A ti bi mi je napravio lijepo, sigurna sam.
A ti bi mi je napravio lijepo, sigurna sam.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ama sirotinjsko jelo, precijenjeno. Isto kao sex.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Pitanja o svemu i svačemu jel forum namjenjen samo za bratiju pošto čini mi se baš malo imate ženskija članova a i to što imate na lomaču bi spalili baš mi se čini da je cdm forum posta klub muškića.
Ništa lično no mi se neka radoznalost uždila.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Ocigledno zenske i nijesu bas zainteresovane za ovaj vid komunikacije. Cini mi se da vise vole ove audio vizuelne sadrzaje tipa IG ili TikTok...sto znam...a to za lomacu...ne znam kako si stekla takav utisak...slobodno sudijsko uvjerenjeA ima ih koje su bile ovdje pa napustile, a vjerujmi nije zbog muskih, to znam sigurno
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
A može bit one koje jesu da bi trebalo malo više da cijenite što trpe sva sranja vaša muška i proseravanja no viđi da ti rečem jedva čekam sinu da uzmem ovo što si preporučio.
Još je reka što me neviđeno zbunilo ja ću to da platim od džeparca reko u sebi nećeš sine nećeš kad si takav.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Ima li ko da iznajmi tj prebaci stvari kamionom iz Bara za Pg? Neki ne preveliki kamion bi trebao
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
U koji intersport je najbolja ponuda ?
Kompleti trenerke, patike ??
U onaj Mall of Montenegro kod Gintaša ne stigoh da pogledam
U vezi kablovske, provajder svako malo poskupi usluge onako kao da neće...
Mogu li raskinuti dvogodišnji ugovor prije isteka zbog tog povećanja? Nije veliko, ali su baš ljigavi i samo zbog toga bih raskinuo
Da, mozes.
https://www.instagram.com/kombiprevo...pobGNxNTE4bA==
Veliki kombi
068 273 096
Vukan
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Zna li neko pomaze li ovo cudo:
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Probao nekad slicno sa ebaya, ima dosta godina, nije ga drzalo odcepljenim kad spavam, ako na to mislis
Ja koristim one noro trakice i pomažu mi bas
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks