Mene zva otac ako ga mogu pokupit jer je trgovao nesto u tehnomax, reko ajde eto me i da vidim cijene. Ne znam za tehniku ali racunari, telefoni, periferije itd su sve poskupljali pa snizili, ili su im mozda marze oduvjek bile tako kriminalne.
Ẓ̌ivjece naaaarod.
I posle ne valja Spajic.
Krenuli smo kao ameri, da dizemo kredite da bi kupovali miksere,er frajere, telefone i usisivace.
Daj tija kreditnih kartica i poena.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Mene zva otac ako ga mogu pokupit jer je trgovao nesto u tehnomax, reko ajde eto me i da vidim cijene. Ne znam za tehniku ali racunari, telefoni, periferije itd su sve poskupljali pa snizili, ili su im mozda marze oduvjek bile tako kriminalne.
\\OFL•GIC
Ja sam mislio sa camo crna i zuta imaju Lovcen karticu
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Ja uzeh laptop koji je na valeprodaje 450e + pdv a u maloprodaje 599e.
Prvo su ga spustili sa 599e na 460e.
A onda je na tu cijenu išlo 30%.
Na kraju je plaćen 355e.
16Gb rama, procesor i5 12te generacije H verzija (znači ne U).
Takođe Roborock Q8 max + je izašao ispod 280e što je za taj model džabe. Prva cijena mu je oko 600e.
Kupovalo se, tražile se kartice na pozajmicu... Mnogo dobro osmišljena akcija.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Last edited by Bugi; 16-12-25 at 20:05.
Jel zaradio i na te cijene da mi je znati?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nije.
Pretpostavka je da je Banka ulećela sa određenim %.
Living on the EDGE side
Bice jos raznih akcija sto se tice VRH kartice, trenutno posluje Lovcen banka sa nekih 155 partnera raznih u CG. www.vrhkartica.me
Ovo sa tehnomaxom je bilo za godinu dana od kad je kartica izasla na trziste.
Da kupujete na rate nije potrebno primati platu u Lovcen banci. Administrativna zabrana i ostala
Papirologija koju dobijete u banci i mozete ici u dozvolieni minus u visini dvije plate, bez kamate, nije na principu overdrafta vec za kupovinu na rate.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Aplicirao sam sada.
Vala 2e mjesečno nije mnogo, ušteđeću ih na neku čokoladu u Voli
Living on the EDGE side
Vrh paket dje imas odrzavanje racuna, app, sms je 3.99e. Sto je meni bolja opcija nego pojedinacno racun 1.3e + kartica 0.90e + sms 1e. I nemas app.
A u voliju imas 3% na kasi i uvijek kroz radnju nekih 100 proizvoda na popustu mimo tih 3%. Imas katalog uvijek aktuelan da pogledas.
A imam to na Premium karticu već.
Ali vazda ima neki artikal koji je dodatno snižen na Vrh karticu, na njega tu uzeti pretplatu
Living on the EDGE side
Pa tih 100 proizvoda moji su uvijek se moze naci nesto.
Tako će i biti, da bude 1e popusta na artikal koji mi treba, uzmem 4 i završio sam za taj mjesec
Living on the EDGE side
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks