https://square-realty.me/nekretnine/...m-preko-morace
prodat preko druge agencije za 210k
https://square-realty.me/nekretnine/...m-preko-morace
prodat preko druge agencije za 210k
Last edited by arlekino; 11-12-25 at 09:51.
Je li to zgrada dje je sad ona pjsecina i dje je divlji parking? Dobra je to lokaciaj ispod Titove vile, borove sume a uz plazu. Ona vec gotova, prodavao se stan skopro po 5500 vec opremljen.
Kako se kreću cijene i potražnja u Kumboru? Nudi se neka kompenzacija, gađaju se sa cijenama žestoko.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Sto je blize Porto Novom to je cijena nenormalno i nerealno visoka. Ljudi drze cijenu na osnovu lokacije pa nebitno jel' shupa u pitanju, "luksuz" se proda veoma brzo skoro pa nebitno od cijene.
Kao sto rece Tito, pored divljeg parkinga.
Ona druga koja je vec izgradjena je drasticno bolja gradnja, bolja je i lokacija (iako su prakticno zgrade jedna pored druge) i u izgradnji (prije godinu, godinu i nesto) su stanovi (da, full opremljeni) bili 4500 - 5500 te nisu prodati samo pojedini koji gledaju put instituta.
Meni je to licno najbolja lokacija u Novom al' +- 7000 po m2 nije za nas obicne smrtnike.![]()
Gore iznad restorana?Mislim da znam o kojem se kompleksi radi, TR ga grade, zhenina drugarica radi kod njih. Ako je to to, bjezi i ne osvrci se, isti su napravili zgradu na Crvenom Krstu u Novom prije par godina, zgrada suplja kao svajcarski sir (info od par poznanika koji su na zalost tu kupili stan
).
Ima i ona sto se radi ispod Kavkaza (Olimpija). Ima i onaj Cedov kompleks dje je Torta bila.
Jutros od Kamenara do Igala, sta se radi i dje se iskopi vrse, temelji, gradnja, prodaja zalosno je sve. Cijela cg je kao jedno gradiliste bez reda i nacina....samo krcaj, kopaj, izlivaj, pravi, peri pare i tako.... jad od svega.
Zlo i naopako.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Osjetno je gradnja buknula zadnje 2-3 godine u Novi.
Ono je tamo Kambodza, nikakvoga smisla nema dje se bodu zgrade, geto klasicni.
A cijene kao da kupujes u Njujork.
Isto i u Radanovice. Za koju godinu Radanovici ce bit mali geto grad.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Katastrofa jedna ogromna a onda ja ne mogu pravit kucu na svoj komad placa jer mi je komsija ucrtao put i kosarkaske terene na moj plac, zelena povrsina i tako. Onda dodje mujo iz pm sa 4 miliona i gradi dje moze i ne moze hahahahhahaha
Jadddsiii li smo, da nas oce strefit kakav meteor
A gradi se ni da nas je 67 meleona
Moraju se neđe te paruljine usut’
I respect your wrong opinion.
Lukaj
A ovamo im skup kvadrat u PG od 3k
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ajde ljudi ne sprdajte se više sa tim HN.
Izuzev jedne večere u Porto Novi 2021 tuda sam samo u prolazu kad idem za Hrvatsku, a oćemo na usput do Dubrovnika ili Stona kad ne žurimo i lijep je dan.
Prođeš magistralom, favela... Unakažen za medalju. Uporediš HN i onaj dio hrvatske obale posle Dubrovnika đe je Slano npr... i ona ostrva preko puta.
Tačno se vidi koga je gladni qratz pravio, ondnosno đe su se došli divlji, a še ne. Ne dvije države, dva svijeta na 30-40km.
Tko leti, vrijedi...
A sto su one zgrade i vile po brda herceg novog?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Koga zanima odličan tekst o dijagnozi, manje o simptomima
https://normalizuj.me/praxis/kakvi-s...onog-urbanizma
Tko leti, vrijedi...
Može bit ne da može no jes da je nažalost unakažen ali meni je HN i dalje više pri srcu no Dubrobnik.U Dubrovniku se recimo uopšte prijatno ne osjećam.U Novom ću se osjećati vazda lijepo ne zbog grada no zbog tamo mi bliskih ljudi.I žao mi je sve što mu se dešava a favela nije i nikad biti neće.![]()
Sa Krušom nekako morate da se izborite ne znam kako ali vam želim da se sa tim likom izborite nekako.Ono skupite se u civilno društvo kad se već državi jebe za vas ka i za sve nas.Ali, lik jes mnogo zajeban.Ne znam baš mi je žao zbog svega što vi se dešava mnogo volim Novi i žao mi je.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks