Page 996 of 1028 FirstFirst ... 49689694698699299399499599699799899910001006 ... LastLast
Results 24,876 to 24,900 of 25684

Thread: Mjesta gdje se dobro jede

Thanks Thanks Given 
    581
    Thanks Thanks Received 
    490
    Thanked in
    182 Posts

Quote Originally Posted by umart View Post
    Mljih,bolje su i u bordo i u forestu,a sve to zajedno je jeedva iznad prosjeka.
    Pa ne bih se ja bas slozio, sve zavisi sta ti je reper za taj prosjek. Ako uzmemo za primjer Italiju, medju najpopularnijim picerijama su Gino Sorbillo, po meni nista specijalno, bolja je i u Jerry i na jos 20 drugih mjesta u CG. E sad, ako si jeo picu u Napulju, to je vec druga prica, jer paradajz koji raste iz tog njihovog vulkanskog zemljista je ono glavno zbog cega je tako autenticna i bez obzira na tijesto i majstora koji je pravi, ne moze se naci nidje slicno ni kod nas a i bilo dje drugo. Mada najbolje pizze u Napulju su u “portafoljo varijanti”, jeste ukusno ali nije to to.
    Obozavam picu i jeo sam je na dosta mjesta u razlicitim djelovima svijeta, najbolju ikad sam pojeo u Bg u “majstor i margarita”, a ove iz Jerry i Repete su po meni nesto najpribliznije toj Napolitanskoj pici. Dakle, iznad prosjeka. E sad, to je moje subjektivno misljenje, ebem ga, “stari su vazda govorili” da se o ukusima ne raspravlja
    "Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"

No Rich Parents

2. The Following 3 Users Say Thank You to diVerso For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    625
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    779 Posts

Najgore pice sam jeo u Italiji.

Sent from my 2506BPN68G using Tapatalk

4. The Following User Says Thank You to Djed_Djuro For This Useful Post:

acs

Thanks Thanks Given 
    581
    Thanks Thanks Received 
    490
    Thanked in
    182 Posts

U mom slucaju i najgoru ama i vrhunsku. Ima po jugu malih picerija koje imaju iskljucivo jednu radnju, par stolova, oronule zidove ali veliku tradiciju i autenticne sastojke. Svi ovi veliki lanci i restorani koji idu na kvantitet, e tu “nema ljeba”

No Rich Parents

6. The Following 2 Users Say Thank You to diVerso For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,817
    Thanks Thanks Received 
    9,745
    Thanked in
    7,269 Posts

Za Italiju se slažem nego nedobog im to reći.Inače nisam nešto ljubitelj a u Marqeuz mi se sviđa.Izgleda mi ona gore na Cetinje slično kao u Marquez.

A inače cijena uloženi materijal u pizzu odnos bezobrazluk.
    Last edited by Bluemoon; 02-12-25 at 12:42.

8. The Following User Says Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,142
    Thanks Thanks Received 
    13,538
    Thanked in
    5,124 Posts

U Markez biće da su sem konobara i kuvare prebacili u taj novi na Stari. Sendviči evo drugi put im boba ne valjaju, tačno se vidi da ih ne prave isti ljudi.

Sent from my SM-S938B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    23,817
    Thanks Thanks Received 
    9,745
    Thanked in
    7,269 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    U Markez biće da su sem konobara i kuvare prebacili u taj novi na Stari. Sendviči evo drugi put im boba ne valjaju, tačno se vidi da ih ne prave isti ljudi.

Drago mi je da to čujem.

Thanks Thanks Given 
    581
    Thanks Thanks Received 
    490
    Thanked in
    182 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Za Italiju se slažem nego nedobog im to reći.Inače nisam nešto ljubitelj a u Marqeuz mi se sviđa.Izgleda mi ona gore na Cetinje slično kao u Marquez.
    Bez obzira na sve, imaju i pravo sto se ljute na prigovore, doktori su za hranu i tacka. Sve ostalo su samo varijacije na temu

No Rich Parents

Thanks Thanks Given 
    23,817
    Thanks Thanks Received 
    9,745
    Thanked in
    7,269 Posts

Quote Originally Posted by diVerso View Post
    Pa ne bih se ja bas slozio, sve zavisi sta ti je reper za taj prosjek. Ako uzmemo za primjer Italiju, medju najpopularnijim picerijama su Gino Sorbillo, po meni nista specijalno, bolja je i u Jerry i na jos 20 drugih mjesta u CG. E sad, ako si jeo picu u Napulju, to je vec druga prica, jer paradajz koji raste iz tog njihovog vulkanskog zemljista je ono glavno zbog cega je tako autenticna i bez obzira na tijesto i majstora koji je pravi, ne moze se naci nidje slicno ni kod nas a i bilo dje drugo. Mada najbolje pizze u Napulju su u “portafoljo varijanti”, jeste ukusno ali nije to to.
    Obozavam picu i jeo sam je na dosta mjesta u razlicitim djelovima svijeta, najbolju ikad sam pojeo u Bg u “majstor i margarita”, a ove iz Jerry i Repete su po meni nesto najpribliznije toj Napolitanskoj pici. Dakle, iznad prosjeka. E sad, to je moje subjektivno misljenje, ebem ga, “stari su vazda govorili” da se o ukusima ne raspravlja
    Bacih pogled na ovaj u Beograd izgledaju brutalno vidim koriste i pesto i ruzmarin a imaju i dobra piva. To se mora posjetiti jednom.

13. The Following User Says Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

prosjek ti je nesto cemu bi dao 5/10.npr dzeri u nk ti je 5,3/10,pivska pica u forestu 6/10,margita u bg-u 8/10...poenta price je da je klopa u nk krs.

Thanks Thanks Given 
    9,598
    Thanks Thanks Received 
    5,976
    Thanked in
    2,280 Posts

Značajno se popravilo stanje sa pizza-ma u CG. Praktično u svaki grad se može nać vrhunska.

U BG ima 5-6 bomba mjesta, po meni vjer najbolja u Bosiljak pizza Napoletana.
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    23,817
    Thanks Thanks Received 
    9,745
    Thanked in
    7,269 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Značajno se popravilo stanje sa pizza-ma u CG. Praktično u svaki grad se može nać vrhunska.

U BG ima 5-6 bomba mjesta, po meni vjer najbolja u Bosiljak pizza Napoletana.
    Kakva je ova u blues bar u nk nikad tamo i ne jedem samo naručim pivo a vidim ljudi naručuju.

Thanks Thanks Given 
    581
    Thanks Thanks Received 
    490
    Thanked in
    182 Posts

Bacih pogled na ovaj u Beograd izgledaju brutalno vidim koriste i pesto i ruzmarin a imaju i dobra piva. To se mora posjetiti jednom.
    Obavezno, kad te put nanese. Nego, gore non stop iskace nesto novo, bolje, ali meni je ta pica nesto posebno, vracao se dosta puta i uvijek je bilo savrsenstvo.

No Rich Parents

18. The Following User Says Thank You to diVerso For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    9,598
    Thanks Thanks Received 
    5,976
    Thanked in
    2,280 Posts

Kakva je ova u blues bar u nk nikad tamo i ne jedem samo naručim pivo a vidim ljudi naručuju.
    Nisam je odavno jeo tamo, ranije je bila ok, mada ne znam koliko je mjerodavna ocjena jer sam je skoro uvijek jeo uz pivo. Ono što znam sigurno je da su im kobasice odlične.

Imaju preko puta u AB Place vrhunske pinse.
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    581
    Thanks Thanks Received 
    490
    Thanked in
    182 Posts

Quote Originally Posted by umart View Post
    prosjek ti je nesto cemu bi dao 5/10.npr dzeri u nk ti je 5,3/10,pivska pica u forestu 6/10,margita u bg-u 8/10...poenta price je da je klopa u nk krs.
    E tu bih se slozio da je krs, ponuda je nikakva, ali kad su pice u pitanju, ogroman iskorak, do nazad godinu dana sve je bilo debelo ispod prosjeka, a u poslednje vrijeme sam se prijatno iznenadio.
    A da je generalno stanje lose, jeste, skoro sam i pisao o tome da u Nk slabo sta i ide osim hamburgera, bureka sto pomenu Bluemoon, i ove brunch ponude su nidje veze kad uporedis sa Podgorickim lokalima.

Elem, prije par dana sam se ukrcao na brod u Singapur, noc prije ukrcaja odemo ja i kolege na pizzu u Publico, jedan od boljih italijanskih restorana u Singapuru, narucio sam tartufatu, bolja je u Jerry za klasu! Tako da, mnogo mi je dobar trip sto znam da u Nk s vremena na vrijeme mogu pojesti dobru picu, nemoj da mi kvaris sad osjecaj

No Rich Parents

21. The Following 3 Users Say Thank You to diVerso For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    279
    Thanks Thanks Received 
    568
    Thanked in
    286 Posts

Za CG, u DŽeri je pica daleko iznad 5/10. Po meni minimum 8/10 ako se u obzir uzme odnos cijena/kvalitet

slikam slike povoljno

23. The Following 2 Users Say Thank You to stevann For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,817
    Thanks Thanks Received 
    9,745
    Thanked in
    7,269 Posts

To je i realna cijena tijesto i par sastojaka u Budvi komotno za picu moš neđe uzet meso ispod sača.

Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    251
    Thanks Thanks Received 
    225
    Thanked in
    134 Posts

U Markez kod Palade je sendvic Kirk Daglas vazda bio i ostao klasa. Manji je nego ranije ali i dalje top, pored toga mozda i najjeftiniji u tom dijelu grada

Sent from my SM-S908B using Tapatalk
    ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni

Thanks Thanks Given 
    1,668
    Thanks Thanks Received 
    1,237
    Thanked in
    820 Posts

Probajte u katleju royal club sendvic, oko 5,40€ kosta kad im je akcija 20% (ne znam kad je). Regularna cijena 6,80. Hleb sa susamom, piletina, prsuta, salata, namazi, pomfrit. Masakriranje

Sent from my SM-A556E using Tapatalk
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    6,142
    Thanks Thanks Received 
    13,538
    Thanked in
    5,124 Posts

Preslan je, davao mu šansu više puta zadnjih dana. Isti slučaj sa tortiljom sa spanaćem i pršutom, slano bi pakleno.

Thanks Thanks Given 
    23,817
    Thanks Thanks Received 
    9,745
    Thanked in
    7,269 Posts

Prvi put uđoh u Good Food na stari uzeh samo focaccia sa ruzmarinom s bijelim lukom za ponijeti mogu reći da je odlična samo sam joj dodala još maslinovog ulja.

Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
    Last edited by Bluemoon; 02-12-25 at 16:02.

29. The Following User Says Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,771
    Thanks Thanks Received 
    2,284
    Thanked in
    1,262 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post

Sve meksikanci, pa grijese… nema naseg uopste

Narucis americke sa nutelom i sumsko voce, a dodje ti samo visnja hahaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

31. The Following 3 Users Say Thank You to stefke For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    1,633
    Thanked in
    1,018 Posts

Ahaha, ista prica. Neko vece sa zenom i djecom i mali ce americke sa sumskim, dosle visnje

33. The Following User Says Thank You to Dutch For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,234
    Thanks Thanks Received 
    8,148
    Thanked in
    3,113 Posts

Sad je kraj godine, moraju da micu smrznute zalihe viska

Sent from my SM-A566B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    6,142
    Thanks Thanks Received 
    13,538
    Thanked in
    5,124 Posts

Quote Originally Posted by mistery View Post
    U Markez kod Palade je sendvic Kirk Daglas vazda bio i ostao klasa. Manji je nego ranije ali i dalje top, pored toga mozda i najjeftiniji u tom dijelu grada

Sent from my SM-S908B using Tapatalk
    Ja Kirk Daglas samo i jedem i definitivno je skroz drugačiji nego prije. Kifla nije hrskava, ne režu ga na pola kao što bi trebalo i sastav unutra je ispovezivan previše majonezom pa sam zadnja dva puta morao da ga otvorim da vidim ima li pančete uopšte, ne osjeća se, mljackav bude skroz. A jutros mi je došlo i kuvano jaje u njega koje dođe u Amigos i Gringo, izgleda su i dresinge izmiješali...

Nadam se da će se brzo vratiti na staro jer imaju dobru ponudu i baš korektne cijene stvarno...

Thanks Thanks Given 
    1,080
    Thanks Thanks Received 
    3,196
    Thanked in
    2,427 Posts

Gambori u Malo ribarsko selo vrhuuunski!
    A šnicla milaneze slaba, suvo meso.
    Prilozi lijepi, bogati.
    Dakle, ići samo na ribu.
    Last edited by aLaPaCha; 02-12-25 at 17:24.
    Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...

Page 996 of 1028 FirstFirst ... 49689694698699299399499599699799899910001006 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)