@tigrovo_oko insekti su već aloved u EU tako da neće se spolja viđet no spakovani u aditive.
Moja omiljena kombinacija luk/jaje/domaći kajmak ali nisam mogla poslije odoljeti da dodam i masline.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Insekti u moja usta - Nunca!
cEpaš kombinejšns sa lukom i mašću protiv ovih virusa, pametno![]()
Sinoć večerah kockice batata iz rerne sa baš mladim kajmakom, baš lijepo.
Diner time
![]()
bravo biljojedu
i ja cu da skuvam nekolika jajeta jer je najlakse :P
Kod mene krvav biftek samo da ga okrzne vatrica.Njega ni sa čim ni sa zelenišem ni sa začinima osim čaja od majčine a bolje bi išao uz crveno vino no mi vino nije na volju danas.
Ja danas kupih i stavih u marinadu par ramsteka pa neka spavaju, vidjećemo oćemo li ih jest u staroj ili novoj godini![]()
Ko kaze da ne moze zimi rostilj u kucu
Sent from my phone
Ne znam šta je ovo neka kajgana od onoga što nađoh.Pančeta, sos koji mnogo volim iz Markeza ovo zeleno, jaja ofkors i tikvice što su mi ostale.Ljuske idu u kompost.
Inače ovo je jedina društvena mreža đe bi fotke hrane postavila a to je da podržim druge kao što meni @tigrovo_oko znači.
Hvala ti, ne zbog inspiracije samo na ovu temu no i na sve druge ono kako postati u suštini bolji čovjek.![]()
Last edited by Bluemoon; 25-12-25 at 19:16.
Najjače kajgane su takve. Ovo ti izgleda mljac baš. Sos je nešto kao gvakamole?
Jeste moram naći negdje recept baš kako oni prave mada ja bi tu i malo onog slatkog aćeta dodala taj mi ukus ođe meni lično nedostaje za balans.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Cimnuo sam 3 kuvana,
Jedva cekam ujutru da se probudim
Da pojedem gigantski sendvic sa pecenicom![]()
Znači, i brusketica je morala jedna da pane sa masu bijelog luka kad se ljeb ispeče pa se po njemu narenda.Maslinovilo ulje pod MUST.Vrganj koji sam konzervisala u sirće i salatica od kupusa i šargarepe.
Aćeto mi slatki fali đe ga i pominjah.
Last edited by Bluemoon; 25-12-25 at 20:35.
Pojeo sam sendvic kao da sjutra ne postoji.
Dugačak si čkode, đe samo 3 jaja da pojedeš malo je to, i ja sam na 4 prešla![]()
A ja ću još tačno čašu rasola iz Berana da sunem što sam našla tako me taj miris i ukus podsjeća na djetinjstvo ni zbog čeg drugoga.A sve to me povata noću što je najgore preko dana mi je muka od svega jer tišine i mira nemam a ne mogu da jedem mislim da uživam svim čulima u haosu.Nešto mi je to intima totalna postala.
Možda ti smetaju ljute papričice jer viđeh da idu u njega, ali ovaj na Stari Aerodrom mislim da ih baš stavljaju na minimalu jer i meni u većoj mjeri smetaju.Ja bih umjesto papričica ođe stavila bijeli luk recimo u ovaj sos.Ono sos od bijelog luka jer njega obožavam.Avokado valjda ide, to @Mojsije obožava.![]()
Mislim da avokado teško da ti smeta jer je gotovo neutralan može u sve, a na recepte vidim da ima korijander.Ne znam pitaj je za recept zbog sebe možeš otkriti tako što ti od namirnica smeta da izbjegavaš.Meni recimo jedino od svih namirnica smeta žuta paprika.Slatkiše otkad sam izbacila ima i dvije godine sad kad bi uzela tačno mi dobro bilo ne bi, jednom sam se zeznula da ispoštujem nekoga.Mlijeko sam isto gotovo stavila izvan polja osim ako je fermentisano.Ljudski želudac počinje vremenom da gubi enzime koji nešto razgrađuju bitno je samo da nisi alergičan jer ima ljudi koji jesu na dosta toga e to se je tek muka.
Ahahahaha moram ovu numeru ođe postaviti ovaj me podsjetio što sam željna i maslinovog ulja i ribe dobre morske @nikolaf7 neke ti i ja trampe da pravimo za meso i to, jebeš trgovačke lance.Kad vidim što sve uvoze tačno mi se želudac prevrće po sto puta.
Mornin', odoše u kajganu 4 meni 2 Zhuangzi-ju, na ravne časti
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks