Bugi, crkao mi je akumulator, imam kablove, da mi pomognes da upalim
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
Bugi, crkao mi je akumulator, imam kablove, da mi pomognes da upalim
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
Mici ga odatle.
Prema tome, šta da ti kažem?
Stvarno imas povjerenja da nece doci do samozapaljenja...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Dobar!
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Uz textar je mogao staviti bukov parket isto radi posao....
Je li kad kome riknuo unutrasnji zglob do mjenjaca ( tripling/tripod) na prednjoj poluosovini, a da je manzeta bila zdrava?
Kako se manifestovalo?
Đe se mogu naći zavjesice za stakla?
Ima li neki model koji se ne lijepi nego da se nakaci na gornju ivicu prozora?
Hvala...
Odavde ------>
Dovde <--------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ne znam za koji ti je auto. Ja sam na temu i na ali nasao ovo za pasata. Na magnet je.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Takumi ima riječ
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Ako mene pitas, sto dalje.
Prema tome, šta da ti kažem?
I just found this on AliExpress:
€100.69 | LB070WV3(SD)(02) LCD Display for Peugeot 508 2011-2017 Head Unit Sat Nav Screen Replacement 9800835780
https://a.aliexpress.com/_EHe5A8c
Sent from outer space using Tapatalk
Je li taj zglob isto što i "krst .....". Ja od kad sam kupio moju patku evo 7 godina, dvojici majstora sam napominjao da osjećam blagi trzaj u trenutku kad npr. vozim drugom ili trećom, pa pustim gas pa ga onda dodam. Znači i na dodavanje gasa i na puštanje gasa( bez pritiskanja kvačila i samo kad je u istoj, drugoj ili trećoj brzini) se osjeti blagi trzaj. Mijenjane stope sve tri( ne zbog toga) i ostalo isto. Ni manje ni više no kao i prvog dana prije 7 godina kad ga kupih. Neki majstor mi reče, a to im je tako, ne diraj to, međutim kad vozim nekog drugog starijeg 1.5 dci(moj je 63kw) nije tako, nego bude tečan prelaz između puštanja i dodavanja gasa dok se vozi u brzini.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
E to,to. To su spominjali-krst kardana. To se vele, "ne dira", "dobro je to", "tako je na svaki reno"....
Nije se nimalo pogoršalo u zadnjih 7g. kolio ga vozim, ali s obzirom da dosta tuđih kola mijenjam i vozim, volio bih i da moj nema te blage trzaje. Ponekad, kad samnom u moje auto sjedne neko ko me ne zna dobro, sve čekam da me pita "jesi li ti skoro položio?" ili "da nisi ugrađiva u ovu patku neku mašinu od 200ks?".
Što je tvoje mišljenje, je li vrijedno rabotanja to?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks