To su ti ona auta od 180.000 na oglasima...
Zaobidji to
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Zasto ovi nasi prodavci ne stave jednostavno VIN broj umjesto njihovih opisa i garancija.
Auto je u perfektnom stanju , vjeruj da me kilometraza ne interesuje. Svjestan sam da svi vracaju km , bitno je stanje auta .....i da nije tesko havarisan itd....zato sam ga i provjerio najvise ali ova stavka da nema nikakvog podatka o km me zacudila.....vjerovatno se i to brise iz nekog registra da se ne moze provjeriti...mozda jedino u roksped.
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
Nije ulazio u ovlasceni, vjerovatno. Ako je udaran, takodje bi trebalo da ima kilometrazu, cak i slike ostecenja.
Ti si jedan od onih koji se zapale i vise nista ne vide
Sto god ti kazu, dzabe
Nek ti je sa srecom
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Haha šta kažeš, zapalio seAuto je registrovan i prešao već 1000km. Prije kupovine pregledan i provjeren detaljno. I sigurno je bez greške. Jer sam probao makar 7-8 komada prije kupovine ovog, i svaki je imao neku manu, makar sitnicu koja bi ukazivala na moguće veliko ulaganje u skorijoj budućnosti. A i imao sam dovoljno auta da se ne "zapalim" na prvo koje nađem za kupovinu.
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
Daj onda neke smjernice kad si vec na temi o smjernicama.
Kao sto rekoh nek je sa srecom i zdravo da te vozi
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Nije do nas. Do ŽIzel je i do Dior-a![]()
Većina auta iz CH nema zabilježene kilometraže na carvertical tj. ja lično ni jedno nisam uspio naći da ima, a sva su u ovlašćenim servisima održavana... i ovdje u ovlašćeni servis možete to provjeriti preko broja šasije, ali na carvertical - nema.
I nema veze ni sa arapima ni sa ničim te vrste, lupate a ne znate
Nisam ga kupovao u CG, nego u CH, 3 auta do sad, 6-8 god starosti tada...
A osim toga provjeravao još 10 najmanje na Carvertical, nikad podatke o kilometraži nisu imali, samo eventualne štete..
Kupis auto , prelazis vece kilometraze rent a car kurir firma... jednom godisnje podjes na redovan servis a prije toga vratis kilometrazu.... i tako 4 godine dok ti je auto u garanciji. Kasnije ga prodas kao da je preslo 100k km servisna knjiga sve po ps. Jel moze takva manipulacija da se napravi u EU?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ako si u Balkansko/Turskim automotive krugovima moguce je i dosta gore od toga. Tako da je mudra opcija da izbjegavas takve prodavce, kupujes u DE npr po poznatim auto salonima i imas garanciju i na polovno. Kosta vise, manje boli glava.
Nešto se tu dešava kada je Audi u pitanju i carvertical, imam audi kupljen u DE elektronska servisna sve uredno, svaki servis evidentiran..
Carvertical mi izbaca dvije štete koje je auto imalo, nikakav podatak o kilometraži.
Nije možda loše ni ovu kugu isprobat ko gleda nova auta
https://ford.me/puma-kuga-akcija?fbc...rPYWzatdrFkbaQ
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
A zasto niko ne fali ove 1.0 motore ... ima li neka preporuka za ove nove motore koji su kao bolji nesto
Ovaj 1.5 iz kuge je pezo motor?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by NetworkMaster; 04-01-26 at 14:21.
Toliko drakonske da to redovno rade. Kazna je ako te uvate.
Kad sam trazio kombi, citam komentare za odredjene placeve po Svajcarskoj, kod Arapa redovno zalbe da je vracana kilometraza itd
Dosta se ljudi pouzda u to da ako je kazna velika nece to.normalan uraditi, i tacno, nece Svajcarac, al ovi nasi i juzniji oce 99%, a vecinu trgovine oni drze. Kombi sam uzeo od Njemca tamo, sve kako je rekao, a mogao je pogasiti lampice i prodati ga makar 2000e vise.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks