Treba mi traka za trčanje. Ne naručuje mi se sa sajtova, na slijepo, ne rizikuje mi se.
Opet, ne bih neke velike pare da dam za nju.
Ako imate preporuku, pišite ....tenk ju![]()
Treba mi traka za trčanje. Ne naručuje mi se sa sajtova, na slijepo, ne rizikuje mi se.
Opet, ne bih neke velike pare da dam za nju.
Ako imate preporuku, pišite ....tenk ju![]()
Ovi novcanici su brutalni
https://cube4u.me/shop
I Manual&Co - bas bas kvalitetno
Za posude za jelo - imao je Vitapur nesto
Ali u MegaMegu (plasticara) ima dosta vrsta
Ima li neko preporuku za dobrog racunovodju / firmu u PG, za savjet oko poreza/obracun/obradu CG poreza?
Ovaj cube ima kum, potpuno nepraktican
Kao da imas dodatni telefon u dzep
Imas u boss fin novcanik za ove pare
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Novcanik Secrid. Pogledaj na njihovom sajtu. Jedan mi je trajao 10 godina. Mogu da se kupe u Iris radnji kod Volija u City kvartu. I u radnji djecje garderobe u delti, na spratu, zaboravih kako se zove. Radnja je prije Morata, kad udjes na ulaz od grada.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Kad pomenuste novcanike, ja uzeh moj u San Marino. Ekskurzija 4ti srednje, 2009 jbtmalo se izlizase slova sa vanjske strane, ali mimo toga sve tip top, Levis marka, isti kao dan kad sam ga kupio, dovoljno mjesta za sve sto treba, pare, dolumenta, kartice.
Nema odjeljak za metal, mada ja to ne volim svakako, osjeco bi se ko neki penzos
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Preporuka za nekog ko montira klime.u Niksicu?
Koju zlataru mi preporcujete u PG? Za vjerenicko prstenje.
Maljevic,Mikel? Treca neka?
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Nema preko Mikela
Đe ponijeti toner na dopunu a da nije Kvisko na stari? Ne mogu da stignem do 3 kad oni rade pa mi treba neko ko radi i posle 3.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Je li ko kupovao karte za EL, KK Partizan i ako jeste, preko koga? Da je to pouzdano? Sin mi je u BG u februar pa bi odgledali KK Partizan...2 karte.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 17-12-25 at 19:35.
Jesi li bar znala kad treba da kreneš da izlaziš iz sale ili su ti rekli:"Ajmo, to je to, završeno je"
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks