Ispod 40
Od 40 do 55
Od 55 do 70
Od 70 do 85
Od 85 do 100
Od 100 do 115
Preko 115
A kako ovaj @Mojsije ođe momcima nabija komplekse.
Daj opustite se momci.Ima logo na neki restoran u Srbiju što je muškarac bez stomaka ka Mercedes Benz bez znaka.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 27-12-25 at 18:07.
Kad sam bila mlađa totalno mi bilo svejedno trenira li ili ne, a sad sve više to primjećujem. Disciplina je privlačna, kako u tome, tako i u svemu ostalom.
A i onaj koji vježba je lakši za održavanje, zdravo se hrani, sve jede što znam da spremim. Ne daj Bože da me zapao kakav domaćinski tip, kraj mene bi ostao gladan.![]()
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Zavisi kako se koji i kojim poslom bavi i koliko je aktivan operacijski intelektualno a koliko fizički.Nekima i stil života kafanu nameće mislim na posao.A za intelektualno trošenje i stresove bitnija je "hrana za mozak" jer opasnost od moždanog je u današnje vrijeme sve veća.Ta "hrana za mozak" je posebna vrsta ishrane za namirnice koji isti čuvaju i daleko bitnije od toga koliko će se imati mišićne mase.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Vele da su jake noge recept za zdrav i dugovječan život...
Pa baš ljudi koji se dosta intelektualno troše, često imaju naviku da sav nakupljeni stres akumuliraju i troše kroz fizičku aktivnost. Mišićna masa dođe kao posljedica discipline, ne cilj sam po sebi.
Da. I iz godine u godinu sve više. Možda zato to počeh više da cijenim i kod drugih.
Davno su rekli Latini
Similis simili gaudet
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ladno ste podforum o uuuuuuživanjuuuuuu u hrani i ostalim hedonizmima izbombali temom o masa x gravitacijaGastro-terorizam, svega mi
Bah. Koliko ljudi, toliko tipova građe, toliko metabolizama, toliko specifika. Pa se ti tu snađi s idealnim. U prevodu- jedem koliko mi prija, i jedem kako volim. A prija mi, oduvijek je tako bilo, da se zaustavim neđe na trećinu/četvrtinu prije no što pojedem koliko mogu. Što je spasonosna jedna stvar, e mogu pojest za 3-4 normalna čoeka![]()
I bitnije mi je da jedem opušteno, i s merakom, nego koliko.
Dinamika mi je najbolja na 82-85, snaga na 85-88, i tu se neđe čitav život i krećem. Jednom sam, 2014 čini mi se, shebo nešto nogu i rame i mirovao par mjeseci, pa izašo preko 90, a dva puta, tamo neđe 1993/94 i 1998 (za svega par mjeseci) pao ispod 75. Zapamtilo mi se da sam se mnogo, mnogo teže vratio u normalu kad sam premršao, nego kad sam pretežao.
Zbilja ne umijem naučnije o težini, iako najčešće imam utisak da mi mozak sam ima 100+ kila
naročito kad forum čitam
Samo savjet možda za ta mršavljenja, kad tako mjerite u po' kila- preskočite ponekad večeru i popijte litar, dva čaja od đumbira, da gorite mast umjesto vodu
![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
čal od đumbira svaki dan popijem ali samo po čašu ne smijem više
She is only here to annoy herself!
Djumbir je bas potcijenjen kod nas, niko ga ne pije skoro. Ja sam za caj saznao nakon sto sam prvo probao ovako da ga pojedem zivog![]()
Ne bih nijednome, ali ti hvala što tako misliš![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Bi svakome, do jednoga i ja to ne mislim ja to znam.
Što je ovo majko mila što je ovo,u Crnu Goru se jedino stoka mjerila kad se prodaje a što je ovo.
Obezbijediću mu ja, da ti da. Pečat.
Onda, da ja slušam njegove lekcije a kod tebe da dođem da udariš pečat. Ja bih najrađe onaj manji crveni u predjelu butine ili zadnjice., što se na prasiće novogodišnje udara. No bi me onda Buvva u rernu ili pod sač bačio.
Ništa, sam ću sebi lekcije držat. Ionako sam podvojen...ponekad
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Mnim da Buva ne baza po teretanama.Ali, je zato iskusan i u jela i u pića.
Ja mnim da bi i pored te teme svijema muškarcima na svijet moga držat ozbiljne lekcije.
Naopako
Onda nek te Buva pečatira, to vidi s njim kako ćete i gdje ćete
Last edited by joni; 28-12-25 at 22:23.
Taman posla, ne miješam se, naprotiv
Samo se izmaknuh da ne smetam
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks