Sve si rekla. Što se tiče Nk, najmanje 5 mjesta ima da se jede vrhunska hrana za svačiji džep.
I da dodam za kraj, u Tivat preko puta INA pumpe ima pekara, zaboravio sam kako se zove, proširili su ponudu prošle godine, tu sam pojeo najjači giros u Cg. I ima giros pizza...meso od girosa na tijesto od pice i vi stavljate priloge...odlična kombinacija.
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
Za Boku generalno moj utisak je stanje ili ćeš da izdvojiš novac za nešto što baš vrijedi ili platiš nešto što boba ne vrijedi a ova druga varijanta meni lično je bolje naći dobrog ribara i spremiti sam.
Paaa ne znam sta bih ti rekaomozes uvijek naci dobar rostilj, karadjordjevu, popeke i sl, a i to nije nista posebno ako uporedimo sa Zetom i njihovim restoranima koji nude slicna jela. I nema izbora neeeema
ja volim pojesti dobru pastu, to u NK tesko da ces naci, i ako nadjes, mozda bi nasao neki pokusaj karbonare, aglio e olio ili amatrićanu nema trika… stejkove da ne pominjem, ili ne daj boze nedje da pitas imaju li fokacu, ili garlic bread, a djeeeeee…. Puskom bi te iscerali iz lokala
bio je neki suši do skoro blizu moje zgrade (zatvorio se naravno) inace ga obozavam, bio mi je pod nos bukvalno ali nisam htio da mu dam sansu jer sam znao da to ne moze, da nema sanse da je to to
kad smo vec kod susija, u CG sam ga jeo samo jednom, u Cilemu, uz rolse mi donesose viljusku, odma sam se iznervirao
![]()
"Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"
• No Rich Parents •
Pa Nikšić ti je kafanski grad ko još ide u grad da jede idu da piju.Šalu na stranu ali u svakoj šali ima malo i istine mislim znam o čemu pričaš.
Foccacia sa lukom bi išla super uz pivo možda ovi u Blues da uvedu kad već prave pica ljeb.
Last edited by Bluemoon; 03-12-25 at 19:17.
Probaj pinsu u AB place kad se vrneš.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
• No Rich Parents •
Bilo bi bas lijepo da ga ima (ali pravi susi) i da s vremena na vrijeme mogu da ga narucim. Znam da je to naucna fantastika ali bilo bi lijepo! Zdravo je prije svega, koliko god da ga pojedem nema tegoba u stomaku, lijepo mogu da zaspem, ne mozemo samo ni mesine jesti majka mu stara… ovako cemo se pretvoriti u holesterol bumbare, sto bi rekao onaj “minimum” sa instagrama
U minimum holesterol bumbare
• No Rich Parents •
Jel ti pričaš o gradu đe a ustanu okupe se oko umrlica ispred Onogošta o sušiju.Nikšić je inače više uronio odavno u kafane u alkohol no što bi se trza oko hrane.Kafane koje drže do sebe u Nikšić nemaju kuhinju baj d vej.
Ko ima kafanu neće da se bakće sa kuhinjom a u Nikšiću je kafana u fokus.
Nijedan dobar lokal ne znam u Nikšić a da oće da se bakće još i sa kuhinjom.Za to su restorani..trebjesa..vuk..itd.
Last edited by Bluemoon; 03-12-25 at 23:59.
La Parisienne je dobar u nk isto.
Ponekad zaboravim da imam nalog ovdje hah, pa uđem i sve naknadno pročitam, pa da sumiram svoje utiske -
Lovac i pečenjara pokupili sve pohvale gostiju koje sam vodila, jelo se svašta, ne mogu se ni sjetit, ali baš nijedne zamjerke na hranu nije bilo.
Posle sto godina svratismo Baščaršiju i oduševih se sa sirnicom, a i ćevapi su ukusni baš ( a ja čak i nisam ljubiteljka ), malecki, ali ukusni.
Probah i picu u onu novu piceriju Dodo, mnjah, ništa posebno što se same pice tiče, e sad sviđa mi se što ima dosta opcija, što je čisto ( mada novo je, mora biti ) i što ide relativno brzo uz minimum komunikacije ( imaju svoju app ), idealno za asocijalne dane. I imaju igraonicu pored, tako da ko kao ja ima sitnu djecu - nije loša opcija. Jače cijene, ako sam dobro upamtila.
Možda sam negdje i pominjala, ali moram opet, meni je najbolji sladoled u Pg iz slatke magije - 100% malina i 100% višnja, ništa ljepše nema. I sladoled sa ukusom dubai čokolade ( pistaći, kadaif i čokolada mi je predobar ). U super voli imaju da se kupe i pinte njihove klasičnih ukusa, uzimala sam od pistaća.
Eeeee da i burger u akademiju piva ( mada više volim smash varijante ) odličan. Karamelizovani luk, čedar, neki fini sos ... top.
Sladoled, Porto Montenegro, Goddo, Bađo italiano!
Na dosta mjesta probah ali ovaj je vrh!
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Ja sam nekad voljela sladoled, baš, baš...mogla sam ga u bilo koje doba godine, dana....
Sad ga slabo jedem, jednom u godinu. Baš čudno.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Da kucnem, još me drži da mogu gomilu da smažem....
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Dajte preporuku za dobro maslinovo ulje
Neka preporuka za Danilovgrad i okolinu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks