Uffff bice teletine u Spuz.
Uffff bice teletine u Spuz.
Prema tome, šta da ti kažem?
Hoće u Spuž isto ka svi oni bemaxovci, rokšpedovci, bošković, ivanović i td. koga su sve pohapsili a nikoga osudili.
Kad sadašnja vlast nešto zasere, digni nekoga ussual suspect is prethodne vlasti, da se bar malo naaaaaarod seiri dok se davi u dimu, gownima i gine po žičarama.
Kad će tužilaštvo dignut nekog osvježenog (izuzev Božovića jer nije pušta Mandića u kombinacije) i zašto neće
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Hahahahahahahaha
Tko leti, vrijedi...
Mislio sam da je montaža ali ladno je pravi naslov, guglah sad...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Hahahahaha, a ne može ovo. Hahahahahahaha
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ovi se odlično zayebavaju
Tko leti, vrijedi...
Hahahahahaha
A ovi Čađo i nenajedeni ljaljaši na račun CEDIS-a iziju za jedan ručak.
Ovima je baš gorelo da nekoga uhapse.
Smrde gowna, smrdi vazduh, bolnice bez doktora, bebe umiru, zadužujemo se 500 milki, daj glasačima duhovne hrane
Njegov branilac, advokat Miroslav Adžić, za Portal ETV je kazao da se Simoviću na teret stavlja zloupotreba službenog položaja, odnosno da je u periodu od 2017. do 2020. godine kao ministar poljoprivrede zloupotrijebio pravo na reprezentaciju.
- Na teret mu se stavlja da je u roku od tri godine u desetak slučajeva zloupotrijebio pravo na reprezentaciju u ukupnom iznosu od oko 5.000 eura, te da je riječ o vise računa u iznosu od 100 do oko 500 eura - rekao je Adžić.
Tko leti, vrijedi...
https://www.cdm.me/hronika/simovicu-...od-5-000-eura/
Ovi se iz tuzilastva zasigurno sprdaju, pored svega nadju mu da je zlouptrijebio reprezentaciju, na racun toga mogli bi citavo rukovodstvo Demokrata da pohapse
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ko god je i 1 euro zloupotrijebio, treba da odgovara.
Nego smo mi naviknuti na milionske pljacke, pa 5000 izgleda nebitno.
Podji ti u skupstinu, uzmi 5000e pa da vidimo sto ce ti se desit.
Treba ih svaki dan procesuirat, za svaki euro za koji postoji osnovana sumnja, dok im se zivot ne pretvori u pakao sa hapsenjem svakog mjeseca.
A valjalo bi i da neka optuznica prodje i desi se presuda, za promjenu.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ne velim ja da ne treba svakog procesuirati ali za njega valjda imaju materijala ozbiljnijeg od 5000 eura, prije ce biti da je ovo iznudjeno hapsenje da se skrene malo paznja sa nesrece na zicari i Botuna.
Last edited by goldfinger; 22-12-25 at 17:54.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ботуњани, нека што и од ваших пара злоупотребљавају репрезентацију. Још би гладне ненаједене гузице да им и говна завршавају код вас. Е неће моћи!
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Bila bi fora da nas ne unesu u EU zbog *****re.
To tako lici na nas.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks