PG-Pristina-PGOriginally Posted by BiTrAtE;[URL="tel:6226409"
Kad sam isao kisa, mrak...
Kad sam se vracao sipah Abro Diesel System Cleaner i tempomat na 150 dobar dio autoputa...
3 putnika, prtljag...
![]()
E mašala, prolazio pored Volija pa na usput da sipam litru (danima zaboravljam da sipam a na minimunu mi bilo pa reko ajde) Za ove pare, tačnije euro više Mobil Super 3000 X1 5w-40 - 5 litara u Kvantex, pakao.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
E vala muski....Koje ulje? ono bmw original tobos?
Gledaj da ga ne spustas bas na minimum zbog lezajeva...
Ja spremam djelove, ocu komplet trap da sredim...
Isto kulturoloski sok, vjerovali ili ne solja amortizera prednja je skuplja nego citav amortizer
Nije vama lako.
Prema tome, šta da ti kažem?
Sto mi treba za bimmercode? Sto tu mogu sve podesiti da mi valja na x4?
Podgorica Podgoricanima!
Promjena na vrhu bavarskog giganta: Milan Nedeljković na čelu BMW-a
https://forbes.vijesti.me/uncategori...na-celu-bmw-a/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imam ti ja i Bimmercode i Bimmerlink i Bimmer tool i adapter
Evo ti sta sve moze na X4, pa mozemo procackat nedje
https://bimmercode.app/cars/f26/
E ovo su muda pod bubrege
https://www.instagram.com/reel/DSB9W...FkamxzM2xpMmp4
Kakav je ovaj motor 1.6d što je u X1 2018 godište?
@Laz @TAKUMI
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Kumov brat me maltretira za neki auto. Ne razumije se ali baš ništa. Bi nešto malo podignuto, a ne preveliko. Kao oko 15 hiljada Gleda razne Pežoe i Renoe. Ja mu ipak predložih da pogleda ovaj snimak i da se ipak primakne cifri od 20 hiljada ako ikako može. A može.
To sam mu i prvo rekao. Da ide makar sa nekim VW-om ili Škodom. Da zaobiđe Pežo i Reno. X1 mi pade na pamet jer sam gledao neđe ovaj snimak, a ima mi ga i pašenog evo 3 godine, služi ga bez greške. Taman mislim da je 1.8d.
Ima li dosadnijeg auta od tiguana, kao ono nekad passat bjelopoljac![]()
Umoran sam od svega sto znam
Lako je dosadu transformisati u cekanje djelova i porucivanje pa majstor 10 dana da kompletira i vrati sav motor i lanac tj veliko servis u katoseriji,jutarnji taksi do vrtica do posla pa posle 3 opet do vrtica po djecu pa nazad za doma,ili rentaj kola 10 dana sa xxxeura...
Garantujem da tiguanu uradis za 4.5sata veliki servis i doma imas kola oko 3sata i laganezi podjes po djecu i relax...![]()
Sto sa X1 ne postignes a paralela je ako imas ispred stana jos 4,5, auta onako za kafice...![]()
Last edited by injection; 11-12-25 at 07:36.
Meni je taj X1 banja.
Svakako je banja kroz servise i djelove pa jos natrpan na platformi Mini -a
izbjegavat i 16i i 16d
Dizel 1.5 motor sa 3 cilindra i 115ks i mislim da je to pravi izbor
Benzinac ista prica samo 120ks...
Onda je bolje kupit Pezoa iskreno
Minimum 18D motor...Oni su korektni, B47 2.0...
I ista je interna konstrukcija motora kao 20D, nije kao kod N47 da su stedjeli na karikama pa da se desava da svaki 18D trosi ulje, a ni jedan 20D da ne trosi.
šta fali starijem X3? Pouzdaniji je od X1 nije prevelki a ozbiljniji je auto.
She is only here to annoy herself!
drug skoro uze x3 2017/18 , stvarno me najvise iznenadila unutrasnjost koja djeluje bas zastarelo za to godiste . Al je prezadovoljan sto se tice auta generalno
a nevjerovatno koliko je ovaj noviji x1 gabaritniji i bas je mala razlika u odnosu na X3 , cak bih rekao da nema razlike u gabaritima dok ne provjerih
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Zamjenio sam lanac na svoj F30. Sad je drugo auto skroz. Nema zveckanja 5 sekundi pri hladnom paljenju.Isti zvuk maltene vozio ga na 2000, 3000 ili 4000 obrtaja,to je prije bio lom ako se pređe 2500 obrtaja.
Sad mogu da vozim prvom 0.5 km/h bez kvačila,prije nisam mogao ni 15 bez na pola kvačila,a da auto ne skače,trese,gasi se.
Duško veli da je bio istegnut lanac oko 5 mm i taman da sam na vrijeme bio za zamjenu. Čitao po netu za istegnutost lanca, 6mm 50%-50% da pukne a na 7mm šanse ~ 100% da puca lanac.
Kad je skidao motor usis mu je bio skroz suv(što sam i pretpostavljao),dizne lako sišle,sve je išlo bez problema.
Duško em što je vrhunski majstor je i prepošten(nije mi dao ni 50 € da ga častim!). Danas takvi su vrlo rijetki. Hvala Takumiju što mi ga je preporučio.
Savjet ostalima sa N47 motorom,ako auto ima simptome slične kao što je moj imao,ne zajebavajte se nego mjenjajte lanac i to kod Duška. Znam da 1000 € nije mala para ali nije ni toliko prevelika.
A sa Duškom samo strpljivo,ako vam kaže za 15-20 dana,ne odustajte. Veliki je posao to,skida se mjenjač,vadi se motor van,pola auta se rastavlja pa opet sastavlja,plus rad sa lancima i zupčenjem što zahtijeva dodatnu pažnju.
Nije to posao za svaki dan i ja ga razumijem što se malo više čeka.
E ko voli da baca pare može i da pukne 2500 € u ovlašćeni koliko je trenutna cijena. I to je regularno. Samo izbjegavajte ona dva prevarantska servisa (što su na ona dva slova jedno do drugog pri početku azbuke) u širokom luku.
Eto tako
@Laz
Možeš li mi poslat bimmercode aplikaciju na mejl?
Imao sam prije carista krekovanu koja je radila posao,nego je izbrisah kad telefon upgradovao na novu android verziju.
Poslao sam ti privatnu
Ne znam što vidite u velikim ekranima,ja i ovaj mali što imam gasim jer smara. Ok ko koristi za navigaciju ili rikvarc kameru,ali kad se obavi radnja,gasim *****,uvijek.
sDrive vs xDrive, kod X1 pravi li veliku razliku?
Stay salty.
Pravi. sDrive je prednji pogon, xDrive je 4x4.
lazareeeee
https://www.instagram.com/reel/DRhhl...d5Mjc3czNhcHRq
reaguj bajo
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks