Vecina gradjana ima kuce na selo, al.opet biraju glavni grad...
Vecina gradjana ima kuce na selo, al.opet biraju glavni grad...
Kad dovedu infrastrukturu na selo Dutch mozemo da se vratimo na selo
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ima sela sa infrastrukturom da biras. Odje dje ja zivim ima, a opet svi sele. Iako do Pg treba 2min.
Svuđe kroz svijet je normalno da se živi van gradova. Infrastruktura im to dozvoljava. A mi isto tako imamo infrastrukturu. Nemamo npr put Kuča sad bog zna šta. Ali put Zete, Danilovgrada, Cetinja itd itekako ima. Svi mogu (koji žele i finansijski mogu naravno). Samo je pitanje da li oće da izađu iz zone komfora ili ne
A dje ka Cetinju. Sela ne znam im se broja pri vodi a bez vode. Izuzetak fabrika vode u Meterize.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Selo i infrastruktura ne zezajte, oko PG svudje putevi raspad obicni, ja planiram da se zenim u naredne god, dvije i bas sam gledao okolna sela i razmatrao dje da uzmem plac. Dje god krenuo prije toga obavezno terenca da nabavim ili nemam kud![]()
Velje Brdo.. 7km od centra a placevi 35-40€
Teško da ćeš bliže a povoljnije naći…
Ali opet zna da nestaje struja, net do skoro bio loš zbog zatvora itd
Last edited by stefke; 29-11-25 at 21:35.
Mislim da je to rijeseno oko zatvora, neki dan prodjoh pricajuci na tel, nije me prekidalo.
30-35 je sad na pricelje a ne velje brdo
Nisi dobro gledao
Kupio sam plac nedavno, ne treba terenac ne treba ništa, 15 minuta do centra podgorice. Mir, tišina, rijeka. 10 eura kvadrat sam platio. Pare treba imati spremne, nikad se ne zna kome treba hitno. I ako mogu da dodam da je to preko agencije za nekretnine uzeto.
naravno ne javno. Poslao pm
Meni drugar sada kupio dvosoban (novogranja) 65 m2 stan od ruskinje po 1450€ .
Ali posto je to kao da kaze igrao sam kladionicu sa 50 centi i dobio 50000€, e vidis to se ne racuna.
Vazda je bilo toga
Da je nekom frka ili da oce da zapali preko
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
E ja kad sam cuo da je u Dahnu po 190€ m kv placa, vise me nista ne moze zacudit'.
I na Kakaricku 500 m od Ivanovica naprijed 3000kv - 450 000€ i to ga samo u komadu prodaje. Bjezi.
Послато са SM-S731B помоћу Тапатока
Ja ne smijem napisat pošto prodah stan prije 4 -5 dana.
Sad gađam neki stan ako bi iskočio 60-70m² do 2000€ po m2 bi platio.
bice, vjerovatno, sad nekretnina od rusa i ukrainaca kad su im zabiberili s vizama... spremite pare![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks