Mislim da je zena jednu dobila tako, al se to nesto cekalo dosta.
To stoji godinu dana skoro, od kako je NTC imao velikih problema tj kasnjenja, pa su onda stavili to a jednu posiljku preko poste CG nismo dobili
Njak Njak Njak
Mislim da je zena jednu dobila tako, al se to nesto cekalo dosta.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
moram vam se pohvalit da mi je Temu upao u nekakav loop, svako 4 dana mi daje claimcredit 150%, bitno je izgleda da ga koristim svaki put i nastavlja da mi daje evo vec 2 mjeseca. U 2 taba (2 akcije) odjednom ga skupljam.
Nakupovao sam se alata da ga za zivota korstim haha..
![]()
Last edited by Proximus; 04-12-25 at 12:31.
A što meni znači ako sam dobio 360 € coupon bundle koji moram potrošit za 25 min?
I meni je poceo da daje paralelno 2 claimcredita ali sam ga do sada kulirao, sve sto sam htio sam pokupovao do sada.
I par stvari koje su mi iskocile ili koje vidjeh kod drugih, mozda nekom bude korisno.
1. dailyrewards akcija - na ~45€ vraca se <20€ i dobijaju se neki kuponi i vauceri. Ne isplati se.
2. 2 besplatna poklona + treci u vidu neke sitnice od Temu-a - mogu da se uzmu uz potrosenih 35€. Lista limitrana ali se prikazuje nesto sto se zadnje gledalo ili ono sto je u korpi.
Nijedna od ovih stvari se ne isplati pored claimcredita. Jos nisam probao niti znam nekog da je probao wincredit.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
ima i "rewardsback" ali nije isplativ kao claimcredit
rewardsback je gore pomenuti dailyrewards
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ima li neko preporuku za h7 led s temua? Da su provjereno dobre?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Tri različite probao, boba ne valjaju. Vratio se na obične halogenke
Ja sam isto probao 3-4 vrste i sve je baš loše.
Prije mjesec dana poručio ove H7 i za sad su odlične. Ne prijavljuju grešku i jake su. Ja ih vozim na auto bez sočiva i ne blješte okolo previše. Malo sam spustio snop i ne blicaju ovi iz suprotnog smera. Samo ako budeš naručivao imaš 2 vrste, jače i slabije. Razlika je par eura u cijeni.
https://share.temu.com/UQ73CceGKDB
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
Do prije mjesec dana nisam imao nikakvih problema vezano za temu i dostavu. Zadnje 2 narudžbe, nema update za pošiljku. Tj stoji samo da pošiljka u procesu odvajanja. I posle 15-20 dana, zove kurir da je isporuči. I zadnji paket, evo 12 dana bez traga i glasa. Uglavnom sam dobijao pakete za 7-10 dana max. Sa sve uredno praćenjem.
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
jel se desilo kome da mu ne prihvata kartice? Ima li kakav support dje da im pisemo? Meni odbija dvije kartice iz cista mira evo pola godine..
https://share.temu.com/pfoqdexPn2B
Provjereno dobre. 16e 2kom
Kome se zaliti na dostavljaca ?
Zvali ovaj broj sa Temu, naravno ne radi.
Supruga opet zvala kurira iz Uč, rekao je poslao za Bar i naravno niko nam nije javio da stigla posiljka.
I posli da je uzmemo, naravno da je bila tu. Ja rekoh sto niste obavijestili da je stigla,kaze nismo trebali mi nego ovaj dje vam je stigla (UL)
Spednja. Pun mjesec dana posiljka
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks