AROMA
HDL
iDEA
VOLI
Gledam neku pijacu riblju drug došao iz Španije da se razboliš ne znam što kod nas je to toliki problem a nije neka razdaljina dostave do Podgorice možda je i do navika ljudi ođe.
Iako je primorska zemlja navike bit će.Znam da ovaj lovi barbune što drži Index no ovih ih dana nije lovio rekao je javiće mi.A jesu preukusni.
Školjke sam par puta u zadnje vrijeme zvala ribarnicu Voli na stari mora da se najavi nisu ih kaže vadili kaže zbog kiša.
Kod nas se realno malo I nimalo jede riba I morski plodovi tako da im se realno ne isplati dostavljat 5 kg ribe u PG. Jednostavno nemamo naviku da jedemo ribu, 80% stanovnistva nikad ribu probalo nije a ne da je jede 2 ili 3 puta u sedmicu.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Niko ne odgovori ali se upuštih u avanturu iako nisam ništa očekivala.
Mogu reć da su me prijatno iznenadili sve su izdvojili i još ni mail nisu slali no zvali na broj telefona da samo preuzmem ne mogu vjerovati da je jedan Jumbo đe ono roba tog tipa toliko profi za razliku od Okova.Ono ili radi online ili ga ne radi.
Otvorio se Lakovic na Konik preko puta rahmetli stadiona Ribnice. Sad prolazim tuda kad 50 ljudi ceka ispred radnje da udju jer daju 20% popusta na sve artikle. Ali realno dobra ustedjevina se tu moze napravit na duze staze ako se nakupuje bas dosta
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Potpisujem da neodgovornije, neorganizovanije i nesposobnije firme po pitanju online trgovine nema od Okova, barem sto se CG tice.
Random babu sa pijace da prikljucim na Shopify bi bila odgovornija i organizovanija sa online trgovinom nego sto je to slucaj sa Okovom.
Prijateljski savjet - nikad ne birati opciju preuzimanja robe u poslovnici.
Ne mogu da se kutarišem sa dostavom i tu igramo gluvih telefona kad sam doma kad nisam ili da čekam možda nešto u nedogled.
Ja kad jednom imam loše iskustvo toeto tako je kako jednom su me izvozali i više nikad.Što se Jumba tiče da dodam o preuzimanju u poslovnici bukvalno su pripremili i odvojili u roku odma mi predali i s obzirom na to kakav je tek njima pakao skidam kapu.
Inace, u poslovnice su uveli pravilo da robu ispod 50eura vrijednosti nece da porucuju iz drugih radnji.
Slazem se za Okov.
Ne samo online, nego i kad u prodavnicu udjes vise nije to to.
Do prosle godine nedje, makar u HN, u oba okova je bila dobra ekipa. Vecina dobre ekipe je u medjuvremenu otisla, ovi sto su dosli jedino gledaju u telefon i da cakulaju izmedju sebe, sta god pitas ili ne znaju ili si docekan na noz
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Moj im je savjet ako ko u Okov radi pa čita da se batale online prodaje jer im Q ne valja ono zbog njih nek se ne blamiraju a uz to osoblje dovode u nezgodne položaje.Bukvalno osoblje na licu mjesta pojma nema onda se nemušto brani ali oni krivi nisu.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 05-12-25 at 22:46.
Nude katastrofalne plate, vjerovatno im je zato i kadar takav sto povlaci sve ovo zajedno
Riba smrdi od glave...
Sent from outer space using Tapatalk
Ja kad sam ovo procitao prošle godine,mislio sam da je kod njih odlično
https://www.vijesti.me/amp/738237/ok...0-godina-staza
A dje, ja nisam cuo jednog radnika da se hvali na gazdu Okova. A tek ako je zena trudna ili planira da zatrduni...
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Znači ova novogodišnja groznica ubija bukvalno sve lance nije ni čudo koliko se zarađuje na jelke kad se vidi nabavna cijena ali najviše ubija redovnu kupovinu nečega drugoga tako da Okov se tu našao kontam tek u problemu.Evo uzeh koš sa tablom u Cungu morala sam direktno u magacin da pitam a haos im je nad haosima dako se preživi ovaj praznični armagedon.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Nemoj na tuđim greškama se bezbolno uči.
Iskreno žao mi je zbog Okova jer bi bilo fenomenalno da funkcioniše.
Samo polako sa zakljuccima. Ne branim Okov ali ne mozemo na osnovu jednog ili dva slucaja davati generalnu ocjenu. Na svim online prodavnicama ima negativnih iskustava pa se i dalje trguje. Slomi se na nekoga neki propust u radu. Valjda ce neko od sefova to primijetiti i ispraviti.
5 puta do sad sam trgovao u Okovu sa opcijom preuzimanja u poslovnici. Svaki put do sad je bio sledeci postupak:
-u potvrdnom mejlu pise da ce porudzbina biti spremna za par sati, ja odem za nju sutradan (da im dam dovoljno vremena da sve spakuju)
-dodjem na kasu i pitam za svoju porudzbinu. "A sta ste to trgovali? Za struju? To vam je dolje/tamo/sprat sektor pa podjite kod njih."
-podjem u sektor, opet pitam za svoju porudzbinu. Oni imaju porudzbinu odstampanu, robu skupljamo zajedno po sektoru.
-sa svom tom robom idem na kasu i cekam red kao i svi ostali
-ako je u medjuvremenu (od juce do danas) prosla akcija/popust, onda se ceka nekih 20 min pored kase da "oni" odobre "nivelaciju" cijene, kako bi mogao da platim onoliko koliko je pisalo da cu da platim u trenutku porucivanja robe
Objasniti razliku izmedju trgovine online (sa opcijom preuzimanja u poslovnici) i random odlaska u poslovnicu? Brze bih istrgovao kad ih ne bi zbunjivao sa online pricom.
Zaključak je da Online nije prioritet Okovu i tako se ponašaju...
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ali maštaju o tome čim su dali opciju.
I have a dream...
Ovom prilikom za sličnu robu da pohvalim Gvožđaru u Masline banja od radnje.Ne znam jel imaju online ali nema ni potrebe.
Last edited by Bluemoon; 06-12-25 at 16:29.
Razgovarala sam ljudski sa šeficom prodaje bez napad stava nego da je nelagodna situacija reče da je stvar u novogodišnjoj euforiji đe ne znaju đe im je glava može bit da su izvan decembra drugačiji malo si me naveo da okušam i dam šansu izvan ovog perioda.Imaju ozbiljno široku paletu ponude tako da vrijedi.Ne sviđa mi se realno u mojoj situaciji momenat đe vele roba je spremna za tri sata a nije.To mi baš nije fer.Bolje da kažu nije i da smo zdravo.
Koliko sam puta trgovao u Okov u Radanovice i koja je to meni razlika nego li tipa u Podgoricu, dje trazis radnika da ti pomogne, nesto ja namrsten, ocu da uzmem stvar, ne mogu ga nac jbt.
U onaj Okov u Radanovice su me 100x usluzili (mozda je i do toga) bas fino i pomogli i dali savjete i ako su u guzvi. Par puta sam nesto narucivao da stigne tamo iz PG jer nisu imali i nikakvih problema nisam imao, ali sasvim je moguce da online shop generalno moze bit raspad...
Intersport - 4 stvari narucih online, jedan dan mi stizu 3, drugi dan poslednja stvar. Mislim obavjestili su me da ce tako bit, al ne znam sto to cine, mogli su sve danas to fino isporucit, no me cimat 2x al dobro, lagano.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Last edited by efamouspg; 06-12-25 at 17:15.
danas uzeh argeta chicken pasta - salata da probam
vec par mjeseci od kad su se pojavili i odma jace cijene od rio mare, calvo itd... (tuna salate)
i maloprije jedem, 2 zalogaja104 kalorije na 100g ukupno 166 kalorija
hahaha a cijena skoro 3 eura
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks