Cudimo se zagadjenju u pljevljima kao pozarima u avgust... jos samo fale albanci da potope zetu
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Davimo se u gownima cijele godine.
Davimo se u smogu zimi.
Ljeti nas požari opustoše i davimo se u dimu ljeti.
Jel realno da smo ovakav raspad.
Ali, optimizam budi činjenica da će sve krenuti nabolje čim DPS i DF budu ispod 50%
Bješe tako čuvena mantra.
Pa eto sve ide nabolje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Gagi brate jos te ne vidjoh da das neku sugestiju kako drugacije, ja znam da ti u centrali kazu samo da se zalis al daj jednom iskoci iz skripte i doprinesi diskusiji![]()
A ti kao da nisi iz Gore Crne pa se naglas iscudjavas.
Apropo DF, DPS, Vucica i ostalih, nisu oni krivi ako su ti ukrali komsije, rodjake odnosno igricu zvanu demokratija.
Kriv si ti i svi ostali koji bi nesto bolje a pobjegnu iz udruzenja stanara vlastite zgrade ili vajber grupe roditelja.
Sa druge strane nema tog cacija okupanog ili neokupanog do kojeg Vucic nije stigao.
Najgore je kad su posle pozara doveli onoga emiratskog PP Antonova kao neko pompezno - pokazno resenje onda kad nije ni trebalo.
Najgore je i kad ti Emirati po ko zna koji put pokazuju naklonost prema Crnoj Gori. Jer Bog sami zna sto stoji iza toga.
Last edited by biljaneta; 24-12-25 at 16:27.
Šta je poenta ovog sastančenja sa Botunjanima? Objašnjavanje da zemlja nije ravna ploča?
Niti je moguće tražiti novu lokaciju, niti će ovi odustati.
Vjerovatno “evo smo sve pokusali”. I jedni i drugi igraju igru, samo se nadam da ce Glavni grad bit jaci od Botuna, sto ne mora da znaci da je tako.
Vidim da se cesce spominje fraza “mozda dobijemo odlaganje pocetka izgradnje”
I sta ce dobiti odlaganjem? Znaci ako ne bude izgradnje, instalirao bi im trajno inspekciju u selo, da po cio dan gledaju i deru kaznama cim neko nesto ispusti u rijeku.
A sanaciju crvenog mulja bi odlozio na 20-30 godina, dok se ovim kaznama ne vrati suma za koju ce ostetit budzet jer se nije izgradio kolektor.
Sent from my phone
Naknade za zemljiste su isplacene odavno, te su parcele industrijska zona. Ali svakako, ako su problem emisije u sirem podrucju od industrijske zone, odredi se eksproprijacija cjelokupnog naselja Botun, isplate se prava i uzme se zemljiste i napravi se ogromno postrojenje i za buduca neka pokoljenja
Sent from my iPhone using Tapatalk
U Podgorici nije.
Zvanični.Sa svim dozvolama koje su nedavno izboksovali.
Nešto si slabo upućena s obzirom na to da si na Podgoricu poprilično upućena.Tvoje jedino umijeće je da karikiraš ali zavisi kome meni JBG ne moš.
Last edited by Bluemoon; 24-12-25 at 21:03.
Dozvolu da gase. Genijalno. Samo jos kad ne bi davali dozvolu da pale. Livade, gume, ponekad i Goricu.
Ko?DVD novoformirani Podgorice?A što je ovo, ne blamiraj se.Mene blam tvojega blama a zapravo nije ni blam ti to ciljano.
https://www.gov.me/clanak/mup-sprovo...ljnih-jedinica
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
DVD-u “Boka” prostorija u Gradiošnici https://share.google/lxxlxliVTjo1jot4E
Nevjerovatno da u grad kao sto je PG ima samo jedno DVD.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Od njih su dobili i instrukcije i sličnih kad se sve ono izdešavalo.Hvala Boki.![]()
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...oslo-do-pomaka
Nasi klasicni sunarodnici. Cef da ucine posa da ne zavrsi. Barem su prezgodni.
Polinezija gospodo.
Vijest koju sam postavio je iz 2021. Znaci od onda u tivatsku opstinu postoje 3 DVD-a.
Ne vidim razlog da ih Podgorica nema barem 10. Za pocetak jedno DVD kod kluba bocara cisto Goricu da pazi. Nego dobro zboris Boka je jedno a Crna Gora drugo.![]()
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Ma nemoj onda koja sam ja budala naspram svih vas možda najbolje da zapjevate onu Miro Drobnjaka Oj drugovi jel vam žao rastanak se primakao pošto svi skupa za bolje ne znate rascijepite se lijepo u ovako malu državu rascijepite je u komaTe jer se među sebe očito ne podnosite.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks