Ja bio u vise navrata u prolazu ali sam zadnji put bio 3 dana. Bas nikakvih problema nisam imao. Cak sam promasio ulicu jednu bio tj sa parkinga usao u jednosmjernu i razmisljam sad kad krene napusavanje. Pomjeri se momak sa svojim autom da se okrenem i objasni mi kuda mi je najblize itd. Moze da se desi sigirno nesto samo ja nijesam to dozivio.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Svudje moze sve da se desi
Zapalismo li mi kombi navijacima bosne u kamenovasmo li neke hrvate sad?
ja sam ljetovao dva puta i sve ok a da moze da se naleti na budale svudje to sigurno moze
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Na balkan bi najradije u ljubljanu. Sad su mi penzionerski gradovi sasvim ok, naspram dzungli zapadnog balkana.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
A to dje bih zivio nedje Skandinavija zbog uredjenja i svega ostalog. A po Balkanu samo neko primorsko mjesto.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Svuda po Srbiji sam se osjećao dobrodošlo osim u Beogradu, valjda se tempo života u velikom gradu baš vidi na ljudima, većinom su nešto načmoreni, skupo im reć dobar dan, svuda nekakve sičijave babe...
Da se razumijemo, nisu svi, imam finog društva tamo, ali posle nekoliko dana provetenih u BG i sam sebi počnem da zvučim čudno, kao da tonom glasa dodajem jedno nečujno "da ti ne yebem mater" na kraj svake rečenice. Ne bih đecu podizao tamo.
Nisam nikad bio na duži period, ali ovo koliko idem ne bih ni Nikšić zamijenio Beogradom, bar što se porodičnog života tiče.
Bijah prije neđelju dana, 7km ravno sat vremena. Pakao.
5 dana prognoza lijepo vrijeme, neba se viđelo nije ni sekund, smogčina ona najgora, ljepljiva, đe misliš da stalno rominja kiša. Pakao.
Najjače kad mi kažu neki iz društva da se kulturni život metropole ne može porediti sa bilo kojom gradom u CG, a kad ih pitam na koliko su predstava, opera, baleta bili prošle 5 godina, ispane da sam ja u Nk na tri puta više (a sem predstava nemamo ništa).
Novi sad je bar po meni mnogo bolji grad za život, a o Ljubljani da ne pričamo, ona je decenijama ispred bilo kog drugog balkanskog grada.
P.S. Što se tvog stila života tiče, čini mi se da je društvo bitnije od mjesta, bar koliko sam ja skontao sa foruma. Tako da veći izbor ne mora značiti da je bolji.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Par razglednica sa terase stana u BG...
I još je stan na jednom od brda u BG...
Sent from my moto g56 5G using Tapatalk
Makar ne vidiš Ćaćilend
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Imamo kinoteku jes da je ona u Beograd sa više sadržaja ali ipak.
Nego na stranu to.
Živjela sam u Beogradu iskreno sad jedino što želim je da ga na par dana posjetim.Ta lagodnost CG da ti je sve na sat/dva maksimum more/planina/jezera što će mi na kraju krajeva pored takve prirode i kulturna dešavanja a nije da ih nema od Novog preko NK do čak i Kolašina.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 21-12-25 at 10:21.
Nikad u BG iskreno.
Na stranu ludnica od saobraćaja u kojoj se ja ne snalazim, od onog smoga se uveče ne može disat.
Gledam klipove dje ljudi mjere zagadjenje vazduha u Bg. Ono je nenormalno. Otrov.
Послато са SM-S731B помоћу Тапатока
Meni je odje grdno postalo kad sa kakaricke gore gledas podgoricu ili sa garca danilovgrad... magla
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Trenutno sam u BG @extravaganca
Nakon ravno pola boce finog vina podrzavam te da se preselis ovamo
Realno jes, nebo se ne vidi danas ali dosta je bilo nidje nebo nije plavo sad neka ga i malo sivo
Što njemu što ne meni koja za Beogradom patim.Horor ali horor od Podgoričana.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Hahaha, ne budi ljubomorna
O tome ti pričam moj KaemSe
Nek je njemu užitak najveći u Beograd i da mu se jebe i za tebe i mene drug.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Ti to u svoje ime, pušti mene
@extra, iz sve one priče, jedan detalj isto da ti kažem, nije mala stvar, a neka ga i javno.
Dok god oni koji valjaju odavde odlaze - neobrazovanost ostaje. I raste. Ostaje plodno tlo za iste matrice. I na to gledam krajnje ozbiljno i surovo, doprinos svoj mogu dati svaki dan na neki način, ma koliko mali bio, nekom i neđe, jer znači.
Ostati ovdje, svjesno, je istovremeno i uporedo, pristajanje na sveopštu šizofreniju, ali i pobuna protiv iste. Za to treba stvarno biti ozbiljno Magare.
Takođe treba viđet i malo svijeta ili pričati s ljudima od svukuda, pa osjetiti koliko je neko mjesto Tvoje i koliko je neki narod Tvoj, a koliko tamo neko drugo parče zemlje ili neki drugi mentalitet nije. I to mi je prosto tako, luksuz/kletva.
Ne pronalazim se u Vojvodini, kad prolazim i gledam panoramu - ekg srca mi je ravna linija. Naravno da mogu snimiti ljepotu ovoga i onoga, ali to nisam ja u ovom životu, iako u meni itekako Srema ima. Srbija je prelijepa, ali mi ekg srca ne skače ka' na/kroz usranu CG.
Hrvatsko primorje, Italija - pa da se ne lažemo, ekg mi preskače ponekad toliko da bi CG trebala da se zabrine zamnomali joj se ipak vratim, i vraćam i ostajem jer sam takvo Magare da ne umijem bez da osjećam i volim iskreno i duboko. Drugačije mi je nemoguće i ne donosi mi zadovoljstvo.
I kad smo kod tih osjećaja i drugačijosti - potpuno je normalno da neko drugi sve ovo isto osjeća neđe za nešto drugo ili nađe neđe drugo, i da mu za CG puca dolina.
Meni je CG moj Dom. I obrtat ga odavde neću, tu ću i u neku raku ili u more.
Pa zato i ovaj post - poziv za sve dobre ljude, šizofreničare sa skokovima u razvoju i krizama, s nekim rezonima, vrijednostima, da ostanu u usranoj CG. Kad tad će neko od nas morati da vrisne. Pa kad se to desi - neka nas bar u narednim godinama bude više od 5% da taj vrisak podržimo a ne propuštimo, jer smo dosta toga p(r)opuštali. I to će biti neki pomak za mic. I za neko Dobro. A za koje crno Dobro? E to vam se obično u životu ispostavi tek retroaktivno kad gledate život od sada pa unazad.
I još jedna stvar - najgore što čoek sebi, porodici i ovom društvu može da uradi jeste da je zajedljiv i ostane u CG.
Isto tako, da ode iz CG i bude zajedljiv i tamo neđe, i sebi i tom drugom društvu u kom je, i ovamo kad se obrne. Mislite i o tome.
Tako da ipak, prvo ovo, pa tek onda dolazi onaj buttom line iz priče (finansije).
https://share.google/xARIgEjixjO1anYFk
@kaemSe evo ti
Da se pakujemo polako
Ako ima solidan link, why not
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Površina 20km kvadratnih. Malo je, kume.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks