Page 520 of 548 FirstFirst ... 20420470510516517518519520521522523524530 ... LastLast
Results 12,976 to 13,000 of 13693

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2025]

Thanks Thanks Given 
    23,820
    Thanks Thanks Received 
    9,747
    Thanked in
    7,271 Posts

Sprdnja nije da zbog sebe to da odradimo njima je to samo izgovor dok čekaju momenat kad ga odrede eto nas i bez poglavlja.A ako zbog sebe to ne odradimo dok u EU ne uđemo u gadne smo probleme.

Thanks Thanks Given 
    6,073
    Thanks Thanks Received 
    6,604
    Thanked in
    3,149 Posts

Quote Originally Posted by Dzi View Post
    Ma ovo je sprdnja sa ovim poglavljima, nikakav ja tu napredak ne vidim. Samo hoće da nas unesu i to je to.
    Тачно. Та поглавља су само да се могу користит за неке изговоре. Ако им се политички уноси унијеће. Ако не уноси, неће па да си затворио свако поглавље по три пута.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

3. The Following 2 Users Say Thank You to avet For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    240
    Thanks Thanks Received 
    1,807
    Thanked in
    910 Posts

Quote Originally Posted by Dzi View Post
    Ma ovo je sprdnja sa ovim poglavljima, nikakav ja tu napredak ne vidim. Samo hoće da nas unesu i to je to.
    Pa mi ne umijemo ni kad oće da nas unesu da ispravno legnemo

5. The Following 3 Users Say Thank You to goldfinger For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,820
    Thanks Thanks Received 
    9,747
    Thanked in
    7,271 Posts

Ja bi recimo kao prvi korak uvela zakon nevezano za EU nego za nas da nijedan ali nijedan ministar ne smije biti politički aktivan i da u govoru samo ima da govori o svojoj struci i da se ne petlja u istoriju i takve priče.
    Jer meni je dosta više da ministri su toliko uronuli u političku kaljugu da je postalo mučno i gledat i komentarisati njihove izjave ali oni to oće.Mene odista ne zanima što ministar ovoga i onoga misli o partizanima i četnicima to on u svoje društvo i doma.

Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk

7. The Following User Says Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Ja bi recimo kao prvi korak uvela zakon nevezano za EU nego za nas da nijedan ali nijedan ministar ne smije biti politički aktivan i da u govoru samo ima da govori o svojoj struci i da se ne petlja u istoriju i takve priče.
    Jer meni je dosta više da ministri su toliko uronuli u političku kaljugu da je postalo mučno i gledat i komentarisati njihove izjave ali oni to oće.Mene odista ne zanima što ministar ovoga i onoga misli o partizanima i četnicima to on u svoje društvo i doma.

Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
    Toga je bilo kod Staljina i Hitlera + kod nekih prosvecenih diktatura. Svoj posa, a politikom se bavi Veliki Vodja. I mora se priznat da su obojica dosta postigli.
    U demokratskom uredjenju ministarska funkcija je cisto politicka. Ministar moze biti i nepismen ali je duzan da okupi ekipu koja moze funkcionalno da sprovede ideje politike koju ministar propagira. Njegovo je samo da stvori manevarski prostor da se neka politicka ideja realizuje.
    Sto se tice Crne Gore u njoj se niko i ne bavi politikom jer je Crna Gora odavno pod starateljstvom ko zna sve koga i ko zna kakve se sve odluke donose ispod stola. A opet neka prica mora da se prica, neko okupljanje glasaca mora da se izvodi. Demokratija kao performans, a ne politicko izjasnjavanje. Mozes da skaces ali da ne odlucujes. Tako da u ovoj situaciji nas ministar moze da bude i neki suvi genije dometi bi mu bili na nivou Van Dajka.
    Polinezija gospodo.

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Тачно. Та поглавља су само да се могу користит за неке изговоре. Ако им се политички уноси унијеће. Ако не уноси, неће па да си затворио свако поглавље по три пута.
    Treba uzeti u obzir da pristupanje CG Evropskoj Uniji omogucava toj istoj EU da kroz proces pristupanja maksimalno iscrpljuje Crnu Goru. Sreca je sto Crna Gora nema nidje nikakvih planova, poljoprivrede, industrije, investicija i ostalog pa se to iscrpljivanje i ne vidi toliko ali sustinski je tako. I onda se EU poigrava sa rokovima, uslovima i ostalim izgovorima jer joj sama pozicija CG u `pristupanju` i najvise odgovara. Naravno nije sve ni krivica EU. Samoj CG pripadnost razlicitim asocijacijama pa i pristupanje EU predstavlja posa bez posla kojeg CG najvise i obozava jer nit ima cilja nit ima rezultata. Dje si bio nidje, sto si radio nista + dnevnice + putni troskovi za nidje i nista.
    Polinezija gospodo.

Thanks Thanks Given 
    23,820
    Thanks Thanks Received 
    9,747
    Thanked in
    7,271 Posts

Imamo nešto najvrjednije što su Srbiji uzeli.Izvorske vode.
    Flaširaju vodu iz Srbije i prodaju je stanovništvu Srbije i diljem tržišta.

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Imamo nešto najvrjednije što su Srbiji uzeli.Izvorske vode.
    Flaširaju vodu iz Srbije i prodaju je stanovništvu Srbije i diljem tržišta.
    Podsjeti me na jednog podgorickog direktora koji je sa svoje direktorske pozicije narucivao Evijan vodu iz obliznjeg kafica. Ta se flasica jednom otvorila, posle samo dopunjavana sa cesme.
    Polinezija gospodo.

Thanks Thanks Given 
    23,820
    Thanks Thanks Received 
    9,747
    Thanked in
    7,271 Posts

Mani se cinizma.

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Nek Njemci ne seru zna se odlično s kim su dilove pravili. Istorija se ponavlja.

Eo mi za Njemce teče nevidljiva suza.

Daleko im lijepa kuća.
    U vezi ovog Putina sto zbori njemacki, u normalnim zemljama se znanje jezika u diplomatiji i sluzbama smatra obaveznim. Kako to u Crnoj Gori zvuci cudno. Sto se dilova sa Putinom tice sami Njemci tvrde da su ga varali na pregovorima. No svoja izlucevina ne smrdi.
    Polinezija gospodo.

Thanks Thanks Given 
    23,820
    Thanks Thanks Received 
    9,747
    Thanked in
    7,271 Posts

Quote Originally Posted by biljaneta View Post
    U vezi ovog Putina sto zbori njemacki, u normalnim zemljama se znanje jezika u diplomatiji i sluzbama smatra obaveznim. Kako to u Crnoj Gori zvuci cudno. Sto se dilova sa Putinom tice sami Njemci tvrde da su ga varali na pregovorima. No svoja izlucevina ne smrdi.
    Shorts se tako naslovljava cijela emisija je se drugačije zove i iz 2012. je.Bilo mi je potrebno da malo bolje razumijem situaciju u kojoj smo se svi našli jer sam u jednom trenutku vidjela licemjerje EU.U tom video-u su zapravo hvalospjevi o njemu.U jednom trenutku je novinar ga pitao a kako se ti osjećaš što sam zapamtila kad je rekao da se osjeća kao zarobljenik i da bi volio da može još jednom da uđe u životu kao svaki drugi Rus u market i da ga niko ne prati.Tu je mislim jedino bio iskren u toku emisije najbitnije i prema sebi.Taj isti novinar je tek nakon rata u Ukrajini gle čuda mu tek tad kao našli da mu je ovaj platio neku cifru.Cifra je nebitna. Pa kako čoče tek tad kako. Taj isti novinar je emisuju pod istim nazivom snimio u istom stilu 2014.

Tako da, da.
    Licemjeri su teški.

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Shorts se tako naslovljava cijela emisija je se drugačije zove i iz 2012. je.Bilo mi je potrebno da malo bolje razumijem situaciju u kojoj smo se svi našli jer sam u jednom trenutku vidjela licemjerje EU.U tom video-u su zapravo hvalospjevi o njemu.U jednom trenutku je novinar ga pitao a kako se ti osjećaš što sam zapamtila kad je rekao da se osjeća kao zarobljenik i da bi volio da može još jednom da uđe u životu kao svaki drugi Rus u market i da ga niko ne prati.Tu je mislim jedino bio iskren u toku emisije najbitnije i prema sebi.Taj isti novinar je tek nakon rata u Ukrajini gle čuda mu tek tad kao našli da mu je ovaj platio neku cifru.Cifra je nebitna. Pa kako čoče tek tad kako. Taj isti novinar je emisuju pod istim nazivom snimio u istom stilu 2014.

Tako da, da.
    Licemjeri su teški.
    U jednom trenutku si vidjela licemurstvo EU. Eh taj jedan trenutak mora da je bio znacajan. Kupovali su jeftinije energente od Rusa jer su bili jeftiniji. U isto to vrijeme rivlastva su se nastavljala. Pa se balansiralo dokle se moglo. Ne znam zasto se od toga pravi velika prica pricina, valjda su to nekakve nepostojece koncesije na moral, pravdu, tandare, mandare.
    Sto se tice novinara, pa i oni moraju leba da jedu. Dulje Atlas je imao televiziju sa programom o sebi samom. A i on je balansirao dokle je mogao, kasnije se ponasao taman kao EU. Citavi svijet je u stvari Crna Gora. I obratno.
    Polinezija gospodo.

Thanks Thanks Given 
    23,820
    Thanks Thanks Received 
    9,747
    Thanked in
    7,271 Posts

Reko već jednom da se maneš cinizma ja ođe pišem iskreno za razliku od tebe jer ti postovi obiluju cinizmom prema sagovorniku koji ti pri tom isti nije ponudio.Mogla bi i ja sad u cinizam i sve bi se pretvorilo u kuršlus.

Da, meni je lično značio zbog mene.Uvijek mi znači kad otkrijem manipulatora.Za druge ne tiče me se osim ako nemaju to da promijene stavove i mišljenja ne zbog novca ka političari no lično zbog sebe.Nije lijepo biti manipulisan niti to iko ikome želi.

Thanks Thanks Given 
    23,820
    Thanks Thanks Received 
    9,747
    Thanked in
    7,271 Posts

I ovo.

Quote Originally Posted by biljaneta View Post
    U jednom trenutku si vidjela licemurstvo EU. Eh taj jedan trenutak mora da je bio znacajan. Kupovali su jeftinije energente od Rusa jer su bili jeftiniji. U isto to vrijeme rivlastva su se nastavljala. Pa se balansiralo dokle se moglo. Ne znam zasto se od toga pravi velika prica pricina, valjda su to nekakve nepostojece koncesije na moral, pravdu, tandare, mandare.
    Sto se tice novinara, pa i oni moraju leba da jedu. Dulje Atlas je imao televiziju sa programom o sebi samom. A i on je balansirao dokle je mogao, kasnije se ponasao taman kao EU. Citavi svijet je u stvari Crna Gora. I obratno.
    I ne mjenjaj teze jasno je da se moj komentar odnosio da je licemjerno da tek nakon toliko godina o tome pišu.I novinara stvaljaju na stub srama kao žrtveno janje.Kao što bi bilo lijepo da mi na temu ne ubacuješ lika i praviš paralele ođe.

Toliko do sljedećeg susreta ako ga bude odnosno ako promijeniš malo ove taktike odnosno da ih nemaš uopšte.No to se bojim se neće desiti.

Thanks Thanks Given 
    7,855
    Thanks Thanks Received 
    1,415
    Thanked in
    604 Posts

Nek Njemci ne seru zna se odlično s kim su dilove pravili. Istorija se ponavlja.

Eo mi za Njemce teče nevidljiva suza.

Daleko im lijepa kuća.
    Evo ti i za Amere kad se vec gadjemo gom...a

https://www.theguardian.com/tv-and-r...jd-vance-trump

Sent from my SM-S908B using Tapatalk
    To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.

19. The Following User Says Thank You to crane_operator For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,820
    Thanks Thanks Received 
    9,747
    Thanked in
    7,271 Posts

Quote Originally Posted by crane_operator View Post

Ahahaha dobri South Park.

Kraljevi.
    Dej kil a keni.

Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk

21. The Following User Says Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,855
    Thanks Thanks Received 
    1,415
    Thanked in
    604 Posts

Quote Originally Posted by techlinkit View Post
    Nazalost malo toga je u rukama CG naroda, jer narod tako hoce.

Sto, i da CG udje u EU, sta ce se to u CG izmijeniti na bolje. Naravno nista.

Bolje bi bilo da je uspostavljena saradnja sa USA, o transferu znanja, i tehnologija, kao i sporazum o radnim dozvolama, da mogu CG gradjani da rade u USA, po brzim i jednostavnim procedurama, i samim tim sticu potrebno znanje i iskustvo. USA je veliko trziste, sa ogromnim kapitalom. EU ce da bude obican raspad, ide ka gorem, jer sami sebi unistavaju ekonomiju.

Treba raditi na razvoju CG industrije, i privrede, a to se ne moze bez znanja, koje bi se puno bolje, i brze steklo u USA, nego u EU.

Ljudi misle da je EU neki spas, da je tamo bajno i sjajno. Troskovi zivota nikad veci, a plate ne mrdaju. Eto ista ta Njemacka, koliko je placen recimo IT kadar (programeri, inzenjeri itd.) u DE, a koliko taj isti kadar u USA. Nema poredjenja.
    Grijesis opasno sto se Evrope tice. Svuda po Evropi dobre plate imaju pametni ljudi. Kojih je kod nas nazalost malo. Kod nas dobre plate imaju budale zato smo tu i dje jesmo. O kakvoj proizvodnji napredne tehnologije kod nas se prica? Kod nas 80% naroda sposoban nije ovce cuvat na ne sto drugo. A ovi ostali su odavno pasali, kao sto sam vec pisao. Nego da se ne ponavljamo.

Thanks Thanks Given 
    23,820
    Thanks Thanks Received 
    9,747
    Thanked in
    7,271 Posts

Sad ozbiljno i ođe bi ukratko meni je Vašington u cijeloj priči najveće ***** nad govnima.Njemci su jednostavno morali izgraditi najveću NATO bazu poslije WW2.Svi rajmštajn sastanci su vođeni u Njemačkoj.Njemačka plaća ceh za ona dva svjetska rata ali Vašington je ozbiljan problem civilizacije.Sve su pretvorili u njiov džank.Uspjeli su čak ucjenjujući novcem kojim su obnavljali Evropu istu da ucjenjuju u sudove i sve.Jako ali jako su u Evropi korumpirani od USA.Ovi ođe iz cijele priče na naše prostore samo kupe mrvice sa svog tog jebačkog stola.
    I tu seru o četnicima i partizanima i nacionalizmima ono druže da oće da se ljudi ujedine i vele na te teme ne zanima mene tvoje mišljenje no na one prave u kakva ste nas ***** bacili?
    Jes ti ministar ovog ili onog ministarstva ili istoričar ono zabolje me i ko ti je bio đed.

Jedan potpis jedan jebeni potpis ne može neko da dobije iz nekog ministarstva a ministar tog ministarstva sere o četnicima.Pakao.
    Last edited by Bluemoon; 12-12-25 at 22:24.

Thanks Thanks Given 
    1,069
    Thanks Thanks Received 
    1,437
    Thanked in
    720 Posts

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    7,855
    Thanks Thanks Received 
    1,415
    Thanked in
    604 Posts

Sad ozbiljno i ođe bi ukratko meni je Vašington u cijeloj priči najveće ***** nad govnima.Njemci su jednostavno morali izgraditi najveću NATO bazu poslije WW2.Svi rajmštajn sastanci su vođeni u Njemačkoj.Njemačka plaća ceh za ona dva svjetska rata ali Vašington je ozbiljan problem civilizacije.Sve su pretvorili u njiov džank.Uspjeli su čak ucjenjujući novcem kojim su obnavljali Evropu istu da ucjenjuju u sudove i sve.Jako ali jako su u Evropi korumpirani od USA.Ovi ođe iz cijele priče na naše prostore samo kupe mrvice sa svog tog jebačkog stola.
    I tu seru o četnicima i partizanima i nacionalizmima ono druže da oće da se ljudi ujedine i vele na te teme ne zanima mene tvoje mišljenje no na one prave u kakva ste nas ***** bacili?
    Jes ti ministar ovog ili onog ministarstva ili istoričar ono zabolje me i ko ti je bio đed.
    Simple present tense. Nazalost, svijet pokrece bas surov kapitalizam zadnjih 20 godina. Nas najveci problem sto nam treba jos 20 da to ukapiramo. Mi da smo htjeli uc u EU usli bi najkasnije do 2015 pjeske. O istoriji evo drvimo svaki dan a nidje se ne micemo. Valjalo bi cisto da promijenimo kanal

26. The Following User Says Thank You to crane_operator For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,820
    Thanks Thanks Received 
    9,747
    Thanked in
    7,271 Posts

Simple present tense. Nazalost, svijet pokrece bas surov kapitalizam zadnjih 20 godina. Nas najveci problem sto nam treba jos 20 da to ukapiramo. Mi da smo htjeli uc u EU usli bi najkasnije do 2015 pjeske. O istoriji evo drvimo svaki dan a nidje se ne micemo. Valjalo bi cisto da promijenimo kanal

Ne moš uć tamo đe te neko neće.Naš osnovni problem je što nismo na sebi radili od devedesetih.
    Ne moš uć ni u klub pokvarenih i namazotina koji decenijama unazad crpe Afriku, i koje sve ne zemlje pod krikom širimo demokratiju a histeriju prave kad im nema neke marke čokolade jer će izaći iz EU ođe mislim na Engleze.Švajcarska nikad nije ušla u EU što njoj to fali?Ali drži bankovni sistem.Što bi neko reka zemlja sa najviše zlata a bez ruda zlata.Sve je drug licemjerje cijelo čovječanstvo je upalo u teško licemjerje najgore moguće osobine čovjeka su se apgrejdovale na maksimimum.

A mi kao mi smo slamka što bi Njegoš reka među vihorove.I još smo opet, ali opet iznova dozvolili da se među sebe koljemo verbalno na nacionalne osnove mene jedino u ovom trenutku brine kad sve sagledam da nas se opet ne uvuče tako neučimnagreškama istorije fazon u rat.Za sve ostalo me iskreno zabolje nikad niko u ovom trenutku na planeti neće bit konkurencija jednoj Coca Coli ali ne u tom bulšit piću no je svu vodu svijeta uzela.

Vodu ej vodu, osnovno pravo svakog ljudskog bića na planeti.
    Last edited by Bluemoon; 12-12-25 at 22:44.

Thanks Thanks Given 
    23,820
    Thanks Thanks Received 
    9,747
    Thanked in
    7,271 Posts

Bat bat bat to ste svi vi koji konzumirate Coca Colu krivi.

Ne možete bez Cole pa ha.I onda vlasniku kafića koji bi neki pazar ofkors samo može voda koju su oni kupili.Jebaga tako vi je kako vi je.

Čak su i najjači finansijeri eko projekata kakav pako od licemjerja.
    Ako nam uzmu vodu drugari računajte da je nećete u jednom trenu ni imati jer crpe bez milosti ali mene se to ne tiče ja se sjećam mojih na selo koji imaju čatrnje.
    Last edited by Bluemoon; 12-12-25 at 23:20.

Thanks Thanks Given 
    1,011
    Thanks Thanks Received 
    4,080
    Thanked in
    2,304 Posts

А у ЕПЦГ Жељезари хоће стимулансе да подијеле, односмо да од пореза којег ја плаћам стимулишу партијско стадо које не умије ни минималну плату зарадит.
    Зимница и стимуланси...оца ви...

https://x.com/i/status/1999789047309599019
    Last edited by BAR; 13-12-25 at 11:01.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

30. The Following 4 Users Say Thank You to BAR For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,368
    Thanks Thanks Received 
    397
    Thanked in
    241 Posts

Aj neka je sa srećom. Što bi čekali Gjeloshaja kad mogu sami sebi...

32. The Following User Says Thank You to Samo Niksic For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    А у ЕПЦГ Жељезари хоће стимулансе да подијеле, односмо да од пореза којег ја плаћам стимулишу партијско стадо које не умије ни минималну плату зарадит.
    Зимница и стимуланси...оца ви...

https://x.com/i/status/1999789047309599019
    Niksicka zeljezaro, Crne Gore ogledalo...
    Polinezija gospodo.

Page 520 of 548 FirstFirst ... 20420470510516517518519520521522523524530 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)