Ja vjerujem da bi nasi roknuli pdv i carinu na ovo, nebitno sto amazon kaze.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
AROMA
HDL
iDEA
VOLI
Znaci po ovoj cijeni dodje ti na ruke u CG?
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Ja vjerujem da bi nasi roknuli pdv i carinu na ovo, nebitno sto amazon kaze.
Lose vjerujes, naruceno do sad barem 20 puta, bilo je i cetvorocifrenih iznosa, nikad eura ne platih
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nema plaćanja preko osnovne cijene + cijene dostave.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Po kojem osnovu ne obracunavaju pdv i carinu?
Nrki bug, tako je evo 2 godine.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Ima dosta toga gdje nije eksplicitno naglašeno, kao npr. ovdje. Takve stvari nisam naručivao, gdje ne piše No import charges...
Ne mora da znači da je bug, evo i Temu ide bez carine itd...
Koliko piše toliko skinu sa kartice, UPS ne uzme ni centa kad donese.
Jedino je kod nas ovako, svi ostali plaćaju carinu i porez (Amazon ti unaprijed izračuna koliko treba da platiš i u suštini sve platiš njima pa posle se oni raskusuravaju s državom). Kod nas iz nekog razloga još uvjek traje no import charges tako da dok traje, nek traje...
Bice im u program nedje ostalo prazno ili 0 jer ne znaju koliko je i tako racuna dok neko ne vidi da su zajebali
Koje je vrijeme isporuke? Dajte malo vise info za nas koji nikad nista sa Amazona nismo porucili.
Ima li scam prodavaca ili je sve legit i na sta obratiti paznju?
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Ja sto god krenuh da narucim, not shipping in Montenegro iako izaberem drzavu.. Pogonite nama neukima malo![]()
Ako naručiš danas , a piše ti npr 8 decembra, stigne ili 8. ili sjutradan...
Obično naručujem ove stvari što je rok nedjelju dana. Od USA do CG mu treba 3 dana max, a onda gusla po našim skladištima 3-4 dana...
I obavezno iskoči na tracking da je delivered, al to znači da je prošlo našu carinu, i očekuješ da dođe sjutri dan, rijetko kad isti dan...
Što se tiče sigurnosti kupovine i povraćaj novca ako nije kako je napisano, nema tu zezanja sa amazonom, sve mi je bilo do sad 1/1...
Pa dosta stvari ne može. Može recimo dosta laptopova, grafičkih karti, uglavnom ovo što sam provjeravao od pc hardwarea i periferija - može
Ne pratite ++ Informacije o internet kupovini ?
Ovo sa Amazonom ulazi u trecu godinu. Mozete searchovati iskustva na pomenutom topicu.
\\OFL•GIC
Jel funkcioniše ova online kupovina u Jumbo da se ne zeznem ka sa Okovom?
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
U Cogi nisam nikada trgovao, ali u Montefish sam redovan. Meni su njihovi proizvodi skroz OK, a i cijene su korektne.
U zadnje vrijeme zaredjah ociscene lignje 1kg 12.34eur, odlicna cijena kad se uporedi koliko 400g kosta u prodavnice.
Uzimao sam gotovu obotnicu u konzervu od 1kg, bila je oko 14 i kusur eura, sad su je digli na 16 i kusur. Ali isplati se, nema kuvanja, gubljenja na kilazi, samo je procjedis i rokaj.
Jedino sto moze da parira obotnici je krak dzinovske lignje u Konzum u Hr, jer kad je dobra akcija kilo pane sa 10 na oko 4 eura, dzabe realno.
U HN na pjacu nisam bio bas odavno. Ranije sam od svjeze ribe uzimao najcesce oradu, i ako bude barbuna (meni nema sladje ribe od njih🫢
Edit: salje mi majka sliku iz Portugala, Madeira, suvi bakalar po kg od 9 do 18eur, kod nas 40+
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Last edited by Shadow'91; 03-12-25 at 11:43.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Svaki put kad sam uzeo ociscenu ribu (dostava za PG) iz montefisha - nije bila ociscena
Jig, uzeh oslić juče u Voli ulovljen u četvrtom mjesecu 25. Ili to može biti datum zamrzavanja?
To ti je datum zamrzavanja, imas na kesi lijevo od datuma zamrzavanja datum ulova. Vidjeces da ce to biti nedje 2024, sve ce ti jasno biti kad ga isprzis i vidis teksturu. Inace cisto da se razumijemo, nije on potencijalno opasan za jelo, samo nije ukusan kao sto bi bio da je svjeziji.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks