jes.. shto je ovo pobRate moj... ne
nE ! ALo necu.. a,sad ti ne bi uzeo i da je litarska Sminrry.. ustvari.. ma nee... necu brate.. ne ! ! ! NE!
chekaj rvashe skochicu do mexa da qpim nama po neshto.. shto oj ti ?
Kako nam ga nabi na nos, a jos ga nismo ni pomirisali.A ne, brate, tako!Neeeeecu!Ne!
Vjerujes li ti ovo, moj mc?Streasno!Kakav je to jevrej jbt...ccccc....
jes.. shto je ovo pobRate moj... ne
nE ! ALo necu.. a,sad ti ne bi uzeo i da je litarska Sminrry.. ustvari.. ma nee... necu brate.. ne ! ! ! NE!
chekaj rvashe skochicu do mexa da qpim nama po neshto.. shto oj ti ?
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Brate poBrate, meni uzmi 2-3 boce onoga Ni'sickog od 2 kila.Skromno zar ne???Mislim, za zvoncicu ni to nije skromno nego ajde sad...Treba li ti peara???
Najjache od tebe pare da uzimam,sad me vrijedjash jbt..
Ni`shicko ?! da necesh ovog uvoznog Ajnikena?
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Ne ja, brate, ja sam seljak covjek sa sve svojom seljankom
Ne umijem ja da pijem ta moderna piva!Ni'sicko meni!Na to sam navikao.Da sad zvoncica casti njoj bi ovo odgovaralo nego ajde sad...
Kupujmo nase proizvode!!!
Ada...Uh kako je lijepo ovo pivo!Eh da me sad zvoncica vidi...E pa da mi je neko pricao ovo ne bih vjerovao...Strasno...A sjecam se nedje, samoj sebi je kafu platila, plakala je 15 minuta!
Ova kafa shto nestaje,to ona doma nosi ?
Nije valjda..
Ne , ne mogu u to da povjerujem..
~
Ada sanjala je da je izgubila 50 centi, sva se mokra probudila!No sto si mislio....
Auuuuuuuuu... shto se radi po tom StEarom aJerodromu,nijesam znaVAo.. qqlele...
~
Odoh da uchim..
Cmok
~
Cmok, poBrate miNli!
ajte dadnite neshto da se pije stipse
....love is in the air....
Nije zvoncica tu tako da ne znam kome se obracas.
Ja castim nocas, breate, nije problem.Sto ces pit???
pfff...e ako znam...bitter lemon,a?kol`ko je?ja ne`am bez ovija 1.20eVra.Beeeeesvija
:mrgreen: Veazda mi ova rafo upali:devil:
Vi necete?!?!?!?!
Mislite li da vam vjeruje ovi narod!
Ja poshla da privredjujem po sata,ostavila vam kafanu na povjerenje,reko fini momci, ono Budva,Steari, kad oni popili po kafane na tudji rachun!!!:shock:
Ne pijete toliko, strelica vas fishtila, kad sami placate,ne!!!:joint:
Nikad dje'ojke sa Olda nijesu bile cicije:mrgreen:
ajte,greote,popite josh po flashu imam ja ,da mi je dragi 5-6 eura da sp..kam s drushtvom...veli-Slobodno SVE potroshi, nemo' mi kusur vrcat!![]()
ja biK![]()
![]()
....love is in the air....
A nisi ti mala sa Staroga, ne!Ovako se u kafanu ne ponasaju zene sa Staroga!Tu se rasipaju pare, a ne ti kukas tu za 2 eura.Streasno...Sad znam zasto ides do bloka pjeske!A tebi je zao za taxi dat ili pak za gorivo!
Nije ti losha ta taktika!!!:mrgreen:
A, RVASH????
Dodje mala lijepo u kafanu kad nema nikoga, ko fol zove pice kafani...i prosha je njen red...ko vam je kriv shto nijeste tu kad lovergirl zove pice!!!
E,sad cesh da nagrabusish!:joint:
Ko qka, svega ti,ej!!!:devil:
Jesam li 5 EURA donijela da potroshim!!!
chush ja kukam a 5 eura donijela da sa drushtvom braCki podijelim...ja kukam, a 5 eura...:lolblue:
Bolje da pjeshachim pa da mi pare ostanu da platim po kafu:mrgreen:
E kakav si, autobus te sprshtio na dzadu:joint:![]()
Pa ni ti sama ne vjerujes u ovo sto pricas!!!Kako mozes?Pored onoliko izbrisanih postova jos me ovako prozivas!!!Strasno!Nemam komentar!
A da su jevrej, jesi!Cinjenica!Argumenti su na prethodnoj strani!I don't wanna hear, I don't wanna know, please don't say u're sorry!!!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks