Je li Joni Skorpija/Bik?
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Ja sam samo Bik
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
A đe si ti jadan ne bio vidio da muškarac umije samo se tješi da umiješ, ne umiješ i tebe je žena upecala a da svjestan bio nisi još znaš kako žene su ti ka Englezi ne samo da te upecaju no još ti namjeste da se šepuriš da je to bila tvoja zasluga.Još gledaju tamo neke turske serije ne zbog serije no zbog Turaka.Ahahaahah ja ovo jednome velim ne gleda ti žena serije zbog fabule no zbog Turaka eno ga jadan smišlja kako tuske serije da ukine.
![]()
Koliko pricate o horoskopu a niko natalnu ne umije da cita.
Bolje bi bilo da pricate o skorupu.
Ja bi zbilja sad nešto napisao da se umijem snać u ove ljubavne osmouglovevaljda dokaz da smo mi škorpije/bikovi mutava sorta, što god nam zbore
i, extravaganca, ako pod hitno ne uskočiš, udaću se za jonija
![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Više vjerujem kad mi prodavac kaže koliko mu je skorup star, no što vjerujem u tačnost u koliko sati i minuta sam rođen(inače to nikad nisam ni znao), jer mogu mislit kolko se śekira akušer tada da upiše tačno vrijeme. Ja dam generacija đe je vrhunac preciznosti bio datum rođenja, a mom starom su dan rođenja upisali onaj koji je on sam naveo kad je počeo u školu. Baba (njegova majka) mu je rekla "tamo oko Mitrova dana", pa ti piši kako oćeš. Moš zamislit kako bi on bio težak slučaj za nekog profesionalnog astrologa/čitača natalne...
Sa Škorpijama nam je najveća strast, antipodi pa to ti je ;D
Blue nek ostavi neke instrukcije kako ona to 'lovi'.
Ja moram priznati da to ne umijem, najvrckastija sam kad mi se neko ne dopada. A kad mi se sviđa... daleko bilo. Kao mutava, gledam ga kao tele u šarena vrata, nožice mi se presjeku, onee bube zuje po stomaku, sva sam smotana.. znači greote.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Hahaha, ne bi mi bilo prvi put...kadar stići i UTEĆI...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks