aj napisi jos jedno 63 puta![]()
Kako te služi veš mašina.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
skace, lupeta
taman ko i ti![]()
aaa prije mjesec ipo mi se pokvario TV i gazdarica jos nije nabavila novi
eto koliko nju briga za mene, a i mene za TV :P
Uzmi Samsung para vrijedi.
Mislim na veš mašinu.
Last edited by Bluemoon; 19-12-25 at 19:55.
Zabolje me realno za tvoju veš mašinu a daleko od toga da ja lupetam.
Prije će bit da svi vi skupa lupetate sve u 16.
Last edited by Bluemoon; 19-12-25 at 20:13.
svi mi lupamo samo si ti nova samsung ves masina.
AHahahaha ja ne znam ko ođe koga zajebava men se čini da buksovci njega zajebavaju.![]()
Ajmo ovako,većina te štedi jer vjerovatno vide u kakvom si stanju,ovako ceš se ubuduce obracat tamo doma tvojima...
Yebo te star da te yebo i dje ga pomenuh,no si hajvan samo takav,ja ti veli čitam snove,a bjezi...idi tu kuću usisaj krokodili ti šetaju po krevetima!
P.S.Da mi se nisi obratila više nigdje,ni na pp ni javno,blag sam sad prema tebi jer jedino što je dobro od tebe to su one lazanja vegetariana iz Sicilije,i to je sve!
...
Ako moze moderator neka obrise ovu moju poruku iznad,hvala.
...
Neće.
Hvala moderatoru.
Niko mene ne tražim da štedi baj da vej.
Ima jedna u Bibliju vei ne sudi da ti se ne sudi jer kakvim sudom sudiš takvijem sudom ti će se suditi.
Lav Tolstoj je tu rečenicu osobito volio.
A ko će meni u san to se tebe ne tiče drug.
Svoga posla.
Last edited by Bluemoon; 19-12-25 at 22:42.
- Dovoljno sna: Ajnštajn je verovao da je kvalitetan san neophodan, tvrdeći da mu je potrebno deset sati sna.
...
Vele da je ostao bez inspiracije kad ga je Mileva ostavila odnosno da mu je Mileva sve radove načinila a da mu je jedan sinček bolovao od šizofrenije.
Bojim se da je Ajnštajn obični folirant.
A za moju kuću se ne brini ja dovoljno zaradim intelektom da mi je neko fizički odlično sredi.
Last edited by Bluemoon; 19-12-25 at 23:13.
Kako dobar film jedan od najboljih socioloških eksperimenata u istoriji čovječanstva.
Njemačka verzija ubija.
Last edited by Bluemoon; 20-12-25 at 00:23.
...a onda se pojave Ameri sa njijovom kinematografijom.
A možda je sve ovo realnost možda je sve ovo jebena realnost.
Bojim se da jes.
No se postavlja pitanje što se svih nas što se ista ne dotiče.Tako jeziva realnost.
Last edited by Bluemoon; 20-12-25 at 01:01.
Kada gazda kaže - Na!
I kad šef ti kaže - De!
Ne znaš reći NE!
Zato popušit ćeš SVE!
Svaki dan je dobar za upiranje.
...fora je biti po glavi bos...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
E nije ni čudo što mi se požali neko iz Vojvodine da se uklopiti ne može ođe.
Opisa ovaj narod sve u 16.A ne zna da veli ma gonte se tamo svi u LPM.
Nekate ne svadjajte se vas dvoje...
No fino...Blumunka jedan Plazma keks i kesu Kopa kafe pod ruku i pravo kod AL-a u znak izvinjenja, ti AL s Blumunkom pod ruku pravo u Siciliju...na te biljojedne lazanje...
A mozete i samo kod AL-a da sjedite pijete kafu i umacete keks...
Eto..a nudjeno mi je...kad je u nas kraj posljednji narodni miritelj (pomirbenik oni kazu tamo...) i seoski starjesina kretao u neformalnu penziju...da nastavim taj adet... Sjetovao sam narod, imao sam taj dignitet i ugled umjereno arogantnog seoskog lole...ali i tad i sad mislim da nisam imao taj savrsen odnos autoriteta i osjecaj za nijanse koji se ocekuje...
Mozda sam bio subjektivno skroman, bilo je i crnogorske pizme i zajedljivosti. Neki prije voljahu da se ne odrzi adet, no da ja budem taj...
Nekima je smetalo i sto je vecina zenske populacije poluzvanicno, bilo za mene...
Meni je bilo svejedno.
Bio sam krajnje indiferentan glede toga.
Ne znam sta su one mislile o tome...
Uglavnom preselismo se u PG...radih kao pravnik-praktikant... Posle predjoh u Centar za alternativno rjesavanje sporova. Tu nedje spajam tradiciju i moderno, esnaf sa profesionalnim deformitetom miritelja u nekoj dubljoj potsvijesti, koja me nikad nije napustila, nazalost, bi rekao Konstantinovic Radomir...
Ne bih se slozio
Centar je inace honorarno i volonterski saradjivao sa narodnim miriteljima dok ih je bilo, danas sve cesce zovemo popove i hodze, prvenstveno na nas zahtjev a i zahtjev stranaka. Mada javnost za to ne zna...
Svadja je dobra jedino da bi se ljudi posle toga pomiri i u to ime nedje razvalili od neke jagnjetine, dimljenog krapa, dagnji u vino ili gofa na rostilj...
Ali za pocetak je dovoljna plazma, kafa i lazanje... ; )
Last edited by Platinum; 20-12-25 at 23:35.
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Last edited by Bluemoon; 20-12-25 at 23:48.
Ne bi. Ln
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Bi i krv mu dala.
A Konstatinović kojeg drug Platinum spominje je car taj lik je napisao knjigu filosofija Palanke.
To je najjača knjiga na svijet.
Opisuje i tebe drug opisuje i tebe..kad ti je koment ovaki.
Oće to u Gornje Polje.
![]()
Last edited by Bluemoon; 21-12-25 at 00:14.
Editujes li svaki post?
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks