Ne, nego x2...kako ovo moćno zvuči, ovaj dodatak uz megane,1.5 dci,2006-to,el. podizači , pa stavim i x2...kako bi zbunio nekog potencijalnog kupca...ako takav uopšte i postoji
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Patka je 4x4?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Ne, nego x2...kako ovo moćno zvuči, ovaj dodatak uz megane,1.5 dci,2006-to,el. podizači , pa stavim i x2...kako bi zbunio nekog potencijalnog kupca...ako takav uopšte i postoji
Last edited by joni; 18-12-25 at 15:45.
Jesam onu glavnu,može li bit hidraulična da se zove, najskuplja je i kad je crkla treslo je auto na ler kao ludo. Zamijenjena i to je riješeno, monenjana i tzv koska i ako se sjećam i još jedna stopa ali je uvjek ostajao taj blagi trzaj. Baš blagi. Ako npr vozim drugom ili trećom kroz grad i nježno otpuštam i dodajem gas tog trzaja nema, ako potpuno skinem nogu s gasa ili ga malo više stisnem osjeti se taj blagi trzaj.Izgleda kao kad brzo puštiš kvačilo a u stvari nema šaltanja. Možda su te dvije stope(koska i ta druga) sličnog "kvaliteta" ili su nekog tvrdog materijala da se zamjenim istih ništa nije promijenilo. Opet kažem, kako prvi dan (prije sedam-osam godina) tako i dan danas. Ni manje ni više
prodajem megana 4x2
Mnogo ti pitaš, da ne radiš u kakvu tajnu službu?
Šalim se, laik sam, prihvatim ono što mi majstor reče posebno ako ga smatram poštenim, što ne znači da je stvarno zamijenio sve tri stope iako je rekao ili da nije stavio aftermarket iako mu kažem da mi ne gleda cijenu i stavi najbolju jer su tada bile po 10-20€, ali... eto, dajte preporuku koju marku te koske i te druge stope da kupim pa da mu ih prinesem kad budem mali servis radio. Valjda nije neka prevelika rabota da se zamijene.
Neko da ponisti greske na daciu 2019?
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Koje su greske?
James Tiberius Kirk
zamijenjeno je to crijevo. Nego se nije greska ponistila. samo da se obrise zbog lampice da ne stoji
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Dje ste 'majstori'...
"Posao" DSG mjenjac na Audija A3, 2005. Izgleda elektronika.
Rekose mi da u cijelu CG imaju dvoje koji to rade kako treba... Osman iz Tuzi i Savo iz NK.
Cisto da vidim ima li kakvih iskustava, preporuka i sl.?
Sigurno cu morat' da ga slepam od Bara do NK, kad se odlucim za taj korak. Koliko je ta slepa? Jedno 100e?
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Ja mislim da je ovo el. problem, ne mehanicki.
Prema tome, šta da ti kažem?
Samo mehatronika da se zamijeni,ukodira i gas.
James Tiberius Kirk
https://streamable.com/jvxd7s
Sta moze biti? Pisti nekih minut pri prvom paljenju, ne uvijek. Cini mi se kad je vlaga napolju. Minut traje i prestane... Pk kais nov kao i roler. Neki lezaj remenice?
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks