Evo ga, starac Foooočo, od 100 ljeeeta
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Uvažava se
https://www.youtube.com/shorts/ijX95BhxTNw
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Zavisi i od dubine sa koje si je izvadio i brzine kojom je izašla, i od spoljne temperature, a kad pažljivije pogledaš- ona zamućenost što ti ima ona desna sa fotografije je i dalje bistra, odnosno kristalno joj vidiš dno, samo je vrv malo brže izašla napolje ili sa malo više dubine.
Suština, shjutridan im oči ne bi izgledale više ovako![]()
Jadne beštije.
A to na kraju grijesis, jer u petak su izvadjene, popodne slikane i stavljene u frizider a tek danas spremane(nisam stigao juce). I iste su im oci bile na onako na prvu.
Zubatac je isao u rernu a ove 3 manje morao sam prziti, jer su ispod 300gr po komadu, to je otprilike neka granica dje ispod nje ne mogu u rernu, osuse se i ne budu socne.
Posto mi se nije przilo u ulju, uzeh grill tiganj prvi put u zivotu, i zadovoljan sam rezultatom
Sent from my phone
![]()
Last edited by nikolaf7; 14-12-25 at 21:03.
Ahahahahahaha, nisam reko da su freške, no da shjutra ne bi tako na oči izgledalea jesul freške ili ne bi ti reko tek da sam vidio koliko su im oči ispupčene
![]()
Povlačim riječ.
Vas dvojica ste u stvari horor.Vodite ribu kad je ulovite kod oftamologa ono batalite nas brđane vaše spike.
![]()
Rombunici I fileti gruja.
Odlicno vrijeme bilo za ribanje zadnju setimanu.
Pripreme za post
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Auuuf.... u slast!
I ja ću u petak, postiim.![]()
Ovo nije post, ovo je merak Tivćaninu.
Nego, nađoh strašan rasol jednoga iz Berana oduševio me tačno sad imam koga za kiseli kupus za podvarak i sarme.Baš onako slan taman da nije previše još i rezi lijepo.
Oce li neko napravit dobre sarme da mi se najest da valja, pa malo pirea sa strane i nista vise
Pa ko posti neka ga
Ima li oVđe vegana?
Ajmo jedan desert bez notorne plazme, plastičnog margarina, ukrajinskog brašna i jaja pitaj Boga čime hranjenih zatočenih koka!
Od sastojaka potrebno:
Let's start!
![]()
Last edited by starwalker; 16-12-25 at 19:36.
The more things change, the more they stay the same.
Sad mi je jasno sto voliš između ostalog Peters.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Mmmmmm delizioso!!!
Eeeee da mi je jedan ka' ti da mi sprema, možda bi nešto i jela.
kako mi je ucitalo skroz dolje pa se vracem ka gore gledajuci slike i pomislih: koja ovo tetka pravi dobre dezerte kad ono starwalker.
a onda mi padose na pamet jaja, koja nikako ne jedem pa odoh do frizera da provjerim do kad im je rok,
do 01.01. - dobro je, mislio sam istekla su.
Na masti daleko ukusnije nego na ulju.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Slanina i mladi i bijeli luk.
Odje bih samo dodao jos malo one sapunjare.ona mi vise ide uz bijeli luk nego panceta.
Послато са SM-S731B помоћу Тапатока
Znaš znanje.
Ja čekam polusušeno jare sve ostalo je smuti pa prospi.
To baš čekam.
Ja i @LuTheDuck jedosmo lignje juče
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Cvekla i juneći gulaš savršena kombinacija.
Last edited by Bluemoon; 18-12-25 at 19:25.
Malo mesa i puno trave, pola avokada, bundevino ulje, so, biber i grčki. Dok se svi raspadaju od virusa oko mene, i jedu supe i brufene - ja nikad jača
![]()
Zzzzupa s rezanci, teleća rebra, pire i paradajz sos.
Postala sam ona žena (ko majka mi i babe) koja jede, glođe i sisa kosti od kuvanog mesa, pečenja, ribe... više se ni mačke ne mogu posle mene ovajdit a nekad sam imala srca... znam što to znači, no sam si nešto premlada za to
P.s. e jedino pileće nogice ne mogu, mada ih nema niđe više ni uzet. Đed je znao da ih onako rukom izvadi iz supe dok se spremaju rezanci u drugoj šerpi, i da ih ubaci u usta takvom brzinom, i smiješno i graciozno, da mi je to ostalo za vazda nešto najodvratnije što čeljade može pojes' u slast. Mada znam da neđe neki jedu i bube, guštere, zmije... Ako ikad takava situacija dođe, radija sam zemlju i celulozu jest i popit splet crijeva no ove slatke beštije.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks