Ali najjace, nasmrkani general.
izvint'e, morala sam.
nothing comes from violence and nothing ever could
Porodicni izlazak u bioskop kao rucak u rostiljijadu
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
A što vrijedi kad su sve klasike upropastili ne oni no holivud žali bože ratove zvijezda reko aj.To je pakao što su učinjeli od Ratova Zvijezda.
Ali nema veze, sloboda izbora.Po opisu koleginice Avatara bojim se ista storija.I još tri sata da slušaš pored sebe nekoga ko zoblje kokice.
I.T.-a od horora su pretvorili u komediju.Istu sudbinu je doživio The Crow.
Svaki mogući rimejk im Q ne valja.I nije tu stvar do para.Meni je drago što je koleginica rekla što je rekla neće me to ***** od sinepleksa definitivno više gledat neće iako sam ono baš mislila aj da vidim taj novi Avatar.
@Bluemoon gledala Dune od Vilneva ili od Linča?
Nije baš da je svaki rimejk loš. Treba li da se rade rimejki, treba. Ispadne po neki da bude dobar. Čim je tako, bogatiji smo za nešto.
Ima li orginalih naslova, ima i biće. Da li su dovoljno ispraćeni? Nisu. Slabo ili nema filmskih festivala ino/domaćih filmova. Dobijam li pozive za njih, ne dobijam. Bi li volio, volio bih. Gledam li kvalitetne filmove, ne.
Imamo jedan bioskop, pa je dostini to reper o filmovima koji su novi. Cineplex u prosjeku ima oko 6-7 različitih filmova dnevno. I to je nešto.
Titograd je imao 3+1 bioskop. Ovaj + jedan je bio u sklopu Debele Berte.
Koliko toliko se trudilo, ali se i tada išlo na komercijalu.
Svakako postoje kolege koji više mogu ili su pozvaniji da kažu ponešto o ovome.
Last edited by Mr_G_rUzNi; 04-01-26 at 15:58.
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
E ne znam i ovi filmski festivali što sam pratila a ulaz je inače free su se pretvorili u treš.
Kinoteka pušta neke klasike i to, ambasade puštaju što je njih volja, ali realno to nam je što nam je.
No da skratim storiju oko Avatara, to me sve podsjeća kad sam se zajebala odgledala Top Gun i naknadno shvatila da gledam jednu tešku propagandu.
Star Vars je Disney uništio kad je uzeo autorska prava.I Avatar je Disneyev a oni sve više tonu po mom nekom mišljenju ka dnu.
SMRT FAŠIZMU!
E ne mogu da vjerujem da puštaju ovaj film knjiga na kom je zasnovana je težak treš samo film mogu da zamislim tek kakav je.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Pogledah Obraz Nikole Vukčevića. Malo težak, ali odličan film. Ne ostavlja ravnodušnim.
Tko leti, vrijedi...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks