ima li ko peeeset ceMti za divlji?
pi,kako si se opjanio
dzoro jedna
Maloprije si imala 5-6 eura, nista platila nisi i sad imas 20 cent???Alooooooooooooooo!!!Zajebavas li se???cccc...Koji jevrej!
Mozhe , neki sok !? (JA CU GA PLATIT)
![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
nemoj, ruzo moja, ti si parfem kupio...istroshio si se pa mi je grevota!
ja tu ti patit cokic:joint:
Nemoj chasti ti,ako ce ti teshko poslie bit` ?![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Ne bih da otvaram bezprese novi topik pa da pitam ovde....kako da nabavim za sebe @cg.yu e-mail adresu?
Da li moram da imam internet od Internet CG? Ili drugo nesto?
Bjese cuo da mogu naprimer GMail e-mail adresu da forwarden sa @cg.yu.
Pozdrav,
MNT
LJudi, evo sam vas forum ofarbala u ljubichasto, kako mi je smijeshno!!!
Sve mi je jozo i jubispicasto i ljepshe je gledat svijet ovakvim ochima, sve vas neshto vishe volim chak i ove grebatore Mc Essenyja i Rvashanina:devil::lolblue::lolblue::lolblue:
cccc... ovo je strashno... ovoga stipsluka u ovaj narod .. shto je ovo.. ko`lko sam duzhan.. ?
~
teshko na crtu odje.. moglo je prije.. sad vishe i ne.. show..
~
Zvoncice,moze li meni jedan onaj tvoj(ili tijanin) koktel,da zalijem ovaj danasnji razgovor za posao?
Put do zvijezda je samo etapa kruznog puta do sebe,i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne,bato.Stigao si cim krenes.Cilj nosis skriven pod kaputom,istetoviran na grudima kao metu.I eto ti.U tome je tajna.U tome je jedini trik.
~
Put do zvijezda je samo etapa kruznog puta do sebe,i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne,bato.Stigao si cim krenes.Cilj nosis skriven pod kaputom,istetoviran na grudima kao metu.I eto ti.U tome je tajna.U tome je jedini trik.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks