" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
I meni je u crnoj boji. I kuhinja i kupatilo. Isto nikakve razlike ne primjecujem.
Znaci da zenim ovu malu, posto ne vjerujem da nam je voda bas toliko cista.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
ko se jos zeni 2x
nothing comes from violence and nothing ever could
E sad, stalno drzati cisto je valjda normalno. Ne ribam nista po kuhinji i kupatilu cetkicom za zube, ali cistim i odrzavam. Imam i granitnu crnu i obicne inox sudopere, ne vidim da se išta više ova crna mora čistiti. Voda nam je puna kamenca, da.
Čak sam i uzela crnu po preporuci stolara u odnosu na boju elemenata. Htjela sam bijelu ploču i sudoperu, ali priznajem da nije pogriješio sa crnom.
Evo aj opet iz iskustva haha.
Imam Blanco sudoperu granitnu i Blanco cesmu. Cesmu smo skoro stavili, pisala sam ovdje o cesmi.
Blanco dusopera je boja cokolade, i ako iko ja odrzavam ali uvijek ima flek eod kamenca. Sad mi je zao sto nism akupial jednu Inox isto Blanco (muz je htio nju a ja zapela za cokoladu, tako mi i treba). Doduse bila je bas skupa ali vrijedi. Ova granitna je bila oko 350 eur a Inox. oko 500. Ako uzimas Blanci cesmu, nema ispod 250eur ako imas bojler ispod sudopere, ako je sve na centralni bojler (dvije cijevi) mozes da biras cesmu. I ja imama na izvlacenej jer mi je dusopera bas veliak i jedino je tako mogu oprati.
Moj savjet INox, a ti vidiKvalitetan Inox. Prekukala sam za granitnu, uzeli kvaliotetnu ali nije to to.
Iz iskustva je najboljeE ne znam, neko nema nikakvih problema sa crnim cesmama i sudoperama (NotRobot) a neko ima, a relativno svi odrzavaju kako treba.. Ne znam u cemu je fora.
Meni vise ide crna, zbog prozora iza sudopere koji je crni, prekidaci su crni a i ide najbolje uz boju kuhinje.. Sad su i granitne 400+, inox nisam ni gledao cijene iskreno (Dekoriva)
Sto se cesme tice, bojler ispod sudopere, tako da cu traziti odgovarajucu ali su Blanco 300+ sad sa crijevom.
Ja imam crnu sudoperu i crnu tuš kabinu.
Nemam problema sa sudoperom niti sa bojom ivica koje su crne.
Realno meni je granit poprskan nekim bijelim tačkicama i ako ima neka fleka, to se ne vidi...
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ja imam Elleci korito u kuhinji, crno granitno. Prelagano za održavanje. Nakon pola godine niti jedna ogrebotina a baš ne pazim.
Ja imam crnu WC šolju, evo par godina, bukvalno se ništa na nju ne vidi
Da ne otvaram posebnu neku temu ili komplikujem bespotreno, đe kupiti neke kvalitetne police za skladištenje stvari? Po mogućnosti da budu malo visočije, tipa do 3-4 metra, može i preko takođe..
Mozea vidjet u Okov, https://www.okov.me/mn/okovi/lajsne-...talni-policari
Ja sam uzeo ovaj prvi, sa ovim kafenim sperama. Imam 2 u garazu, odlicni su.
Montaza je prelaka, nema sarafa, samo sastavljas.
Edit: ovo doduse ako je za garazu ili neko skladiste, nisu ljepi dovoljno za unutar kuce
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Last edited by Shadow'91; 07-12-25 at 10:57.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Treba mi nešto za magacin, ima krupnih stvari i malih stvari.
https://freetechnics.me/
FreeTechics iz Danilovgrada.
Imaju police raznih visina, dubina i nosivosti. Sve je modularno bez alata se sklapa jako brzo i barem ove manje može jedna osoba samo da sklopi. Neka je Italijanska proizvodnja, pola magacina u CG ih koristi.
Ima li neko preporuku za neku dobru ekipu za rusenje i odvozenje suta?
Sto da radim sa ovim, ovaj prozor je na g i ovom cosku se od ksie vlaga stvrara, imam i rolene na prozoru ali ne pomze nista...
ako zna ko sto radit, da ne moram cijeli prozor da mijenjam i ulazio u troskove nasjtrasnije sad jer ne bi oko toga radio, dolazili su neki masjtori, tobz nesto radili, cackali ali nista to nije pomagalo...
Ima ovaj mermerni dio napolje ali ovi sto su gledali rekose da nije do toga, samo su ovaj silikon mijenjali kolko se sjecam, treba ga i sad zamijenit, vidi se na slikama...Ako zna neko nekoga majstora da pogleda
Prozori su veliki, to je zgrada Sajo grupa, inace je sve odradjeno sto se stolarije tice fuserski
![]()
Last edited by zoster; 10-12-25 at 14:06.
vjerovatno provlaci nedje navise sa toga ugla/spoja stolarije
tu se mora sve sto se moze (na stolariji/spoju sa vanjske strane) satrugati i onda zasilikonirati sanitarnim silikonom - ali nekim sa UV zastitom
to sto se namaze iznutra je beznacajno za problem
p.s. voda moze da ulazi bukvalno nedje na gornji kraj i da putuje sa spoljne strane stolarije i cijedi se dolje u zid...
Last edited by LuTheDuck; 10-12-25 at 14:25.
Može da pušta i ispod mermera. Ne mora da znači da na taj spoj pušta.
Predlog: uzmi K+D silikon. On ti je izdržljiviji od običnog sanitarnog. Poskidaj stari silikon i novi namaži. Sve spojeve prvo dobro očisti i osuši pa odradi fino. Sačekaj 3h da se osuši pa testiraj. Ne moj samo dio uz mermer da silikonišeš no digni silikon još 15-20cm uzzid gore
Onda uzmi kantu vode pa testiraj dal vlaži.
Ako vlaži moraćeš hidroizolaciju ispod mermera da odradiš, obavezno će ti i traka trebat. Ako tu bude puštalo.
Ako bude trebala hidroizolacija javi,objasniću ti detaljno što ti treba i kako da odradiš.
Vidi li se slivanje vode? Ako solbank nema pad ka spolja, dzabe i silikon jer ne moze doprijeti do djelova koje vodjice pokrivaju. Takodje, moze biti ugao dje se spajaju prozori. Moze cak i kondez na tom spoju pa kap po kap... Sve zavisi koliko se i kad javlja "curenje"
Predlog za blind vrata? U pitanju je stan za izdavanje, ne bih bas neko ******, al isto mi se ne daje 1000 eura za vrata![]()
Mepro od sjaja do ocaja koliko vidim po postovima na forum...
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Nama luft u vrata, reko kriva su. Dodje majstor, malo ih otvori, na pod stavi makitu, gore onda malo gurni da se isprave, kao d ace ih zatvorit, evo ga. Hhahahah kako ne, bas ces tako.
A svakako ide iverica kao ispuna, egger koliko znam, tako da boju nije tesko ubosti.
Da li je neko postavljao PVC panele u kuhinji izmedju donjih i gornjih elemenata. Ne znam kako bi se ponasali u prostoru iza ploce za kuvanje. Trenutno je tu samo okreceni zid a ne kutara mi se sa tim da postavljam plocice. Moze i ideja i preporuka i za neku drugu varijantu cime da pokrijem ovaj komad zida
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Ima posebna vrsta pločastog materijala koji je otporan na vlagu i na vruće, ali sam zaboravio kako se zove, ja sam ga postavio i kao ploču radnu i taj zid iznad. Možeš svratit u Lamex u Blok 9 da ti pokažu i objasne
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks