Možda sam pogrešno objasnio.
Trebaju mi pored bazena.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
A i nama su bile doduse oko montaznog
Isto su na kraju skrajnute
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ja se taman ponadah da ću jeftino proći
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Čime je najbolje izrezati one PVC drvene panele sto se lijepe na zid?
Ubodna ili ugaona ili cirkular?
Drugo pitanje - kojim lijepom najbolje zalijepiti ? Obicni Sudal ili neki posebni?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ubodna moze, noz sitnog zuba, za metal. Moze i ger.
Bilo kakav silikon, izbjegni akrilni.Mislim da bi ti cak i dupla traka zavrsila posao.
A treba li mi posebna testera ili mogu ovu sto je uz njega došla - 40 zubaca?
Da li da rezem lajsnu ili da idem do nje?
Ako treba da je rezem - kako mi je najbolje da je skinem obzirom da je na zid zakacena ekserima (pneumatski) + silikon?
mi smo panele stavljali izlad lajsne, ljepše puno tako ispadne.
Ako je rezes, mozes skinuti taj komad, okines na mjeru i vrati. Ili multitulom.
Mislim da je 60 zuba noza, al i taj od 40 ce zavrsiti posao. Svakako probaj nedje na kraj.
Mislim da je meni sa njim dosao od 20 i nesto zuba, za grubo rezanje drveta
Ima li ko preporuku koga da zovnem za ciscenje posle renoviranja? Keramika je vec ociscena 90% zbog radova, samo da se prodje jos jednom.
Ostalo su prozori kojih ima dosta, ima obicnih i ima kliznih, upala je prasina i svasta nesto od radova u te rupce/supljine od bravarije.. Ko bi mogao to fino srediti? Racunam neki jaki usisivac sa nastavicma, eventualno onaj vazduh pod pritiskom.
Ne znam da li je prava tema, ali da pitam
Treba mi da probusim rupu fi100 ali je u pitanju malo deblji lim.
Dje da kupim dobru krunu za bušenje?
Uzimao sam u Okov Wolfcraft crvenu, ali ni da čuje
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Ubodna i testerica za metal. Ako ne mora biti idealno. Nijesam siguran da imaju namjenske krune za metal kod nas.
Oprema ti je 20eura sve. Ostalo je samo fizikalisanje i hemija.
Ako imaš bar još jednu žensku ruku, lako ćete. Tvoja snaga i njeno umijeće. Što reče Dutch, oprema 20eur. Detaljno očisti prije parketa. Onda zaštiti bravariju (oštetili mi je od laka za parket) i neka stave parket. Onda zaštiti parket i očisti sve detaljno. Možda djeluje sve ovo ludo, ali bjeruj mi iz iskustva ti pišem. Nama je bilo lako, sve što su nagrdili, investitor je zamijenio ali znam da sam renovirapš.
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Tako cu na kraju nema sto, kupicu onaj vazduh pod pritiskom i tako probati da izbacim ovu prasinu sto je usla na klizna vrata i prozore od bravarije.
Ako moze savjet od nekog - koliko je bitno ulozit u dobru sudoperu i cesmu za kuhinju? Gledao sam do sad Blanco i Reginox, trebalo bi da su kvalitetni oba, ali cijene su oko 400-500 za sudoperu i 300-400 za cesmu (obavezno sa izvlacenjem crijeva). Vrijedi li to tih para da covjek ne razmislja neki duzi period? I dje jos pogledati neke kvalitenije?
Što se tiče sudopera, uzeli smo inox u Okov, bila je oko 200 €, odlično se pokazala. Česmu za sudoperu uzesmo Rubineta (Cerovo), za sada je sjajna. U kući sam česme sve imao Herz (Unitas), pet godina bez problema u kuhinji i dva kupatila. I jedne i druge su cjenovni rang oko 150 €.
Kod onih na izvlacenje obavezno pitati dal imaju rezervno crijevo. Bio sam prisutan kad su nekom u Okov rekli da se to ne prodaje i jedino novu cesmu da uzme.
hvala kolega, dobar savjet!
Iskoči mi ovo danas.
https://www.multicom.me/bijela-i-kuh...e/quadron.html
A te česme na izvlačenje... Gledao sam ih desetak. Svaka se raspada od korišćenje i izvlačenja crijeva. Izgrebe se boja, olabavi se držač, tegovi cukaju...
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ja sam u metalac kupio granitnu bas od marke Granit . Sto se tice izgleda identicna je kao ova sto je herkules postavio link sa multikoma .
Nama sluzi odlicno i laka je za odrzavanje . Cijena je bila nesto oko 100e koliko se sjecam a uzeo sam je jer mi se na nju falilo dosta ljudi . Za te pare odlicna
Crnu nikom nebih savjetovao jer je za odrzavanje pakao bas pakao
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks