Začepljeni odvodi šibera
Na prednjem stubu kad vrata vozačeva i suvozačeva otvoriš imaš gumene sisice, tu se nakupi blata i začepi
Uzmi nešto tanko pa malo pročačkaj i pročepiće bar na prednje odvode. Ne znam koji je tačno Passat u pitanju ali bi slično ovome trebalo izgledati
Za zadnje odvode treba malo kroz gepek da se skinu tapaciri i plastike...
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Last edited by mur3633; 30-11-25 at 20:18.
2.O TDI karavan.
Razočarah se u francuze, citroenamislio sam da nema preko nj7h što se tiče dihtovanja
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Meni je na proslog slivalo sa stakla.na kabal unutra vrata a isti bio primaknut do jedne zabice, sa zabice niz plastiku tapacira unutra. Provalim da ulazi ispod vrata, mislio da su se zacepili oni odvodi. Ocistim sve fino, operem, kad ono opet, cak sam.preventivno.dvije rupe otvorio nove. Na kraju sjeo u kola a crijevo namjestio da prska. Pa skini tapacir, pa onda prati. Pomjerio kabal, dodatno silikon na te zabice i bez problema
Cus francuzi - kuce su ljudi napravili popravljajuci probleme sa vodom na francuski trojac
Igor - 069-446-200
doktor za rjesavanje svih muka sa vodom
Najvise u dijelu da ce pedantno vratiti tablu nazad ako mora da je skida i da nece poslije toga da skripi i cvrci![]()
Jel neko sastavljao ormare i slično iz Jyska jel po principu IKEA stvarno mi se ako jes ne zove montažer u taj slučaj.Vidim od alata u upustvo da ne bi trebalo bit komplikovano.I da li je dovoljno ođe samo šrafciger kako su naveli za pričvršćivanje.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Mislim da ti je jedan krstasti i jedan ravni srafciger sasvim dovoljno da to sve spojis. JOs ako imas elektricnu srafilicu...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Mislim da je Jysk puno lakši od Ikee.
Jeste, dovoljan ti je srafciger..
Sto kaze kolega ako imaš nešto poput ovoga…
https://www.okov.me/mn/proizvodi/wb-...-bitova-w-best
Last edited by stefke; 01-12-25 at 15:25.
Hvala,i meni se čini.
EDIT:
imam to što si postavio ali imam i šrafilicu ona mi se bolje pokazala.samo gomilam takve stvari inače.
mexico imam na baterije mislim da je bolje radi čvrstine.
Last edited by Bluemoon; 01-12-25 at 15:34.
Zna li ko kod koga bih mogao zalijepit 1 plastični dio na alat za vaping...?
Pinceta keramichka koja ima plastichni dio,okrugli,e meni se on slomi sinoc...
...
Imaš opciju super lijepak + soda bikarbona, ovako:
A možeš probat i dvokomponentno ljepilo za plastiku, bude kao plastelin i onda se stisne i drži prilično dobro, s njim sam lijepio taster od sVirene na autu, vratanca od kasete na skuteru, žmigavac na motoru - dakle, stvrari đe ima dosta pritiskanja i vibracija...
koja vrsta?
klap sarke za vrata ili obicne leptir??
ima i u okovu vise vrsta, ali ti moram priznati da znam onih obicnih GTV sto su nekad bile 50 centi da se evo 10 godina drndaju i da ni jedna nije mrdnula...
a mimo okova - u ulicu kralja nikole trimico trade
p.s. za ljevoruke - right hand anger![]()
Imas Blum u Kips ili direktno od dobavljaca Artinvest. Stavljam i gtv i blum i mogu reci samo da je Blum precijenjen sto se tice sarki. 4x veca cijena a nije ni duplo bolji a ne 4x. Gtv cak ima i malo veci opseg stelovanja. Aj da zanemarim to sto sam drugima ugradio, al evo meni po kuci, mislim da nijednu gtv nijesam promijenio, samo ako nije stradala od rdje(so, hemija, voda)
Ali zato klizaci za fioke jedu malu djecu i sve GTV. Makar je moje iskustvo takvo, jedne strane su mi blum sa druge gtv, veze nemaju jedni sa drugim i ako se oboje kategorisu isto “sa usporivacem”
Evo i ođe da pitam jel ima iskustva ko sa online trgovinom u jumbo jadi su mi tamo bazat po gužvi i vrisci/buci ne mogu se ni skoncetrisati u onom haosu.Vidim imaju opciju da naručiš i ne platiš nego samo preuzmeš pri dolasku platiš a oni ti spreme porudžbinu.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 03-12-25 at 09:57.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks