Koga da stisnem?Ja podržavam ovu akciju Amerike!
Od mene imaju podršku. Malo mi krivo što nisu malo više vatrometa i graje napravili kad su već ulazili u selo, ali to sam vidio u kaubojske filmove pa sam naivno povjerovao da je tako bolje. Jedva čekam da vidim sledeću epizodu, t.j. ko je sljedeći. Ako bogda mi da budemo.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Ne ti samo u svakoj situaciji pošto poto čini mi se oćeš da budeš unikat.Ali malo si trebao više pratiti o tome kako je nuklearni program razorio i da je od dolaska na vlast 7 intervencija pokrenuo i kako je što veli gore Vanja obični korisni idiot nekih zajebanih planova.A srpdaj se na druge teme i tamo prosipaj fore rat nije tema za tako nešto.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Pare bih dala da g. Maja nešto dopiše na ovu temu![]()
Mene više zanima koliko građani USA protestvuju što ovaj mekdonald gaj baca bombe đe stigne.Oni su svijetu trenutno jedina nada.
https://youtube.com/shorts/yTRIHIyEX...FvpkPkRtuFPv_W
Maduro je već počeo da zarađuje pare.![]()
Evo protestuju.
Ovo prije dva mjeseca nadam se da će više da protestvuju.
Last edited by Bluemoon; 04-01-26 at 13:52.
Koliko ovakvih predśednika mozete nabrojati u okruzenju, EU i ostalim drzavama?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Bome gotovo svaki i to od Vašingtona.Dok sarađuje.
A kad neće da sarađuje dođu po njega helikopterom uz prethodnu operaciju CIA.
![]()
Primjecujem li ja ovo dobro ili forumasi koji su za rusku agresiju na Ukrajinu, sad su protiv tridesetominutne specijalne vojne operacije na Madura?
Nisam upucen 100% u situaciju, ali znam da Venecuela lezi na nafti a narod ne zivi kao u UAE, sto znaci da nesto debelo smrdi i nisu dzabe slavlja po Venecueli zbog ovog hapsenja
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 04-01-26 at 14:56.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Primjećuj ti što oćeš ka što dildo primjećuješ u tuđa kupatila i ođe fotke dilda postavljaš taman si u toj ravni da ne moš skapirat da je ovo bio ilegalan akt.
znaš ti dobro koji su, oni koji su izgubili uz svu podršku MSMa protiv nekoga ko nije imao ni 2% medija za sebe, zato te i boli sve ovo zadnjih 10 godina
She is only here to annoy herself!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks