Žena starija 15 i više godina od muškarca
Žena starija 10 do 15 godina od muškarca
Žena starija 7 do 10 godina od muškarca
Žena starija 5 do 7 godina od muškarca
Žena starija 3 do 5 godina od muškarca
Žena starija 1 do 3 godine od muškarca
Idealno je kad su istih godina
Muškarac stariji 1 do 2 godine od žene
Muškarac stariji 3 do 5 godina od žene
Muškarac stariji 5 do 7 godina od žene
Muškarac stariji 7 do 10 godina od žene
Muškarac stariji 10 do 12 godina od žene
Muškarac stariji 15 i više godina od žene
Nije mu dobro za mentalno zdravlje to sto prezire rat u ovim vremenima.Makar Nlp za pocetak ako ne transakcionu analizu.
Salim se naravno, no nazalost ne bih se sjetio sale da elektromagnetni impulsi ne povezu na brzinu
Može bit da sam to prenijela na juniora jer ista rat prezirem iz dubine duše.
A kćerka bi već u vojsku.
Ovo su ti moje dvoje đece ukratko.
Bolje da ce cerka u rat ako vec mora jedno no musko.
Ao, ne reci da je cerka kao didi (bkese li joj tako ime)? Daj da je upoznam sa ovim malim sa prizemlja. Bice hit or miss![]()
Last edited by Bluemoon; 05-01-26 at 22:51.
Molim tri manekenke da su sto ljepse pa onda email mom menadzeru koji ce ga proslijedit' pravniku a pravnik sekretarici. Jeste da ce trajat' neko vrijeme ali isplati vam se!
Oli poslije tužbu pisat ko ti isporuči, isporučiocu kad ti se u život iste useru.![]()
Sas vec na tim talasima jasemo kao profesionalni surferi plus clanovi rock banda istovremeno. Uci se iz patnje
Dobar gledaocima, nekom katastrofalan. No čapra je jedna, znak je jedan a i podznak je jedan.
Ne da smo u off offova, nego dje je ta policija da nas legitimise, pohapsi i banuje? I platicu im jos kaznu da se ne bunim.
A mislio sam dobro kunem vam se! Ne uzmite za zlo
Nema ođe OFF-a ja da ti rečem.Postoji legenda da je NSX ovu temu izvadio iz mrtvih da mene lično proziva.
A POLICIJA spava.Osim na oglase i to tu su ti sa pendrecima ovo je tema zajebancija.
Ili na jeftine letove.Nedobog da smo spamovali na jeftine letove.
Na podforum nauke ti se pojavio Bugi da prosipa fore o astrologiji a on ima status muderatora.Zamisli.
A jes. Nije offtopic... Stariji sam 4 godine od nje. Nepune 4!
@zubizaretta
Ja samo znam da je sjebala mog druga koji živi kod crkve svetog marka i udala se za vođu navijača Partizana ili te grupe JNA.
Što ti je život, što ti je ŽIVOT.
Last edited by Bluemoon; 05-01-26 at 23:22.
Znam je![]()
Naravno da se salim da je znam ali znam joj drugaricu, rodjaku ili makar neku sto se ugleda na drugaricu ili rodjakuTo je ipak 650m vazdusne linije i puno sam rekao moj skoro pa deceniju kvart bio. Sad vec neko vrijeme potiskujem
![]()
Ko je ne zna zlatom bi je platio.
https://youtube.com/shorts/fEAsiHhLO..._eBIpCyB9scUyu
Nikad od nje mimi mercedes![]()
Naravno da ne. I necu![]()
A ovi momci iz Hrvatske
https://youtube.com/shorts/j80ngQwh7...ucecC8dlrIR7kf
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Krangšvester, stari hard core. Ja ne znam smijem li okacit jednu solo rnb ljubavnu pjesmu lika iz ovog banda a da me ne limcuje neko
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks