Ja sam uzimala sa druge bande vjerovali ili ne antifone ili slušalice da slušam nešto drugo što me ne ometa ka komšija koji je pušta muziku na najjače.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Jel imaju negdje kod nas ove trake za pisaću mašinu?
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Hvala.
Mislim da ako je to ta isto prodaju kancelarijski materijal zvala sam trenutno nemaju.
Da,da raster je ova što joni pominje još da vidim miral njima baza u Bar a imaju dvije u PG.
Na Noro.rs
Ukucaj svoje podatke i adresu, stici ce kroz par dana.
Neko je pitao i za cijenu, ja sam uzeo tri pakovanja za 25 evra (jedno pakovanje ima 30 trakica). Dostava u Cg na kucnu adresu je bila uracunata u tu cijenu
Vec sam prije nedje pomenuo, zbilja “rade posao”, mnogo dobra stvar
"Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"
• No Rich Parents •
Kod mene suprotno, spavam svaku noc sa trakicom, nosim je i dok treniram, i ne osjecam je. Malo prvi put kad sam je stavio osjetio kao da trne nos ali taj osjecaj je brzo prosao, posle nista… nisu i neke pare vala, ko god ima problema sa disanjem na nos, ne moze izgubiti nista makar da proba…
• No Rich Parents •
Ja sam spavao dvije noci sa tim trakicama. Mala mi je rekla budem li trecu da ga ne lijegamo zajedno vise.
Zidovi se veli tresu od hrkanja.
A ja uzeo fore radi, da probam, nit hrcem nit imam kakvih disajnih problema.
Послато са SM-S731B помоћу Тапатока
Bači djaola onda, da ne trpe ni mala ni zidovi![]()
• No Rich Parents •
Imam nekog šuta i smeća sa gradilišta, dje to mogu legalno ostvariti, pa i da platim. Deponija Konik?
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
Da koristila sam i ja povoljne su im usluge za građane bager bi privatno platila daleko više.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks