Napisao si gore kad te neko zove...
Ne kapiras, kad ja pozivam njegov broj pokazuje mi tudje ime, prezime i slika. Tako svima ko god ima viber i upaljen call id.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Napisao si gore kad te neko zove...
Last edited by hercules; 11-10-25 at 14:56.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
ima li ko danas problema sa viberom? znači samo dodje notifikacija da mi je neko spremio poruku - sent a message. udjem u chat i ništa. moram da izadjem potpuno pa opet da otvorim app i tek onda stoji poruka.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Meni se zamrznuo. Ne mogu nista. I kad dodje notif vidim od koga je, ali ne mogu da procitam. Pocelo je sa ovim grupnim biznis chatovima i loadovanjem poruka koje nisu mogle nikako da se maknu u procitane
Vidim ide redom.
nothing comes from violence and nothing ever could
meni je to bilo nekih par minuta jutros, opalio restart telefona i taj problem nisam imao. ali od tad eo do sad mi se ovo dešava.
edit - whatsapp radi bez problema. znači duplo bolji od vibera.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 20-10-25 at 16:00.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ja kako napisah to, odmrznu se. Trajalo je par sati. Svasta.
Pao je neki Amazonov web service pa ne rade na stotine aplikacija danas. Od Zooma, Snapchata, Reddita, Signala, pa vjerovatno i Viber....
Always,forever and beyond ...
Meni je danas radio normalno...
Imam ih 3 komada
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Dobro, mi smo navikli da tebi sve fercera
meni evo opet 🙄
Početak radnog tjedna mnogim je korisnicima postao još gori, jer je zbog problema kod Amazon Web Servicesa mnogo aplikacija i internetskih stranica otkazalo poslušnost
U ponedjeljak u prijepodnevnim satima počela su "ispadanja" raznih web stranica i servisa, poput Perplexityja, Snapchata, Amazonovih stranica, Alexe, Coinbasea, streaming servisa HBO Max i Disney+, IMDB-a, Reddita... da se nešto sumnjivo događa pokazuje i pogled na Downdetector, koji ističe više desetaka popularnih svjetskih internetskih servisa u "crvenom".
Ubrzo se doznalo da svi ovi problemi imaju isti uzrok – pad Amazon Web Servicesa, cloud servisa o kojem ovisi "pola Interneta", ako ne i više. Na statusnoj stranici prikazano je bilo da je u prekidu ili u otežanom radu gotovo 60 servisa, s time da je servis DynamoDB u američkoj regiji najteže pogođen.
Iz Amazona su tek poručili da rade na otklanjanju problema, a korisnicima ostaje tek strpiti se dok sve ne bude popravljeno.
"Izvješća korisnika ukazuju na probleme na Amazon Web Services (AWS) u regiji US-East-1. Ovi problemi utječu na više usluga koje ovise o AWS infrastrukturi. Pratimo situaciju: provjerite svoju lokalnu Downdetector stranicu za najnovija ažuriranja", poruka je s najpoznatijeg svjetskog servisa za praćenje "zdravlja" internetskih stranica.
Living on the EDGE side
Izbacise apdejt
Možda je zato meni i radilo, ja sam bio na beta kanalu. Vidim da nema update još.
Living on the EDGE side
Ja, kao i uvijek, ne azuriram Viber (niti ista drugo).
Juce je radio za q, posebno grupe gdje si na listi mogao da vidis posljednju poruku a kad udjes u grupu samo se vrti 'loading'.
Danas sve oke.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Jel se još nekome viber ne oglašava kad stigne poruka ili je do mog telefona odnosno podešavanja jer se dešava na ovaj samsung?
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Do tebe je,tebi stižu samo por sa foruma![]()
...
Meni se dešava da se povremeno ne čuje
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Baš ****** gotovo sve poslovno privatno se prebacilo na viber a onda si zavezanih ruku ako trokira.Možda je u pripremi neka premijum serija ne bi me čudilo tako to sve funkcioniše.Ja bi bez njega mogla ali drugima onda moram staviti do znanja da poziv i poruke za dogovore.
Definitivno moram smislit jer ne mogu na njega računati a premijum premije ako krenu da nude vozdra.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks