srecna nova godina svima koji slave
pa dako mi stigne ta poruka :P
Drago mi je da su dva mjesta Pulena i Karuba u Baru ispostovali konobare da rade do 6 večeras jer niti su mjesta intimna pa bi im nagrunula pjana bulumenta koji ih ne poštuju a i nema potrebe da takva mjesta obrću novac za Novu.Kad neko nije proklet na novac.Rispekt.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
nekad je pica bila dobra u Pulenu ne znam sad kakva je
She is only here to annoy herself!
@Zhuganzi hvala ti na onaj post danas prelijep je.Ostala sam u stvari zatečena.Jedan od ljepših poklon za ng.
Blackbox bačen na dno Okeana i zakatančen.A taj sam sačuvala post ako ikad pomislim i na njega.I od z generacije se svašta da naučiti.
Nego, muzika..
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Svaka čast Nedi,skakuće kao da joj e 25 a ne 75!
...
Počeo si to da primećuješ...potonja je ura
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Želim da u '26. uđete širom otvorenih očiju, da vam padnu maske i postanete bolji ljudi!
Živjeli!
The more things change, the more they stay the same.
Virpazar je sinoć bio toliko tih da su se i patke čule a niđe niko do par nekih stranaca.Kao neki gradić iz bajke.Ni vatrometa, ni petarde, ni muzike samo čuješ voz prođe.
Savršenstvo.
Docek u Podgorici... ko izabra onog luisa za docek boze ga strelica zaklala... bolje podgoricki di dzejovi da su bili... a vatromet ... ni potrudili se nisu u centar al kuvano vino top
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pun je grad bio. Ali cijene...U Raginu koktel plava žaba 19,50e. Čaša. A ne može. Tekila 4,8e. Pa nemojmo. Počeću samo da sjedim u kafančine neke đe ima domaće šljive za 2e.
Kera sam vas život imao ponekog, a mačkama i nisam neki ljubitelj. Ali, ovo je čudo jutros ko metak dolećelo kad ga je nešto poćeralo niz ulicu, i tako skočilo navr mene da sam se htio izvrnut sa sve kafom sa stolice. I onda više nije bilo protivodbrane od nje.
Možda je i što mnim da sam bio jedina budna osoba u krug od par kilometara jutros u osam ura, možda i što ova jakna radnička ima malo mirisa na ono što sam spakovao da čeka badnji dan, a možda samo nije htjela samovat za Novu i falilo joj topline. Ko će ga znat.
Uglavnom, sretna Nova svima, a što se mene tiče, da mi oće sve što naleće na mene ove godine bit ljubavno ko ova mačka, dovoljno je![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
I ja sam za to što cijene nema da se vrne robna razmjena sa drugom robom koja cijene nema da se zajebu ovi tržni lanci.
@extravaganca koliko sira za koliko ml dobre šljive
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Srecna nova, bolja nego stara ako ti je preostalo para. Ako nije, probaj svasta pa zaradi, al jos bolje sto vise ukradi. Bolje zivi jedan koji krade, od stotine sto posteno rade. Ako ne znas ti uspjesno krasti, za obuku obrati se vlasti. Kad savladas kako da se krade, birace te i za clana vlade.
Last edited by Cass; 01-01-26 at 09:45.
Mislim da je kod Slava "Pod Trsku" euro ipo šljiva, ajde čuš
On topic, bješe dobar dan juče, prvo u firmu feštu napravili do jedno 14h, posle toga fenomenalno bješe u Akademiji u centru do 18h, malo odmorio pa djeci zajedno sa ostalom djecom iz kvarta pravio gušt sa vatrometima i raketama (bješe i mali incident pa se zapali jedno rastinje ispred zgrade jer raketu vjetar nanese da pukne iznad rastinja taman, srećom ugasih brzo sa 4-5 kanti i lavora mada to planu odma uhUglavnom nikako po vjetru palit išta, primio k znanju
Posle toga karaoke u kvartu sa društvom, u 23h sam bio u krevetu, jbg počeo u 11h![]()
Uglavnom sam sad full svjež i oran za neku dnevnu žurku ako je ima đe danas, radi li što?![]()
Ako se uzme u obzir mogućnost da do božića će padati kiša možda najbolje iskoristiti neđe ovakav dan.
Bit, misliš ovako neko recovery beer![]()
Ja sam se zajebao dva puta kad je Marquez u pitanju. Prvo kod Palade pa onda i na Stari. A onda završio u Minhen
Ne radi ni Akademija, u Moskovsku do preksjutra, u Stanka Dragojevića startuju sjutra.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks