Cordoba u centar, Obala...
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Metar svačesa, što bi braća Zećani rekli. 3.5 kila vele, možda, ako se računa bruto s daskomUglavnom, za 4 momka ok da se najedu
Minhen na Stari
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Jel' ko obidovao u pecenjaru Kod Boće ? Nedje na Niksicki put. Rekose mi ljudi da mu je vrhunsko pecenje.
Послато са SM-S731B помоћу Тапатока
Hvala, sto je najjace procitao sam taj post bio ali ne vidjeh da je Pekarica u pitanju
Moze li i dalje da se parkira u ulicu pored restorana, nema veze sto se placa?
Fascinantno mi je bilo sto je bio jedan konobar, koji mora da pokriva unutra gore i dolje, i 2 terase napolju, i to je sve lagano odradjivao
Za parking zavisi u kom periodu dana i koji dan dođeš ja sam imala u nedjelju situaciju jer je kapela u toj ulici neko saučešće a ulica jednosmjerna, da je bila kolona stajali su podugo pa sam se parkirala na drugo mjesto.Imaju i kuvano vino.Ovo zbog @extravaganca i vašeg izazova.![]()
Konobar mi je preporuči u novi Markez na Starom, baaš dobra (pohovana piletina, slanina i tona ljutih papričica) Super lokal inače, odličan prostor.
Jedna od boljih sto sam jeo a nisam neki ljibitelj pizze generalno
Ubijaju s poslom pokupili su svima goste iz okolnih kafica minhena,hedona itd...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Cijene prekorektne ostale, mislim da je ova pica 6.6e što je smiješno. Capricoza mala mislim da je 3.9, u fakin Mimi je skuplja
Bješe i na Stari Mexikanaca ali da, prvi tim su prebacili definitivno, rade im obuku u letu što se veli.
Odlično ionako mi se lokacija kod limenke ne sviđa grozomorna je ova mi posve odgovara.
Bar ne moram gledat raznorazne njuške poput Komnenića.Utiče sve to na apetit.
Last edited by Bluemoon; 06-12-25 at 21:13.
Stara kuca na Grahovo... punjena vjesalica 8 eura . Cijene ko za vrijeme Korone .
Cak castise porciju meze na racun kuce...e bogme u podgoricu vise ni pice gazda ne salje...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Bijah i ja prije par dana, jagnjeće pečenje odlično.
Gazda častio porciju mladog sira + turu pića, krenu na kraju još jednu turu da šalje, jedva ga ubijedismo da moramo ići.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Zaljubih se u Lovac.Ambijent osoblje ma sve i viđeh da imaju domaći kisjeli kupus e to ne može da se ne uzme.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Dobih preporuku za Šumicu (Baku Ulica, na ćošak onamo kod Tološke) za kobasice, da su najbliže čuvenim iz Puba 013 od prije 15 godinaUzeh juneće i svinjske ljute, fantazija! Konačno kobasice da nisu fakin kasekrainer što služe u 95% lokala po Podgorici! Pomfrit domaći, armatični (baš neki šmek vrhunski, mislim da su premazani nekim sosom od crnog vina ili tako nešto, uglavnom prva liga. I ovaj hleb je u suštini garlic sa maslinovim uljem, isto top. Uglavnom prijatno iznenađenje.
Dje jesti neku finu ribu u HN?
Feral
Rebarca u Texas na Trg Božane čista desetka. I kvalitet i kvantitet, no se ođe slabo šta vidi. Baš mašala dođe, krompir isto odličan, baš fina porcija.
Pogledah im promo video na usput kako komplet lepinje rade, ne može ono biti loše ljudi ne zezajte, moram probat koliko je śutraUbacili i nova piva pa konačno imam ispred nosa i točeno Zaječarsko da pijem
(Haineken, Zaječarsko i Bira Moreti ubaciše), izbaciše Calsberg & Tuborg odvratni, kapa im dolje za to. Btw, imaju i žirafe, 3l - 24e, dobijete veliku picu po izboru gratis, dobra ponuda.
Bogme sam ja ga prekrizao sto se tice hrane i komplet lepinje... a mozda je novi kuvar aj javljaj sutra kako je
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ja sam odma pitao je li novi kuvar ali bjese novi i konobar pa pojma nije imao. Prije nedelju dana smo bili, sve je bilo ukusno (pice, piletina neka, ova rebra u kajmaku porucismo tada, sve bjese dobro)
Markez na stari neka čimičanga sa dvije vrste sira I povrćem i mesom po izboru (meni je ođe recimo meso suvišno)
Dođe strašan zeleni sos neki i salatica uz to.
Rapsodija mirisa i ukusa.Uzeh za ponijeti.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Meni je ljepsa stara cimicanga... Stvar ukusa pretpostavljam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks