Bas su izgleda rijesili da nas unesu, ka onomad bugare i rumune.
Od bugara makar ne mozemo bit grdji.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Добили зелено свијетло за улазак у ЕУ од навеће и најбитније чланице.Минвајл вучићева подгузна муа:
https://x.com/i/status/1999127513889378424
Црногорце је одржало црногорско срце.
Opet vi o srbima i podjelama
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Ponovo prsli Kurir ima ime upucanog u Podgorici,prije ijednog CG medija.
Kakva jadna,obavjestajno izbucana jazbina.
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Za nas su i Bugarska i Rumunjska drzavetine i to na bitnim lokacijama i za razliku od Crne Gore mogu da funkcionisu bez tudjih kanadera, helikoptera, kredita, zita. A bolji - losiji standard tokom istorije smjenjivao se i u jednoj Norveskoj ili Svedskoj. Ili Irskoj.
Na kraju krajeva ako su Republiku Cipar mogli da unesu u EU mogu vala svakoga. Ne kazem da je grdji od CG ali da imaju zanimljivu politicku dioramu - imaju. Dobri stari Cipar tamo su mnogi `nasi` pocinjali karijere isturenih spiceva.
Last edited by biljaneta; 11-12-25 at 21:49.
Polinezija gospodo.
Ođe su ti postali najjači dileri izgleda kokaina na tome im se sve zasniva.
Mense sve čini da je neki lik u komentare u pravu kad je reka mi idemo u Dubrovnik i Trebinje da trgujemo a oni ođe da kupe kokain ona budala iz DPS-a iz NK koji je sad zabavljač vascijele Crne Nam Gore.Ka Knežević.Mi smo postali kolijevka narkodilera.
I šta ti tu sad da očekuješ.Čemu da se nadaš.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Dva svjetska rata izazvali ko bi reka da su i treći.
I nek se ne foliraju jer folirancija neđe baš i ne prolazi.
Last edited by Bluemoon; 12-12-25 at 00:43.
Видим и у Новом скуп окг дпс доживио фијаско.
Можда они воле, Посјо нпр.да се спрдају са њим.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Nazalost malo toga je u rukama CG naroda, jer narod tako hoce.
Sto, i da CG udje u EU, sta ce se to u CG izmijeniti na bolje. Naravno nista.
Bolje bi bilo da je uspostavljena saradnja sa USA, o transferu znanja, i tehnologija, kao i sporazum o radnim dozvolama, da mogu CG gradjani da rade u USA, po brzim i jednostavnim procedurama, i samim tim sticu potrebno znanje i iskustvo. USA je veliko trziste, sa ogromnim kapitalom. EU ce da bude obican raspad, ide ka gorem, jer sami sebi unistavaju ekonomiju.
Treba raditi na razvoju CG industrije, i privrede, a to se ne moze bez znanja, koje bi se puno bolje, i brze steklo u USA, nego u EU.
Ljudi misle da je EU neki spas, da je tamo bajno i sjajno. Troskovi zivota nikad veci, a plate ne mrdaju. Eto ista ta Njemacka, koliko je placen recimo IT kadar (programeri, inzenjeri itd.) u DE, a koliko taj isti kadar u USA. Nema poredjenja.
Last edited by techlinkit; 12-12-25 at 16:20.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...rne-gore-sa-eu
Čudi me da su Tinjalici blokirali poglavlja.
Moš mislit u kakvom stanju su bili Bugarska, Rumunija i Hrvatska kad su ih primili.Njima su poglavlja nebitna iz tog poređenja nego ih koriste kao fol odnosno izgovor za odužavanje kada će da prime neku zemlju ili ne.A primiće je kad to njima geostrateški odgovara.Kao što su ulećeli Srbiji sa prugom da bi izgurali Kinu.
Sve je interes.Goli interes.
EDIT:
Da dodam nešto jako bitno mi to sve u tim poglavljima treba da rješavamo isključivo, ali isključivo zbog samih sebe a ne zbog toga oće li nas ko primiti neđe.
Last edited by Bluemoon; 12-12-25 at 16:42.
ЕУ има својих предности и мана, али на примјерима свих земаља које су ушле у ЕУ, и наше историје од АБ револуције (глуп народ са више глава но зуба) јасно је да за нас алтернатива која би нам омогућила бржи развој не постоји.
Иначе Јокова два поглавља блокирала Француска.Значи три се затварају, и укупно ће бити десет затворених.
https://www.vijesti.me/v/787253?utm_..._share_counter
Политичка одлука Француске дефинитивно, а разлог донекле можемо тражити у њиховим унутрашњим приликама до избора 2027., проруским чиниоцима у влади и дилетантизму Спајићеве владе.Сада су три поглавља спремна за затварање, али немају политичку подршку свих чланица ЕУ.
Да видим како ће Лажојко сада да маневрише.2026. је иза угла.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Ne znam da l je to politicka odluka Francuske al znam sledece: poljoprivreda je golo ******
Ma ovo je sprdnja sa ovim poglavljima, nikakav ja tu napredak ne vidim. Samo hoće da nas unesu i to je to.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks