Uh, lijepo bi ono 50C ljetos
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Sve je bolje od vrućine, pa i ovo.
Meni je okey volim kiu ali mi ide na nerve to nikako travu da pokosim a ovo sjeme to sam uzela iz instituta za bilje iz Srbije pokajat se ne mogu.Poslije sejanja nema kajanja.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Sve preko dva dana kise pocinje da smara ne radi toga sto pada nego radi toga sto bez bagera ne mozes nidje poc, sve natopljeno, lokve, blati, kanali puni svega, odvodi zacepljeni....to je zalosno.
Mada vise volim suvo vrijeme pa neka je zima i hladno.
Meni je ovo savreno tačno mi je Podgorica ljetos bila p a k a o.
Last edited by Bluemoon; 25-11-25 at 22:32.
Kad će ljeto...večers oko 18h krećem iz Komana, tu nadomak Podgorice, POMET, 0 stepeni! Aoooo, nije mi se auto do PG ljudski ugrijalo,...imam tačno 18km od kuće na selo do stana na Stari...makse
Oću 56 stepeni i vrelinu....Što veli Jakuza, noćas će Pipun sa Spajketom da spava![]()
Last edited by zvoncica; 14-12-25 at 20:49.
Sovrenstvo tvorenija, tainstvene sile boe,
nita ljepe, nit je kada, niti od nje stvorit moe!
Ajde teta zvone, ne pomela mi se....
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ne umijes se obuc
Pretproslu zimu sam proveo na 2000mnv, dje je preko dana -10, a uvece -20.
Obucem 3-4-5 sloja+termo, i u setnju ili nordijsko 5-10+ km... nema zime ko se umije obuci.
A ona podgoricka vrucina 40+ stepeni je katastrofa, ne postoji opcija za razhladjivanje, bez da lezis pod klimu citavi dan.
Vazda bi prije izabra -20, nego +40
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Maj man.
Isto, ali isto.
Samo umjesto 4, 5 slojeva garderobe ode u orc i papuče na jednu od 4, 5 rijeka i eto rashlađivanja. Jezero. More. Bazen.![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja na krge nisam. Ne smeta mi previe. Smeta mi prelaz dok se malo ne priviknem, posle bez problema. Ali srećom imamo i ljeto i zimu pa malo jednima malo drugima. Mada sam ja i sa zimom ok.
Izvini drug @extravaganca Podgorica samo pakleno ljeto ima koje nije vie prirodno, a proljeće najbolje godinje doba vie nema.
Last edited by Bluemoon; 17-12-25 at 21:02.
Sad to nema previe veze sa zimom i ljetom već mjestom đe ivi I poslom kojim se bavi.
Bluemoon,, mislim da me teko moe učiti o ljetu u Podgoricii bilo ih je puno toplijih nego npr. poslednja dva. Da ne pričamo o luksuzu koji sad ima skoro svaka kuća i stan, a to su klimatizovane skoro sve prostorije.
Nažalost Podgorica zbog klimatskih promjena i vodu gubi druže no aj.
I ne znam kakve su to klime luksuz kad ti nestane struja u sred jula, i avgusta.
Ajde ne glupiraj se Blu majku mu. A ta kad nestane struja kad je nula
Prelijep subotnji dan, treba ovo iskoristiti ko moze. Vecina je izvela svoja kola u setnju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks