Gdje se može donirati odjeća?
Prima li to Crveni Krst u Pg?
Može predlog za masažu ali baš profesionalac koji švedsku masažu, a ne priučeni fizioterapeut u Podgorici
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
Ima li ko da preporuci kakav dobar punjač za auto da ima brzo punjenje i istovremeno da se poveze na radio. Uzimao sam nešto sa alija prije nekoliko godina ali lose od prvog dana neko krcanje i mjenja frekvenciju. Ako ima neko oprobano nesto sa temua da preporuci ili odavde nebitno. Ili je meni do radija da grci tako jer nije original ?
Sent from my Špijuniro Golubiro
Špijuniro golubiro
@Bugimislim da bi on imao najbolje preporuke za to.
![]()
Ne mogu da iskopam stari post vezan za nemogucnost logovanja sa novom licnom na e zdravlje.
Epilog, pogrijesili su broj licne karte. Licna mi pocinje sa veliko "I", a neko od srecnika u socijalno je ovo protumacio kao broj "1"tako da je sad updatovan broj licne i sve radi bez greske.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Mogu li u Nk kako online da naručim zamjenu pasoša, d ane idem u MUP da podnosim zahtjev?
Forever young, i want to be forever young
Ne mozes. Kako mislis da te slikaju on line i uzmu tiotiske prsta i elektronski potpis? i izdaju ti potvrdu o podnesenom zahtjevu.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ma za šta će mi nova slika
Valjda imaju biometrijske podatke od sadašnjeg pasoša
Forever young, i want to be forever young
Da nije ko snimio đe da su paketići ok, nude vidim na sve strane ali čuh da ove godine baš fušerišu ? Treba mi 10-ak paketića, može li se ok uzeti za 20 EUR ?
Mislim da ako vec moras 20 onda ti je lakse da potrgujes ovako i spakujes u one neke vrecice ukrasne i zavrsis posao, jer ovo sto sam ja gledao po Voliju, Aromi, Ideji i Lakovicu je bas sramota...
Milka paketić je vazda bio najbolji
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Ja bi probala ovo biće originalno ako već imaš mogućnost da biraš.Svi drugi su uglavnom sa gomilom slatkiša i slaniša.
Mislim i da su cijene pristupačne a imaš i po uzrastima.
https://www.knjizarapcelica.me/me/pr...ci-i-kompleti/
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
I knjižara Pinta je nudila neke paketiće za vrtićane, pa pitaj i njih za ponudu ako nije kasno.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks