Brat bratu popeci jedino.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Nema 4-5 dana, mijesano meso je bilo pre-do-bro.
Danas ovjerismo opet jedan divan objed u Vukov Most - Niksic
Za svaku preporuku, hrana, usluga, cijene...
Sve pohvale za Lovac i hvala svima na predlozima.Popeke ne jedem a pored ovako dobre jaretine ispod sača mješano nikad ne bi naručila.Hljeb im je odličan baš ne volim kad vidim da servira neko onaj kupovni koji u taj slučaj i ne uzmem.Ambijent im je pravi domaćinski a konobar starog kova.Atmosfera krajnje opuštena.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Čini mi se bolji no ikad Black Rabbit sendvič bješe, nisam ga jeo godinu dana sigurno a batalio sam jer su prećerivali sa majonezom, postajao im je baš gnjecav. Večeras bješe prva liga, ispovezivano sve unutra sa nekim sirom, uh, mrve ne ostavih.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Kod Matovica stari Kristal, koljenica - nikad vecu pojeo nisam, porcija popeka, odlicni bijahu, dvije salate, 7 malih Niksickih tocenih, 7 Bavaria - 43€.
Odlicno i prejeftino.
Послато са SM-S731B помоћу Тапатока
Prvi put da sam posao u ovaj stari od kad se gazda promijenio.
U onaj u siti kvart ne idem jer mi je bila losa hrana par puta.
Ja u novi idem svako malo i nikad greske do sad . A cijene su im bas prelagane
Evo od subote oval , nestao je za 5min
Ovo se samo nadovezah na pricu a u sustini sam krenuo na ovaj topic da bih pohvalio piceriju Fantasia na Cetinje . Totalno zaboravio na one blokade sto prave Cetinjani i sinoc da nebi cekali odosmo do CT i aj na picu dje dje na google Fantasia
Ne pamtim da sam ukusniju picu pojeo u zadnje vrijeme , brutalna i vegeterijana i capricosa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Morace se to probat' nego treba poci na Cetinje a ne ovjerit' raznjice u Crnu Goru. Mada i tamo vise nije to to. Izbacili domaci pomfrit, sira nekad ima, nekad nema.
Bilo mi je loše od hrane, jednom sam bila. A možda smo i previše popile, pa nam se od toga smučilo, mada nismo nešto bile oduševljene.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Nisam tamo bio jos uvijek.
Last edited by Bluemoon; 01-12-25 at 13:18.
E to jeste.
Poklonio je mojoj drugarici vazu, samo što je rekla da joj se sviđa.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
pojeo bih.
Juneći gulaš u Lovac + za meso.Sviđa mi se što imaju i malu buteljku Zaječarca @BiTrAtE na tvoj račun.
Last edited by Bluemoon; 01-12-25 at 21:24.
Repeta NK. Definitivno sa njihovim porcijana nema potrebe za repetom
Uzeli smo Club Gyros 600gr, Repeta Box(piletina, pohovani luk, povrće),i Smoke Burger....
Prije svega porcije ogromne, gyros brutalan, u lepinji pa na 4 dijela presječeno. Repeta box puca od ukusa i začina. Piletine baš dosta stavljaju. Smoke burger odličan, jedino što mi se ne sviđa je karamelizovani luk kojeg ima dosta u burgeru. Jedino mi smeta što nema mjesto da se sedne unutra. Temperatura oko 0 noćas u Nk, nije baš za sjedanje napolje. Sve u svemu, hrana odlična.
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
Garlic bread u good fellas je odličan.Jedva čekam da otvore.![]()
Last edited by Bluemoon; 02-12-25 at 07:46.
Mljih,bolje su i u bordo i u forestu,a sve to zajedno je jeedva iznad prosjeka.
U Nikšić se slabo čini mi se pizza jede više burek po Fontani a uvede ona pekara fensi prije kapele buffet doručak. Što znam solidan a i cijene kako znaju da nabiju buffet im je okey.Bijah u nedjelju.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks