Idemo Dalje :d
Kad cemo da trcimo na 88???:devil:
Idemo Dalje :d
Dje ste pobraco i posestre !?
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Oooooo, brrrrale, sto se radi???Dje si?Sto si?Dje si s poslom?A?Radi li se sto?
E`o nekim biznisom neleceh.. imam neke vokmene i multipraktike po 12eura,pa ako si zainteresovan,a ako nijesi , ako mozhesh nekog da mi nadjesh ko bi to htio da pazari , jer znash kakvo je ovo suludo vrijeme doshlo da je bolje imat nego nemat , ne znam shto da ti kazhem....
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
ja bik,no mi je koljeno trajno onesposobljeno,cojek je upotrijebio silu da me dovuche u krevet,pa nogom u koljeno...i sad mogu samo da shetam!:mrgreen:
Sprdaj se ti ali ja sa Staroga do Bloka i nazad obrnem turu shetnje! Malo li je!
oooooo,dosha' nam je bludni zet,danima se nije pomaljao!:mrgreen:
:lolblue::lolblue::lolblue:ma, niko me ne moze oraspolozit ka' ti!
Chush,bolje je imat no nemat ahahahahahahaha![]()
Brate, svaCam te ja tebe!Razumije' ja tebe.Ti si brat moj iz Italije!Djoma, brat moj talijanski.Sredicemo sve, brate moj.Zavrseno ti je to!Kad ti ja kazem da je zavrseno onda je to zavrseno.Ja imam neku svoju skolu, ti imas svoju skolu.Postujem ja to sve, brate moj.SvaCas li me?Kad ti ja kazem, ne $ekiraj se nista!Zavrseno ti je to!Lagano samo, brale.Opusti se!
Ahh...Old Airport rulz!U know
Ti setas do Bloka?Masala bogami.To ja rijetko radim.Svaka cast.
A sto ti je taj muz grub tako...Ti u oklope ides u krevet ili kako?Nemo' da mi te dira da ne bude oni, razumijes?
Nisi valjda samo odje moderator???Udri po svojima ka' po nama odje!
Ja vec pijem, magare mexicko.No uzmite vi sto cete, ja castim.Zvonci voli da se grebe, a ni ti se ne pravis vjest tako da...
meni vopi sada.. ne mogu nishta od alkohola nocas..
~
E pa vrh, taman da ga ne pijem sam.Ajde zivija!
Dje je Zvonchy,miladraga nasha ?!
~
Nije joj coek legao jos, bome.Sad ce ona jos malo, neka tvrdo zaspi kosmija!![]()
ne ometaj iG...
~
Kosmiji se nocas ne spava ocigledno...
Jel bilo vriske u komshiluk sinoJ ?![]()
~
JA cu flashu Sminrry-a (0.7L) + 5 crvenija bikova.. ako budem moga josh,trazhicu![]()
~
:lolblue::lolblue::lolblue:qq,qq (dva puta qq)!!!:shock:
Vama dvojici ne vrijedi nuditi pice:roll:,vidji shto naruchiste?!?!?!?!:cry:
No, sreca u nesreci je shto...IMA SE, MOZE SE!!!:mrgreen:
Samo udrite,koliko mozete, Zvonchi ce da plati...ma i ja cu jednu bocu Martela da mi lakshe paNe ovi troshak:devil:![]()
Tacno sam znao da joj je zao!Tacno sam znao!Necu nista, brate!
Last edited by Rvasanin; 19-04-07 at 20:58.
*mc_esseny vrace svoje pice...
e pa `nachi ne mogu da biliv da se stisla za 100keka.. e pa keos..
necu brate sad nishta...
ma necu nemoj mi davat..
alo... chujesh li me da necu.. kad mi tako nudish..
ne..
ada ne !
~
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks