Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 51 to 75 of 137

Thread: Mentalne bolesti

Thanks Thanks Given 
    1,470
    Thanks Thanks Received 
    1,580
    Thanked in
    1,287 Posts

Thanks Thanks Given 
    3,398
    Thanks Thanks Received 
    3,763
    Thanked in
    2,352 Posts

Zdravlje nikada nećemo naći u piluli, imunitet nikada nećemo naći u igli. Nismo bolesni zbog nedostatka nekog farmaceutskog lijeka, no zbog viška otrova i manjka zdrave hrane i vode.
    Svaki dan je dobar za upiranje.

Thanks Thanks Given 
    3,398
    Thanks Thanks Received 
    3,763
    Thanked in
    2,352 Posts

Bolest nije ništa drugo, nego zaglavljenost pažnje u određenu tjelesnu senzaciju, mentalni sadržaj, emociju i sliku. Zato svaka bolest ima svoj duh.
    Zato ljudi koji boluju od iste bolesti, imaju iste simptome, sličan način razmišljanja o životu u određenom segmentu. Zbog toga je prepoznavanje duha bolesti od strane oboljelog, životna lekcija koja vodi ozdravljenju i spoznaji što je to život.
    Iz istih razloga, svaka bolest ima svoj pravac, smjer, intenzitet. I zato je lijek, suprotnog smjera, istog pravca i intenziteta djelovanja. Nije bitno da li se radi o masaži, magnetoterapiji, vježbanju, hrani, ljekovitom bilju ili bilo kom drugom pristupu liječenja (dovođenja čovjeka u ravnotežu).
    Razmišljate li o sopstvenoj ravnoteži? Da li vam je vaše zdravlje bitno kod svake vaše aktivnosti koju preduzimate? Da li vam je vaše zdravlje apsolutni prioritet u odnosu na sve ostalo?
    Ako jeste, ovaj tekst vam je od velike pomoći ili ga već razumijete.

4. The Following User Says Thank You to LjukaTheMantidis For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,398
    Thanks Thanks Received 
    3,763
    Thanked in
    2,352 Posts

Krađa vitalne energije

Mi smo uglavnom energija, u manje ili više gustim oblicima i sagorevamo svaki dan. Kada ne znate kako da napunite gorivo na zdrav i prirodan način, kradete od drugih.
    Ljudi su zapleteni u ovu neprestanu energetsku borbu i nesvesnu konkurenciju koja objašnjava mnoge sukobe, situacije i ponašanja.

U svojoj glavnoj knjizi "Proročanstvo Anda", James Redfield opisuje četiri mehanizma krađe energije.

Zastrašivač: krade energiju, sluzeći se gnevom, tlačeći, preteći, namećući se, udarajući.
    Strah, u stvari, prazni meridijane bubrega, sedište zaliha vitalne energije. Zastrašivač posle samo pokupi tu energiju koja silovito i potpuno vam izmiče.

Ispitivač: krade energiju ispitivanjem svega. Djeca nesvesno koriste ovu tehniku. Odrasli je koriste iz preterane radoznalosti, ljubomore, kako bi pronašli krivnju i omalovažili ili kritikovali. Ovaj mehanizam prazni element Zemlje (meridijani želuca i slezine), sedište samopouzdanja, meridijan bilijarnog mehura (koncentracija, mašta, odraz) i meridijan Gospodara srca (interakcija sa drugima), jer su ovde lične granice narušene.

Ravnodušni: krade energiju zatvarajući se u sebe, puštajući drugog da ga ispituje šta nije u redu ili čak da mu nametne osećaj krivice. Ova tehnika ispraznjuje meridijane Zemaljskog elementa (samopouzdanje, anksioznost / slezina).

Tužitelj: krade energiju tako što se žali i prepričava svoje nesreće po ceo dan. Sve je crno, i on mora to da saopšti svetu, kako bi postao bolji.

Pretpostavljam da stavljate imena na ove profile ("To je tačno moj muž / drugarica!", "O da, moja majka to radi sve vreme!" ...) ... Vrlo dobro! Znati prepoznati lopove energije, velike i male.
    Ali sada razmislite o svom ličnom slučaju! Da li se prepoznajete u jednom (ili više) ovih opisa? Ako je tako, vreme je za promenu tehnike.

Kako se napuniti energijom bez krađe od drugih?
    - Diši duboko
    - Uhvatite energiju biljaka (šetnje šumom, biljki kod kuće)
    - Hodajte bosonogi po prirodi ili po toplim prirodnim materijalima (drvo, vuna)
    - Jedite živu hranu (voće, povrće, klice, morske trave)
    - Povećajte pozitivne misli
    - Poređaj odnose (izbegavaj energetske vampire i manipulatore)
    - Vježba (nije nužno sportska, samo se krećite!)

Energetska polja živih bića miješaju se stalno, prepliću se i utiču jedno na drugo. Učinite sebi dobro i činite dobro drugima, dopunjavajući se energijom, bez krađe!

6. The Following User Says Thank You to LjukaTheMantidis For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    185
    Thanks Thanks Received 
    164
    Thanked in
    97 Posts

Energetski vampiri. Z l o
    Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "

8. The Following User Says Thank You to REALista_05 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    9,007
    Thanks Thanks Received 
    6,478
    Thanked in
    2,536 Posts

U ovo sve vise vjerujem

Sent from my SM-F766B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    4,233
    Thanks Thanks Received 
    8,142
    Thanked in
    3,111 Posts

Samo se micat od safre i onih sto se stalno zale.
    Ko ima dvije ruke, dvije noge i zdrav je, sve nogama u guzicu svaki dan.

Sent from my SM-A566B using Tapatalk

11. The Following 4 Users Say Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    185
    Thanks Thanks Received 
    164
    Thanked in
    97 Posts

Ne mora vala bit ni da se žali osoba. Jednostavno ima to nešto što ti svu volju za životom usisa samom pojavom.

Najvece blago bit zdrav psihički i fizički. Ostalo poyy

13. The Following User Says Thank You to REALista_05 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    110
    Thanks Thanks Received 
    4,435
    Thanked in
    2,600 Posts

Ma daj, kako punite godina postajete sve više sujevjerni...

Living on the EDGE side
    ............ Ż\_(ツ )_/Ż............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

15. The Following 2 Users Say Thank You to Bugi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,808
    Thanks Thanks Received 
    9,740
    Thanked in
    7,264 Posts

Quote Originally Posted by LjukaTheMantidis View Post
    Krađa vitalne energije

Mi smo uglavnom energija, u manje ili više gustim oblicima i sagorevamo svaki dan. Kada ne znate kako da napunite gorivo na zdrav i prirodan način, kradete od drugih.
    Ljudi su zapleteni u ovu neprestanu energetsku borbu i nesvesnu konkurenciju koja objašnjava mnoge sukobe, situacije i ponašanja.

U svojoj glavnoj knjizi "Proročanstvo Anda", James Redfield opisuje četiri mehanizma krađe energije.

Zastrašivač: krade energiju, sluzeći se gnevom, tlačeći, preteći, namećući se, udarajući.
    Strah, u stvari, prazni meridijane bubrega, sedište zaliha vitalne energije. Zastrašivač posle samo pokupi tu energiju koja silovito i potpuno vam izmiče.

Ispitivač: krade energiju ispitivanjem svega. Djeca nesvesno koriste ovu tehniku. Odrasli je koriste iz preterane radoznalosti, ljubomore, kako bi pronašli krivnju i omalovažili ili kritikovali. Ovaj mehanizam prazni element Zemlje (meridijani želuca i slezine), sedište samopouzdanja, meridijan bilijarnog mehura (koncentracija, mašta, odraz) i meridijan Gospodara srca (interakcija sa drugima), jer su ovde lične granice narušene.

Ravnodušni: krade energiju zatvarajući se u sebe, puštajući drugog da ga ispituje šta nije u redu ili čak da mu nametne osećaj krivice. Ova tehnika ispraznjuje meridijane Zemaljskog elementa (samopouzdanje, anksioznost / slezina).

Tužitelj: krade energiju tako što se žali i prepričava svoje nesreće po ceo dan. Sve je crno, i on mora to da saopšti svetu, kako bi postao bolji.

Pretpostavljam da stavljate imena na ove profile ("To je tačno moj muž / drugarica!", "O da, moja majka to radi sve vreme!" ...) ... Vrlo dobro! Znati prepoznati lopove energije, velike i male.
    Ali sada razmislite o svom ličnom slučaju! Da li se prepoznajete u jednom (ili više) ovih opisa? Ako je tako, vreme je za promenu tehnike.

Kako se napuniti energijom bez krađe od drugih?
    - Diši duboko
    - Uhvatite energiju biljaka (šetnje šumom, biljki kod kuće)
    - Hodajte bosonogi po prirodi ili po toplim prirodnim materijalima (drvo, vuna)
    - Jedite živu hranu (voće, povrće, klice, morske trave)
    - Povećajte pozitivne misli
    - Poređaj odnose (izbegavaj energetske vampire i manipulatore)
    - Vježba (nije nužno sportska, samo se krećite!)

Energetska polja živih bića miješaju se stalno, prepliću se i utiču jedno na drugo. Učinite sebi dobro i činite dobro drugima, dopunjavajući se energijom, bez krađe!
    Kako da izbjegavam manipulatore kad radim sa prodavcima koji su obučeni za manipulaciju aj reci molim prosvjetli.

Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
    Last edited by Bluemoon; 06-12-25 at 16:41.

Thanks Thanks Given 
    23,808
    Thanks Thanks Received 
    9,740
    Thanked in
    7,264 Posts

A sad da bacim koju na tu temu.Ispisanog teksta.

Svi ti ljafkouči su goli bulšit njima očito u praksi je ono sva spika piši pripalo.Pozitivne afirmacije bla bla bla što bi Eminem reka.

Prezentacija.

Nijednog čovjeka na planeti ne treba izbjegavati, naročito ako ga izbjeć ne moš.Ako i u najvećem ološu na svijet moć nać nešto dobro to je vještina đe ti dobijaš podosta i on sam jer ga i dalje u najgori njegov pad vidiš ka čovjeka.A ovi manipulatori što promovišu misli aka Lujze Hej su najgori.Lažna je to pozitiva.
    Last edited by Bluemoon; 06-12-25 at 19:35.

Thanks Thanks Given 
    8,506
    Thanks Thanks Received 
    3,798
    Thanked in
    2,253 Posts

Meni su sticajem okolnosti bile blizu,tj. pod istim krovom 2 osobe kojima je najveca draž bila da prvi obavijeste o nečem lošem,ali godinama...srećom sad ih jedan dug period ne gledam,to je neopisivo.
    ...

19. The Following 2 Users Say Thank You to AL no1 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,808
    Thanks Thanks Received 
    9,740
    Thanked in
    7,264 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Meni su sticajem okolnosti bile blizu,tj. pod istim krovom 2 osobe kojima je najveca draž bila da prvi obavijeste o nečem lošem,ali godinama...srećom sad ih jedan dug period ne gledam,to je neopisivo.
    Meni pod krovom sva sreća nisu ali u kolektiv jesu đe im je prva rabota da otvore umrli.me i komentarišu.Zamisli tog pakla.

Jednostavno neke ljude izbjeć ne moš, ali moš crni humor da bacaš da se bolje osjećaš.
    Last edited by Bluemoon; 06-12-25 at 19:41.

Thanks Thanks Given 
    8,506
    Thanks Thanks Received 
    3,798
    Thanked in
    2,253 Posts

Ovaj dvojac je paklen,ni neprijateljima da ga poželiš!

Patološki lažovi oboje,a ako išta mrzim,to je laž,prije cu sa lopovom,ubicom,itd. sjest dje god da treba i progovorit što treba,ali sa patološkim lažovima ni pod razno.
    ...

22. The Following 3 Users Say Thank You to AL no1 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,808
    Thanks Thanks Received 
    9,740
    Thanked in
    7,264 Posts

Jedino što ti mogu reći sretni im put ali u kolektiv JBG to je baš gadna stvar jer ti je stalo do tima a jedan da se nađe eto zajeba.I ti tražiš rješenje a ostali crnjače jer je crnjačenje u CG praksa ispade da i ja sad crnjačim ali nije baš želim i trudim se ne želim nikoga da izbjegavam da bi sebe sačuvala.Najlakše dić ruke.

Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
    Last edited by Bluemoon; 06-12-25 at 19:58.

Thanks Thanks Given 
    1,876
    Thanks Thanks Received 
    1,390
    Thanked in
    507 Posts

Vječite žrtve nekoga i nečega, uvjek neko drugi kriv za njihove probleme. Onda, pasivno-agresivne osobe kojima ne znaš što im je ali uhću i puhću i odgovaraju ti preko one rabote. Pa onda ljudi koji te uče kako da živiš i ljute se ako svoj život ne živiš kako oni misle da treba. Onda neki što zvocaju non-stop. Ne moramo ić u energije i frekvencije dalje od simboličnog značenja istih da bi shvatili što su energetski vampiri.

25. The Following 3 Users Say Thank You to Tica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,808
    Thanks Thanks Received 
    9,740
    Thanked in
    7,264 Posts

Quote Originally Posted by Tica View Post
    Vječite žrtve nekoga i nečega, uvjek neko drugi kriv za njihove probleme. Onda, pasivno-agresivne osobe kojima ne znaš što im je ali uhću i puhću i odgovaraju ti preko one rabote. Pa onda ljudi koji te uče kako da živiš i ljute se ako svoj život ne živiš kako oni misle da treba. Onda neki što zvocaju non-stop. Ne moramo ić u energije i frekvencije dalje od simboličnog značenja istih da bi shvatili što su energetski vampiri.
    Tako je drug ali nisi ti mazohista ka Toma.

Last edited by Bluemoon; 06-12-25 at 22:04.

Thanks Thanks Given 
    3,398
    Thanks Thanks Received 
    3,763
    Thanked in
    2,352 Posts

Dišimo, veli, duboko i uživajmo u ljepoti momenta <3

Thanks Thanks Given 
    23,808
    Thanks Thanks Received 
    9,740
    Thanked in
    7,264 Posts

To ako si na Tibet u Crnu nam Goru bogme dobro moraš znat kako sa manipulatorima.

Žao mi je mnogo mi je žao što sam tu školu izučiti morala iako se ne uči na fakultetu a onaj tekst je bulšit.

Izvini sori dont vori.Lagali su i mene svašta.Odmalena.

Thanks Thanks Given 
    8,506
    Thanks Thanks Received 
    3,798
    Thanked in
    2,253 Posts

Quote Originally Posted by Tica View Post
    Ne znam da li je do mene,zapitam se ponekad,nisam sreo osobu,poznanika recimo ko zna koliko vremena,i počne i ne staje...blebetao bi tako sat najmanje da ga/je ne prekinem i kazem da žurim,oprosti žurim.

A redovno u poslednje vrijeme nažalost srećem po ulicama ljude koji pričaju sami sa sobom,a na prvu bi čovjek rekao sve je ok sa ovom osobom,kad...žalosno.Toga nije bilo nikad više nego što je sad.
    ...

30. The Following User Says Thank You to AL no1 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    185
    Thanks Thanks Received 
    164
    Thanked in
    97 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Ne znam da li je do mene,zapitam se ponekad,nisam sreo osobu,poznanika recimo ko zna koliko vremena,i počne i ne staje...blebetao bi tako sat najmanje da ga/je ne prekinem i kazem da žurim,oprosti žurim.

A redovno u poslednje vrijeme nažalost srećem po ulicama ljude koji pričaju sami sa sobom,a na prvu bi čovjek rekao sve je ok sa ovom osobom,kad...žalosno.Toga nije bilo nikad više nego što je sad.
    Tačno tako

Thanks Thanks Given 
    23,808
    Thanks Thanks Received 
    9,740
    Thanked in
    7,264 Posts

Tačno se sjećam one užine iz Mileva Lajović đe su nam dijelili paštete ka u menzu i jedan mi vršnjak veli jel znaš da Hrvati melju oči Srbima u paštete a ovaj Ljuka mi tu vileni se nakvim aka Lujza Hej sranjima.Doma su ga to učili nije on u te godine kriv.Zabolje me druže, ono baš me zabolje ne znaš ti kroz kakva sranja i pakao je ko proša kad je bio dijete.

Ali sa takvim bulšitima u recept aka Lujze Hej sigurno neće da se izbori.
    Last edited by Bluemoon; 06-12-25 at 23:28.

Thanks Thanks Given 
    62
    Thanks Thanks Received 
    1,484
    Thanked in
    995 Posts

a blumun jesi li ti uvijek tako pricljiva ili samo on lajn

34. The Following User Says Thank You to Zhuangzi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,398
    Thanks Thanks Received 
    3,763
    Thanked in
    2,352 Posts

Pljuje na sve, a voli sve...

36. The Following 4 Users Say Thank You to LjukaTheMantidis For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,808
    Thanks Thanks Received 
    9,740
    Thanked in
    7,264 Posts

Quote Originally Posted by Zhuangzi View Post
    a blumun jesi li ti uvijek tako pricljiva ili samo on lajn
    U RL vi ste mi savršena ekipa da vidim koliko što da zborim bez posljedica. Ođe me realno posljedice ne zanimaju.

Forum ti je zapravo Sabirni Centar.

Last edited by Bluemoon; 06-12-25 at 23:37.

Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)