Moj samsung kupljen prije tacno 5 godina. To im je izgleda radni vijek.
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
Kod mene slucaj Samsunga, neka tada moderna varijanta, istekao taman iz garancije prije par mjeseci, crkao displej, Djecevic veli ne isplati se, zamjena 90% cijene novog, reciklaza.
Objasnili mi da sto je novija i bolja tehnologija displej krace traje, ne znam tacno jer nisam tome strucan ali nesto kao displej vise radi/grije se, u Multicomu pitao koja je neka najbolja opcija i covjek predlozio neku varijatnu Cristal UHD, povoljno, i taman ako crkne opet za 5 godina nedje nije neka steta. Ukrljati masu para za neku tehnologiju koja ce da izgori za 5 godina vise ne, izuzetak naravno Sony ali im je cijena mnogo jaca
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moj samsung kupljen prije tacno 5 godina. To im je izgleda radni vijek.
Meni na C1 OLED se pojavila vertikalna linija tačno po sredini ekrana, pojavljuje se/gubi, svako malo, uglavnom nije strašna pa ne bode oči toliko. Reklamiraću ga tek pri isteku produžene garancije, iduće godine, sem ako se situacija nešto u međuvremenu ne pogorša...![]()
Ja imam produzenu garanciju, ali vidim da vazi samo uz polisu osiguranja koju nisam uzeo. Mogu li kako garanciju bez toga iskoristiti?
Dobiješ sertifikat na mail i to je to. "Produzena garancija se daje u saradnji sa UNIQA nezivotnim osiguranjem a.d. i nastupa nakon perioda prestanka vazenja zakonski definisane saobraznosti. ( 24 meseca, od dana kupovine ). Osiguravac je UNIQA nezivotno osiguranje a.d. Podgorica "
Eventualno će biti potrebno popuniti kratki obrazac za prijavu štete, vidim da i to imam u mailu
Kod mene to nije slučaj sa LG-em, kupljen u Comtrade-u, prvi put iskreno i čujem tako nešto.
Upakuješ televizor (ako nisi zadržao kutiju poput mene, improvizuješ nešto sa kartonom ili folijom), nosiš ili šalješ u ovlašćeni servis za samsung tv (đečević pg) sa tim sertifikatom. E sad, oni procijene da li kvar potpada u garanciju, šta god im to značilo.
Pa da nije mehanicko ostecenje…
Pazite kada nosite TV da vam ne upadnu prsti u ekran. To je najcesca glupost kada ljudi vade nov TV iz kutije
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Dajte predlog za neki solidan televizor, da se iskoristi popust u tehnomax, do nekih 650 evra sa popustom, a ekran što veći, služio bi samo kao tv, bez igrica i ostalog
Koliko vidim jedino je vivax 75tica blizu te cifre,ogromna je razlika izmedju 65 i 75...
Ako odnesem TV na servis u Đečević, koji je u produženoj garanciji, šta da očekujem? Kvar su tamne mrlje na ekranu, sav je prošaran. Ne mogu se vaditi na mehanička oštećenja, jer je TV kupljen prije skoro 5 godina, od tada stoji isključivo na zidu, a mrlje se pojavile prije par mjeseci. Koliko imaju zakonski rok da daju odgovor ili otklone kvar?
Od Djecevica ocekuj svasta.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
22og sam ponio televizor u Đečević. Prihvatili su garanciju, naručili novi ekran, ali još nije završeno. Koliko shvatam, probijeni su svi rokovi. Šta im raditi?
Posalji im email, da su svi zakonski rokovi probijeni (nadji clan u zakonu) i da ocekujes povrat novca ili isti novi TV. Mozda ce imati neko jos neki savjet...ja sam jednom imao takav slucaj i lagano preko viber prepiske sve zavrsio.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
đe kupiti ovaj soundbar - Yamaha SR-C20A?
You'll Never Smoke Alone..
Ako jos nije rijesena situacija , oni su duzni posle 15 dana da ti vrate novac ili daju isti takav TV , ako se ne proizvodi takav , onda mora biti istih specifikacija ili bolji , nikako losiji . Ako ne pristanu , podjes u trzisnu inspekciju i ponesi potvrdu kad si predao TV u servis , oni ce odraditi po proceduri . Ali , tu ti je bitan prodavac , jer on stoji iza garancije i oni su duzni da ti daju novi tv ili vrate novac
Što duža garancija to bolje.
Imaš teslu za 94€ al to ne bi uzeo sebi.
Radije bi dodao za smart TV
https://www.multicom.me/televizori-i...4q-155255.html
Taj samsung ima 3 dodatne ako ga registrujes preko sajta.
Kumara uzeo 58" neki bas dobar samsung i veli "a necu ja to registrovat, to je samsung trajaće to".
Nije više ni samsung što je nekad bio...
Čini mi se vivax da ima 5g garancije
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks