Skuplji je od EU
Kupuje se po Staroj Pazovi, simanovcima, popincimq
Pakleno
Da sam mladji zivio bih u BG bez problema, konekcika sa svijetom je fantasticna. Njima je put do Pule, Istre, Slovenije cas poslom. Bec i Budimpesta tu. Da ne pricamo o avio konekcijama. Nema dje se ne moze
Medjutim, sad bi mi prijalo malo mjesto na dno krita nedje, na dno madeire, samo da gledam more i disem sto kazes cist vazduh
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Da si sam, rekla bih da probaš. Ali sa porodicom.. ne znam baš, dobro treba premjeriti da li bi vam se isplatilo.
Opet i djecu treba školovat, pa s te strane možda bih prije razmišljala o finansijama da ih se kad dođe vrijeme otpremi negdje u inostranstvo.
Pod uslovom da to sami i žele.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Od Bg je jedino od bivše SFRJ možda ljepše živjeti u Ljubljani ili Zagrebu,svi ostali glavni nazovi gradovi su najobičnije kasabe.
...
+ za Ljubljanu.
I + za Zagreb.
Ali, ja se lično recimo tu nikad ne bi mogla uklopit ne posmatraju nas baš blagonaklono koliko god se folirali.Osjeti se to.![]()
Mogla bih se uklopit bilo gdje gdje smatram da je za mene naprednije i bolje.
A što se tiče foliranata, većih ionako nema od onih u CG.
Sa Hrvatima se ne bi mogla uklopit nikad jer imaju težak kompleks oko svog još jezika.Ljeba nema ali kruha ima.Masu puta su mi se s njima desile situacije đe im neki fašizam izbija na površinu.
Meni takva atmosfera ne prija pri tom su u katoličanstvo veći katolici od pape samo nek su zdravo.
A Ljubljana je predosadna. Iz onog što su mi prenijeli. Bar za moj stil života.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Svakodnevno sam u kontaktima sa makar 5 vapera iz ZG i Rijeke,živo im se yebe ko je što!
Ne velim da nema toga p čemu pričaš,ali gdje toga nema...?
Ljubljana je štp veli extra mozda dosadna za mladje,meni bi bila idealna,počevši od kuluture življenja,higijene,itd. iako ja ne volim ni malo taj hladni slovenački mentalitet,ali konkretno u Ljubljani je sad najmanje Slovenaca![]()
...
Ja s Hrvatima nikad nisam imala neprijatnih situacija i baš lijepo mišljenje imam o njima. Fašizam koji se pominje sigurno da postoji, ali kod starijih generacija.
Kod mlađih to i nije tako zastupljeno.
ne bih otisao u BG ni na par dana a ne da zivim.
Ja za Portorož.
Kakav grad!San snova.
Sama lokacija ljubljane je posebna prica a ne sto drugo
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Svako malo sam za Dubrovnik. I jednom prilikom sam se zapetljao nesto i nema parkinga nidje. Kaze covjek, koji je 60+ godina mozes se parkirati odje. A ja sa Niksickim tablicama. I ja kazem nije problem i gledam u tablice. Kaze koje si godiste. Rekoh 1991. Ti tada nijesi ni rodjen bio kad su politicari lijecili svoje bolesti i nije narod kriv ni tada bio. Slobodno ostavi auto u moje dvoriste. I ja ostavim i kljuc od auta kod njega i sve zivo. Posle dodjem sa kesom kafe i cololadom i keksom kod covjeka. Zahvaljivao se 100x.
I u split sam bio prije ljeta isto tako neki mracni parking kaze covjek stavi ga tu tu moja kamera baca ako ne daj Boze bude nesto. Ali nema nikakvih da ja znam.
Tako da sa tim stvarima ja do sad nijesam imao nikakav problem.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jedan od razloga što mi vozila nisu na NK table je taj...
Veća je netrpeljivost u HRV kada imaš NK table.
Realno u DU posmatram kao da sam pošao do BR, u Split mi je kao da sam na Zlatiboru.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Nažalost Bugi, ali tako je.Tamo njih inače Torcida oko koje se digla haranga ovih dana koja je došla ođe haos da pravi baš zeza.Split za nas odavde definitivno nije najsigurniji jer je tamo koncetrisano najviše nacionalista.Nažalošt, i za Splićane koji su okey i sve to moraju da trpe.
Ja sam nažalost imala.
Jednom iz BG krenem na granicu veli a što ćeš ti sa ovim pasošem u HR?Reko druga da vidim i to Hrvata.Iskuliram baš ali imala sam.Onda u Dubrovnik na stanicu autobusku tražim kartu za mjesto đe neka botanička bašta ona kaže to mjesto ne postoji.Reko kako ne postoji onako naivno, veli nauči da ga izgovaraš.
Poslije sam pisala njenoj kompaniji na mail da prosipa fašističke fore i to iznenadila sam se kako su mi se duboko izvinjavali i rekli da će obratiti pažnju na tu službenicu.
Na Hvar sam recimo imala pozitivno iskustvo dođem do auta ono dvojica se fotkaju ispred njega ja reko u čemu je fora vele pa fora je da ste konačno i vi do nas.
Reko ja bi voljela i vi do nas i mi do vas.Da smo nekako više zajedno.
A kako je sve to u suštini kad sagledaš nekako tužno ne mogu ja njih ništa da osuđujem neko drugi je pravio ozbiljna sranja u naše ime.
Last edited by Bluemoon; 20-12-25 at 14:52.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks