Page 997 of 1028 FirstFirst ... 497897947987993994995996997998999100010011007 ... LastLast
Results 24,901 to 24,925 of 25682

Thread: Mjesta gdje se dobro jede

Thanks Thanks Given 
    251
    Thanks Thanks Received 
    227
    Thanked in
    134 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Ja Kirk Daglas samo i jedem i definitivno je skroz drugačiji nego prije. Kifla nije hrskava, ne režu ga na pola kao što bi trebalo i sastav unutra je ispovezivan previše majonezom pa sam zadnja dva puta morao da ga otvorim da vidim ima li pančete uopšte, ne osjeća se, mljackav bude skroz. A jutros mi je došlo i kuvano jaje u njega koje dođe u Amigos i Gringo, izgleda su i dresinge izmiješali...

Nadam se da će se brzo vratiti na staro jer imaju dobru ponudu i baš korektne cijene stvarno...

Sent from my SM-S938B using Tapatalk
    E cujes to...neko pogrijesio vjerovatno. Ja sam ga jeo prosle nedjelje i bio je top, prepolovljen

Sent from my SM-S908B using Tapatalk
    ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    105
    Thanked in
    39 Posts

Quote Originally Posted by diVerso View Post
    E tu bih se slozio da je krs, ponuda je nikakva, ali kad su pice u pitanju, ogroman iskorak, do nazad godinu dana sve je bilo debelo ispod prosjeka, a u poslednje vrijeme sam se prijatno iznenadio.
    A da je generalno stanje lose, jeste, skoro sam i pisao o tome da u Nk slabo sta i ide osim hamburgera, bureka sto pomenu Bluemoon, i ove brunch ponude su nidje veze kad uporedis sa Podgorickim lokalima.

Elem, prije par dana sam se ukrcao na brod u Singapur, noc prije ukrcaja odemo ja i kolege na pizzu u Publico, jedan od boljih italijanskih restorana u Singapuru, narucio sam tartufatu, bolja je u Jerry za klasu! Tako da, mnogo mi je dobar trip sto znam da u Nk s vremena na vrijeme mogu pojesti dobru picu, nemoj da mi kvaris sad osjecaj

Ne znam gdje živite i sa kojim gradom poredite Nk što se tiče hrane i izbora iste ali Nk definitivno nije krš. Dođite u Hn, pa uporedite cijene i izbor restorana, brze hrane i bilo čega. Uglavnom svi imaju isti meni, a cijene katastrofa.
    Ne prekidaj Zenu Dok Cuti

Thanks Thanks Given 
    23,836
    Thanks Thanks Received 
    9,756
    Thanked in
    7,279 Posts

Quote Originally Posted by Ognjen_HN View Post
    Ne znam gdje živite i sa kojim gradom poredite Nk što se tiče hrane i izbora iste ali Nk definitivno nije krš. Dođite u Hn, pa uporedite cijene i izbor restorana, brze hrane i bilo čega. Uglavnom svi imaju isti meni, a cijene katastrofa.
    U Novi mi što se hrane tiče jedino Ferral odgovara i ambijenta i pogleda a cijene jesu jake.Ne znam za pice mislim da je Popaj okey vidim vazda je kod njih gužva ja sam jednom naručila neku sa pršutom i mocarelom ne bješe loša.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    105
    Thanked in
    39 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    U Novi mi što se hrane tiče jedino Ferral odgovara i ambijenta i pogleda a cijene jesu jake.Ne znam za pice mislim da je Popaj okey vidim vazda je kod njih gužva ja sam jednom naručila neku sa pršutom i mocarelom ne bješe loša.
    Sve si rekla. Što se tiče Nk, najmanje 5 mjesta ima da se jede vrhunska hrana za svačiji džep.

I da dodam za kraj, u Tivat preko puta INA pumpe ima pekara, zaboravio sam kako se zove, proširili su ponudu prošle godine, tu sam pojeo najjači giros u Cg. I ima giros pizza...meso od girosa na tijesto od pice i vi stavljate priloge...odlična kombinacija.

5. The Following User Says Thank You to Ognjen_HN For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,836
    Thanks Thanks Received 
    9,756
    Thanked in
    7,279 Posts

Za Boku generalno moj utisak je stanje ili ćeš da izdvojiš novac za nešto što baš vrijedi ili platiš nešto što boba ne vrijedi a ova druga varijanta meni lično je bolje naći dobrog ribara i spremiti sam.

Thanks Thanks Given 
    581
    Thanks Thanks Received 
    490
    Thanked in
    182 Posts

Paaa ne znam sta bih ti rekao mozes uvijek naci dobar rostilj, karadjordjevu, popeke i sl, a i to nije nista posebno ako uporedimo sa Zetom i njihovim restoranima koji nude slicna jela. I nema izbora neeeema ja volim pojesti dobru pastu, to u NK tesko da ces naci, i ako nadjes, mozda bi nasao neki pokusaj karbonare, aglio e olio ili amatrićanu nema trika… stejkove da ne pominjem, ili ne daj boze nedje da pitas imaju li fokacu, ili garlic bread, a djeeeeee…. Puskom bi te iscerali iz lokala bio je neki suši do skoro blizu moje zgrade (zatvorio se naravno) inace ga obozavam, bio mi je pod nos bukvalno ali nisam htio da mu dam sansu jer sam znao da to ne moze, da nema sanse da je to to kad smo vec kod susija, u CG sam ga jeo samo jednom, u Cilemu, uz rolse mi donesose viljusku, odma sam se iznervirao
    "Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"

No Rich Parents

Thanks Thanks Given 
    23,836
    Thanks Thanks Received 
    9,756
    Thanked in
    7,279 Posts

Pa Nikšić ti je kafanski grad ko još ide u grad da jede idu da piju. Šalu na stranu ali u svakoj šali ima malo i istine mislim znam o čemu pričaš.

Foccacia sa lukom bi išla super uz pivo možda ovi u Blues da uvedu kad već prave pica ljeb.
    Last edited by Bluemoon; 03-12-25 at 19:17.

Thanks Thanks Given 
    9,601
    Thanks Thanks Received 
    5,977
    Thanked in
    2,280 Posts

Probaj pinsu u AB place kad se vrneš.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    581
    Thanks Thanks Received 
    490
    Thanked in
    182 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Probaj pinsu u AB place kad se vrneš.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
    Tamo sam bio samo jednom i to subota vece na DJa, nisam znao da imaju hranu… evo sad gledam menu, ne izgleda lose nimalo

No Rich Parents

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    105
    Thanked in
    39 Posts

Paaa ne znam sta bih ti rekao mozes uvijek naci dobar rostilj, karadjordjevu, popeke i sl, a i to nije nista posebno ako uporedimo sa Zetom i njihovim restoranima koji nude slicna jela. I nema izbora neeeema ja volim pojesti dobru pastu, to u NK tesko da ces naci, i ako nadjes, mozda bi nasao neki pokusaj karbonare, aglio e olio ili amatrićanu nema trika… stejkove da ne pominjem, ili ne daj boze nedje da pitas imaju li fokacu, ili garlic bread, a djeeeeee…. Puskom bi te iscerali iz lokala bio je neki suši do skoro blizu moje zgrade (zatvorio se naravno) inace ga obozavam, bio mi je pod nos bukvalno ali nisam htio da mu dam sansu jer sam znao da to ne moze, da nema sanse da je to to kad smo vec kod susija, u CG sam ga jeo samo jednom, u Cilemu, uz rolse mi donesose viljusku, odma sam se iznervirao

Pasta, stejk i suši u Nk? To 70% ljudi u Nk ne jede, makar po mom mišljenju. Roštilj, kuvana jela, teletina ispod sača, odlična pastrmka, to se valjda najviše i traži pa je i najveća ponuda te hrane.

12. The Following 2 Users Say Thank You to Ognjen_HN For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,836
    Thanks Thanks Received 
    9,756
    Thanked in
    7,279 Posts

Pasta, stejk i suši u Nk? To 70% ljudi u Nk ne jede, makar po mom mišljenju. Roštilj, kuvana jela, teletina ispod sača, odlična pastrmka, to se valjda najviše i traži pa je i najveća ponuda te hrane.
    Ne traže i drže se striktno do toga da ih neće.Ja ne znam ko ima sulude ideje da takve restorane i takva mjesta u Nikšić otvara ali bivalo je pokušaja nije da nije.
    Last edited by Bluemoon; 03-12-25 at 23:05.

Thanks Thanks Given 
    581
    Thanks Thanks Received 
    490
    Thanked in
    182 Posts

O tome i pricam cijelo vrijeme… da me ne shvatis pogresno, volim ja kuvana jela, nasu kuhinju generalno, ali bilo bi lijepo kad bi s vremena na vrijeme mogao pojesti i nesto drugacije, za promjenu…

No Rich Parents

Thanks Thanks Given 
    23,836
    Thanks Thanks Received 
    9,756
    Thanked in
    7,279 Posts

O tome i pricam cijelo vrijeme… da me ne shvatis pogresno, volim ja kuvana jela, nasu kuhinju generalno, ali bilo bi lijepo kad bi s vremena na vrijeme mogao pojesti i nesto drugacije, za promjenu…
    Upališ taj tvoj motor.

Jel ti ozbiljno ođe prcaš da tražiš suši u Nikšić

Thanks Thanks Given 
    581
    Thanks Thanks Received 
    490
    Thanked in
    182 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Upališ taj tvoj motor.

Jel ti ozbiljno ođe prcaš da tražiš suši u Nikšić
    Bilo bi bas lijepo da ga ima (ali pravi susi) i da s vremena na vrijeme mogu da ga narucim. Znam da je to naucna fantastika ali bilo bi lijepo! Zdravo je prije svega, koliko god da ga pojedem nema tegoba u stomaku, lijepo mogu da zaspem, ne mozemo samo ni mesine jesti majka mu stara… ovako cemo se pretvoriti u holesterol bumbare, sto bi rekao onaj “minimum” sa instagrama
    U minimum holesterol bumbare

No Rich Parents

Thanks Thanks Given 
    23,836
    Thanks Thanks Received 
    9,756
    Thanked in
    7,279 Posts

Bilo bi bas lijepo da ga ima (ali pravi susi) i da s vremena na vrijeme mogu da ga narucim. Znam da je to naucna fantastika ali bilo bi lijepo! Zdravo je prije svega, koliko god da ga pojedem nema tegoba u stomaku, lijepo mogu da zaspem, ne mozemo samo ni mesine jesti majka mu stara… ovako cemo se pretvoriti u holesterol bumbare, sto bi rekao onaj “minimum” sa instagrama
    U minimum holesterol bumbare
    Jel ti pričaš o gradu đe a ustanu okupe se oko umrlica ispred Onogošta o sušiju.Nikšić je inače više uronio odavno u kafane u alkohol no što bi se trza oko hrane.Kafane koje drže do sebe u Nikšić nemaju kuhinju baj d vej.
    Ko ima kafanu neće da se bakće sa kuhinjom a u Nikšiću je kafana u fokus.
    Nijedan dobar lokal ne znam u Nikšić a da oće da se bakće još i sa kuhinjom.Za to su restorani..trebjesa..vuk..itd.
    Last edited by Bluemoon; 03-12-25 at 23:59.

Thanks Thanks Given 
    90
    Thanks Thanks Received 
    788
    Thanked in
    339 Posts

La Parisienne je dobar u nk isto.

Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    39 Posts

Ponekad zaboravim da imam nalog ovdje hah, pa uđem i sve naknadno pročitam, pa da sumiram svoje utiske -

Lovac i pečenjara pokupili sve pohvale gostiju koje sam vodila, jelo se svašta, ne mogu se ni sjetit, ali baš nijedne zamjerke na hranu nije bilo.
    Posle sto godina svratismo Baščaršiju i oduševih se sa sirnicom, a i ćevapi su ukusni baš ( a ja čak i nisam ljubiteljka ), malecki, ali ukusni.
    Probah i picu u onu novu piceriju Dodo, mnjah, ništa posebno što se same pice tiče, e sad sviđa mi se što ima dosta opcija, što je čisto ( mada novo je, mora biti ) i što ide relativno brzo uz minimum komunikacije ( imaju svoju app ), idealno za asocijalne dane. I imaju igraonicu pored, tako da ko kao ja ima sitnu djecu - nije loša opcija. Jače cijene, ako sam dobro upamtila.

Možda sam negdje i pominjala, ali moram opet, meni je najbolji sladoled u Pg iz slatke magije - 100% malina i 100% višnja, ništa ljepše nema. I sladoled sa ukusom dubai čokolade ( pistaći, kadaif i čokolada mi je predobar ). U super voli imaju da se kupe i pinte njihove klasičnih ukusa, uzimala sam od pistaća.

Eeeee da i burger u akademiju piva ( mada više volim smash varijante ) odličan. Karamelizovani luk, čedar, neki fini sos ... top.

20. The Following 3 Users Say Thank You to samoilma For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    189
    Thanked in
    108 Posts

Sladoled, Porto Montenegro, Goddo, Bađo italiano!

Na dosta mjesta probah ali ovaj je vrh!

22. The Following User Says Thank You to kanki For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,080
    Thanks Thanks Received 
    3,196
    Thanked in
    2,427 Posts

Ja sam nekad voljela sladoled, baš, baš...mogla sam ga u bilo koje doba godine, dana....
    Sad ga slabo jedem, jednom u godinu. Baš čudno.
    Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    189
    Thanked in
    108 Posts

Da kucnem, još me drži da mogu gomilu da smažem....

25. The Following 2 Users Say Thank You to kanki For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,369
    Thanks Thanks Received 
    494
    Thanked in
    313 Posts

Radi li i dalje Pekarica u Niksic? Tamo mi je bila hrana preukusna

Thanks Thanks Given 
    23,836
    Thanks Thanks Received 
    9,756
    Thanked in
    7,279 Posts

Quote Originally Posted by St.Dzonny View Post
    Radi li i dalje Pekarica u Niksic? Tamo mi je bila hrana preukusna
    Ako misliš na onu preko puta elektroprivrede radi.Bila sam baš pomenuh na ovu temu na buffet doručak u nedjelju.

Možeš se kod crkve parkirati ako kolima dolaziš.

Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk

28. The Following User Says Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    210
    Thanked in
    129 Posts

Dajte preporuku za dobro maslinovo ulje

Thanks Thanks Given 
    1,069
    Thanks Thanks Received 
    1,437
    Thanked in
    720 Posts

Neka preporuka za Danilovgrad i okolinu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    279
    Thanks Thanks Received 
    568
    Thanked in
    286 Posts

Restoran Stologav

slikam slike povoljno

32. The Following User Says Thank You to stevann For This Useful Post:

Page 997 of 1028 FirstFirst ... 497897947987993994995996997998999100010011007 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)