Servisna kao servisna to je nešto što se najviše radi fake ja je nemam uopšte ne znam koje je godine Audi prestao sa servisnim knjigama, probaj nedje da provjeriš u ovlašćeni servis.
Ipak je kilometraža mnogo bitna, da vidiš sad posle njihovih puteva kad krene za 10000km naših puteva kad počne svaka stvarčica na trapove da otkazuje...
Last edited by METZ; 04-01-26 at 15:00.
Ne rade Germani toliko ali vjeruj mi, nema ko drugi ne radi za auta koja su uzeta na lizing (kada su male-srednje firme u pitanju a i podosta ljudi za licna auta), PL, TR, nasi iz Ex Yu prostora, RO, lista ne staje. Vecinu auto placeva i srednjih autokuca drze upravo non Germani, barem u DE a i dobar dio u CH.
Samo zato jer je trocilindras sa 150 hp ili neki konkretni razlog?
Samo zato jer je trocilindras sa 150 hp ili neki konkretni razlog?[/QUOTE]
Pa da, to je prenategnuto..
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
A meni prenategnuta Yaris GR dream auto za zezanciju. Jednog dana, jednog dana.![]()
Pa da, to je prenategnuto..
Sent from my SM-S938B using Tapatalk[/QUOTE]
Jer trosi isto ili slično kao neki 2.0 ili 3.0 benzin
Jer su se ukakili u motor kad ima 3 cilindra posebno za ovoliko auto a jedini razlog je da bi bila ekologija na nivou
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Nisam ni znao da je fucking Kuga toliko teska tbh, ocekivao sam nekih 1400kg max.
@Dall’Igna
Naravno da ih nisam poredio, post je bio zezancije radi i da ilustruje da nisu svi trocilindrasi istog kova. Jedan od najesktremnijih primjera sam dao naravno (ima jos extremnijih), al' bilo je tu i drugih (dok fucking EU ne natjerase skoro sve da batale hot hatches) tipa Fiesta ST/Mini C i jos koji.![]()
Last edited by beatnological; 04-01-26 at 17:43.
Ti ecoboost motori su bili na losem glasu, posebno taj cuveni 1.0. Medjutim, za 1.5 procitah da su otklonili te neke boljke od 2022. pa ovamo.
Meni su Fordovi interesantni, imali smo jedan u familiju i sluzio nas je vrhunski. E kakvi su ovi novi, to ne znam...
@Takumi, sto mislis o njihovim hibridima? 2.5 duratec full hibrid (fhev), za ovaj phev sam procitao da je los
A sto znam
Ono sto stavljaju u Ford Pumu 1.0 115ks 155ks i najsnazniji ST od 160ks ne znam bas zasto tako malen motor a nabrijali konja.
Vozio sam focusa st line 1.5 150ks dobar motor, fino je isao...
Odglwdah, tucson je komad auto za ovo
4 cikindra, prtljag veci za trecinu, do 100 za 8 sec
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ima li kakve povoljnosti kod registracije hibrida ili isto ko sa obicnim motorom?
Sent from my phone
Ne placas porez.
Prema tome, šta da ti kažem?
Pa je li bolje da ima komentara ili samo “uzimaj”?
Bolje da ima, ne rekoh nidje da je bolje da niko nista ne komentarise ali realno je dosta teze jer te poljulja dosta toga kad cujes/procitas
Komentari, bilo pozitivni ili negativno su OK osim kad dolaze od pojedinaca koji su auto vidjeli jedino na google images.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks