Oce li mu grad platiti stetu na kamion?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
On moze da plati kaznu jer mu zabranjeno tuda da se krece a Zelenilo i Grad zbog neodrzavanja drveca i zelenila ... mozda moze tako
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Znaci kad je sjever u PG izbjegavati taj dio maksimalno.Pakao.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
E kako se lik zakuca otpozadi na pjesacki kod minhena na stari... kocio je 20m
nothing comes from violence and nothing ever could
Tamo je ludilo postalo ja zbog tog ludila idem preko novog bulevara na Stari ono banja.
Kod Katoličke je tek pakao dva pješačka imaju drugari zalete se sa magistrale Kolašin ne znaju ne gledaju da treba usporiti ulaziš u naselje neki pješak tu može bit još psuju i našu rukama i pokazuju srednji prst jer voziš po ograničenju.Pacijenti.
Last edited by Bluemoon; 09-12-25 at 18:59.
JBT ti tek kad vidiš koliko pacijenata ima u saobraćaj zapravo vidiš da među teške pacijente živiš.
Horor.
Ja sam sad u City kvart kruzio pola sata da nadjem parking, da vidite te slalome izmedju auta da bi se provukao jer stoka svudje parkira. Zivjeti odje bez garaze je kazna
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Moš u Super Voli i da iskeširaš ka da si se u Dubrovnik parkira.U Deltu ne pokušavaj u zadnje vrijeme im i ramp trokira.Ono je najgori dio grada definitivno.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Kod Petrol pumpe
Ovaj sa BMW-om htio lijevo da udje na pumpu a nije dozvoljeno iz tog smjera, nzm da l je jurcao ovaj sa golfom al je definitivno ovaj sa bmw-om kriv
bili smo taman u minhen kad je puklo... redovna pojava, zelenilo na ostrvu blokira pogled, neko naglije ukoci od pjesaka, neko ne registruje... a kad vozis <50 svi nervozni, preticu, sviraju...
jos veci jo horor kad ukapiras da oni tako bahati, sebicni i samozivi imaju pravo glasa
Ma ovaj 100% blenuo u tel, jer je naglo poceo da koci, a obije trake zauzete zbog pjesaka. Da nije skripao, pjesaci ne bi ni stali i rikverc. Jos lik ladno stade na kraj i pomjeri auto u stranu
nothing comes from violence and nothing ever could
Nije crash al počeli renoli da gore i van auto puta
![]()
Vidjeh jutros kad sam naisao
Vidjeh da su nedje objavili i da vatrogasci kad su dosli se ispostavilo da nemaju pjene (ili tehnicki problem neki) i moralo je da dodje jos jedno vozilo
https://www.okov.me/mn/proizvodi/pro...x-1kg-abc-anaf
ne znaci da ce spasiti stvar, ali moze da pomogne - kod nas nije obavezno po zakonu na zalost
Autoput nije vise u trendu.
Prema tome, šta da ti kažem?
https://maps.app.goo.gl/ZbL5Q2pVZpH7fd1FA
Odje, sa ogromnim znakom za zabranu kretanja iz tog smjera al jbg on vozi bmw 118d on je baja
Ne tu ne smije lijevo, a Golf je valjda jurio zeleno i cao.
Prema tome, šta da ti kažem?
Puna linija, kamion u svojoj traci skroz desno, djeluje kao preticanje preko pune.
Čovjek stradao, sad je zalud pričati, ali ne postoje riječi kojima se može opisati nivo saobraćajne nekulture u Crnoj Gori. To što mi živimo i svakodnevno gledamo po putevima, bilo u gradu, bilo na otvorenom, siguran sam da nema nigdje po Evropi. U poslednje vrijeme sam baš dosta vozio van i nigdje nije ovako užasno stanje kao kod nas. Ni blizu. Nema lijeka bez represije, ovdje se nikad ništa na fino nije promijenilo.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks