youngom.
slazem se, green im je totalni visak, i sta god na 4/5 da dobiju za njega je bonus.
to sto je sa 23 igrao prvi PO protiv namazanih warriorsa i nije se proslavio... ne bih ucitavao previse nesto. jedino sto ne vjerujem da ce biti neke otimacine za njega za te pare koje mu se duguju u naredne 3 sezone. cini mi se da svi imaju visak bekova, a manjak visokih.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
da vidimo ko je najvise ocajan, pa misli da ce se usreciti sa traeom youngom.
Skoro sam gledao video jednog NBA youtjubera đe je naveo Tre Janga kao jednog od igrača koji spadaju u "negativne trejdove" (tu su još bili Ja Morant, Zion, Zak Lavine i još neki, ne mogu sad da se sjetim svih).
Uglavnom, poenta videa je bila da su njihovi ugovori i trenutna igra toliko loši da navodno većina GM smatra da mogu da budu trejdovani jedino za odgovarajuće loše ugovore/igrače, bez ikakvih dodatnih pikova.
Tako da me ne bi čudilo da bude neki trejd Jang za Lavina ili Moranta, ili neki treći tim iz donjeg dijela tabele jer ne vidim nikog ko se bori za finale/titulu da ode po igrača kao što je Tre Jang.
8 od 13 iz igre Branson u 1/2, subjektivni osjecaj da je uzeo 22 suta koliko gnjavi i gusi.
Za Taunsa ne postoji akcija, a koji je Branson ballhog najbolje pokazala situacija na kraju 1/4 kad je za 5s napada imao dva igraca naprijed, on krenuo sam i ukradose mu je.
Od 17 poena odbrana ga castila 12.
Tomson poceo da igra odbranu 3:30 do kraja poluvremena, ali Robinson nije dobio memo pa dva puta ne iskace kod pika nego se se fokusira na na Mekkulara, drzi ga rukama, jer ne daj boze da Mekkular pobjegne i napravi dar mar.
Kunem vi se ja bih dao 12p nocas da sam pazen ko Branson.
Da me puste da primim loptu bez problema, da mi ne iskacu u udvajanje i da me svaki put pustaju da lagano udjeljujem pasove.
Definitivno postoji dogovor da se nekim igracima budzi statistika i svi ucestvuju u tome.
OKC taj memo nije dobila.
Organizator igre i prvi strijelac kad je bez lopte stoje od njega 2-3m, gledaju da pomognu ako Mic Robinson krene u minijaturu, a kad primi loptu do 5m od kosa moze kolce da odigra.
Ista stvar sa Kejdom, kod svakog pasa je imao ispred sebe svu slobodu svijeta.
Zato je Stef Kari osvajao titule i rjesavao OI, dok ovi kad podju nedje budu 4.
Stefa bukvalno cijele sezone drze, cupaju, udvajaju, i opet covjek ima brojke Kejda i Bransona.
Branson vise ne radi postavljanje tijela na prodor, a nekad je bio tata igre za to, tako da je zvanicno neupotrebljiv u odbrani.
Buši Kejd, rješenje: neka ga pazi MekBrajd 1na1.
CBA, bajo moj.
Dok se lomi utakmica na klupi Tauns, Enunobi, ali tu je kesa Branson da eventualno nabudzi statistiku.
Ne daj Boze da se proba nesto tipa od malih MekBrajd i Klarkson, Tauns da ne izlazi po programiranom planu.......
Vratise se iz TO, akcije soliranje Bransona, tri napada zaredom sut.
Sad se igra da Branson dodje do svojih brojki.
To je ovosezonski NBA.
Jebale vas brojke.
Last edited by Bruda; 06-01-26 at 01:45.
Ali pazite ovaj namjerni faul nad Bransonom, ova nog Gulaša ispod njega koju on gazi...
Ovaj koji nije bio, a realno je ocigledniji od 90% onih koji su sviranj ove godine, pogotovo oni Harpera prije par utakmica.
Ali u ovom slucaju ocigledno je da i Branson trazi nogu. Kao sto svi oni traze svaki put.
Pa se pitam kad ce vise batalit to pravilo jer osim sto obavezu ima defanzivac da pazi zaboravilo se na prirodni dio igre da suter treba da pazi dje doskace ako vec zeli da pazi svoje noge.
Ja na basketu nikad nikom na nogu ne doskocih.
Nakon 24 razlike za Klipove i TO Bikerstafa Niksi su pojurili zaostatak tako sto je Branson uzeo 70% suteva. Smanjeno na 20 na kraju 3/4, jer su realno ovi iz Detroita sve promasili.
Masina za koseve Klarkson uze jedan sut koji je realno sam sebi iskreirao iz brze kontre, sutnuo iz prebrzog trcanja i promasio.
Da je to modus operandi samo na ovoj utakmici...
Last edited by Bruda; 06-01-26 at 02:01.
Рекох ја. Но Харт, но харт.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Gledati Taunsa koliko je nemoćan protiv odbrane Detroita (pogotovo Stjuarta) je prosto depresivno.
Sjecate li se kad rekoh da Sarlot da je zdrav i da hoce da pobjedjuje, da u njima spava div koliko talenta imaju?
To se vidjelo prosle godine kad su gubili na loptu toliko meceva a uvijek bez 3-4 igraca.
Jos ove godine dodali Knepla i eto ekipe koja ako je zdrava svakom ce skinuti skalp kad hoce.
Таунс ми је као карикатура. Тражио бих Јанис трејд али знам да би редовно гледање оне кораке његове ме одвеле у рану смрт.
ЈВ плеј нула асистенција. Браво ти га брате мој.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ustade s klupe Branson kod 21 da isforsira povratak u igru, sjede ga trener.
Koji rodjeni pobjednik hahahahahahahahaha
Ponasa se ko da upire na sebe na preko.
Pretprosli mec uze onaj nepotrebni sut u rijesenom mecu.
Prosli mec neka slobodna gledao da iznudi u rijesenom mecu.
U ovom nije dva pasa na vrijeme dao.
Klarkson i McBride uopste nemaju suteve iz njegove kreacije.
Prije nekoliko godina je bas bilo mnogo blow outa i treneri su dosta odmarali glavne igrace.
Cini mi se da je od tad to 'zabranjeno'.
Jos jedna u nizu utakmica dje jedan tim moze da pocijepa drugog ako od pocetka igra ozbiljno i jos jedno 1/2 poluvrijeme dje svi 'jedu'.
Prije 5 godina treneri bi kod 24 u 3/4 sjeli Bransona, jer realno je glavni krivac, a mec otisao, danas ih drze u igru do kraja.
Oni dodju do 30 i neki dijabetes lik sto loptu nije sutnuo se odusevljava, utakmica ne bude 35 no se kao vrate na 12 i kao ima sanse...
За 31 минуту игре и најгори играч би се сасвим случајно спотакао преко бар једне асистенција. Али ту тренера највише кривим.
bizarno da bukvalno nijednu akciju za townsa citavu sezonu nisu nacrtali. imas igraca koji ubija iz pika na sve moguce nacine, i uopste ne koriste nista od toga.
Svake godine novi sampion, ove godine bi mogo bit Ditroit.
Bukvalno su za jednu pogodjenu trojku po mecu vise od strane Kejda daleko od velikog finala.
Heris mora imati manje minuta, mozda da drugu postavu predvodi.
ОКС 27 разлике дома од Шарлота. А што се ради.
i kao GMokara nema s kim da igra, a zeke nnaji preslisao embiida. e, zivote.
Teski nemaci pojma.
Denver je ulazio u PO sa raznim Nadjijima masu puta.
Svi igraci koji nisu valjali Denveru su bili dobri nedje drugo.
Evo lik sto minuta nije igrao u Denveru je koristan nedje drugo.
trejduj MPJ-a, stetocina najveca, sinoc ih preslisao s pola snage, vise se preznojio na sobnom biciklu pored terena nego na terenu.
trejduj nnajija, trejduj murraya, otpustaj boogieja, hartensteina, javalea, huffa, nema ko ga igra centra... abjeztebudale.
Gledah Denver -> izginuli su za pobjedu.![]()
Denver bez kompletne prve petorke plus Jonas i Hardavej i dobiše.
To se zove regularni dio sezone![]()
Last edited by kurogane; 06-01-26 at 07:26.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Viđeh na NBA sajtu piše Džeju Hafu samo dunk.
Iznevjerovah.
Iskusni ce znati na sto mislim.
U Hitu ima samo jedan efikasni strijelac u prvoj postavi, Powel.
I on otvara utakmicu sa 8p, zavrsava poluvrijeme, pocinje 3/4 sa 4p...
A brate ako neces njemu posvetit malo vise paznje, a kome ces onda?
Viginsu i Adebaju koji iz meca u mec imaju sut 5 od 15?
I dobijaju se tako cirkus mecevi, gube ozbiljniji, u PO prave propusti jer se nije razvila sposobnost pametnog targetiranja.
Steta, jer nekako je osjecaj da je sad vrijeme da Sota ili Niksi uzmu titulu.
Nisu ni oni gubavi, kad se vec dijele te titule.
Rudy opet dominira nad Adebayom, još jedno prosipanje uz uzašan procenat šuta gotovo cijele ekipe
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks