To to ili ono mora se iz obaveze javit cijelom familijarnom okrugu kad odeš u neki grad đe su a ja imam ne nekad no sve ćešče potrebu da im se uopšte ne javim da galim jer mi unište raspoloženje i onda ide obavještajna služba đe se žale mami eno smo čuli ili čak me sretnu da ti je šćer bila kroz našu varoš nije na tebe ti se vazda javiš.A naročito ne volim da se uvaljujem nekome samo zato što mi je rod da se uvaljujem na gajbu svi imamo svoj tempo svoj stil niti volim da se meni neko uvaljuje.Kako ne volim te isfolirane odnose upravo zbog djetinjstva jer je moja mama svašta trpjela.
Pa ono što me čini srećnom vezano za temu i ovo o čemu zborite je kad osvjestim tako neke stvari kod sebe i obrnem igricu bez obzira na pritisak.
Idealna lokacija Minken, oca mu u vr... Samo što ja ne mogu čekat do nove no idem koliko je sjutra.
Da se nađemo, veli, na pola puta
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nalazite se vi tamo preko Morače ja ću da vidim nekako da ove iz Maslina sve sam ih locirala forumaše u neki aktivizam da se neko odvojimo od vas i imamo sve Minhen već imamo i budemo ka Zemun.
Ne može se više doći u saobraćaj u taj dio taman ka Beograd.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 28-11-25 at 20:52.
A dobro džerman klasični stajl i u ambijent no su vlasnici ođe u neke sporove i zavade iako su dio Minhen grupe.Objašnjava meni jedan vidi to ti je sin ovoga,ovaj ti je bio u školu sa onim,ovaj s ovim ne zbori,ovaj nema licencu možda baš ovaj đe njih dvojica bi da se sretnu.Mislim se JBT da znaju Njemci đe su dali i licencu ono...a možda baš i znaju prilagođavaju se tržištu i žmure kad misle da je isplativo.
Da ne bude da spamujem čine me ozbiljno srećnom ovako tračarske kafanske storije.![]()
Last edited by Bluemoon; 28-11-25 at 22:05.
Vala grijeh bi bio da BluemoonChe ne izadje sa vama na pivo, samo uz uslov ako ce i pice shetat stolom....
Ja u kafanu izlazim sama đe izviđam situaciju i sa vlasnicima i konobarima ostali me ako sam samo zbog njih tu kao dekocentrišu u to izviđanje.Ostale goste fenomenološki izučavam.
U kafani se najviše bolan informacija može izvuć ako si skoncetrisan.A ne moš se skoncetrisat ako si u čopor.
OT ne znam jel me kafana u tom smislu čini srećnom il tužnom tu baš straglujem što se kafane tiče.![]()
Last edited by Bluemoon; 28-11-25 at 22:36.
Mnim nešto je mnogo lagodnije bit u ulozi naivnog posmatranog no oziljnog posmatrača.
I dalje ne znam jel me ovo čini tužnom il srećnom.
Kad kod mojih izroni neka uspomena.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Svaki dan je dobar za upiranje.
Sinok me pita.
- Jeste vi imali pištolj u kuću.
- Jesmo pa ga je majka sklonila.
- Dobro je ja bi se plašio da imamo pištolj u kuću.
Ovo ne da me čini srećnom no presrećnom.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Pas mog komšije. Kakva je to ljubav na 4 nožice. Zavoljeh ga taman kao da je moj.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Neke izjave mog sinčeka.Ne samo da me čine srećnom no me ozbiljno zamisle.
Kaže volio bih da sam ptica da letim svuda bez aviona i pasoša i svega.Ali, rastuži me i sve to neđe iskreno jer bez toga se ne može lećet više niđe no me čini srećnom što i dalje mašta.Mi odrasli smo užas realno đeca su odista jedino lijepo na planeti dok im se ne ugradi matrica.
https://www.index.hr/magazin/clanak/...a/2738665.aspx
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Kad mader rečem a pušti imaš ti svojih briga prepusti to meni.To je san koji sam oduvijek sanjala da njoj kažem prepusti to meni.I da ona to prihvati.
Moja madre je najdivnije biće na planeti a ne zna ni sama koliko je krhka a tek koliko je jaka.
Ja nju obožavam.
Kad najzad očistim usisivač pa vuče ko manit.
Nerandže. Krupne, mirisne, slatke, sočne, koštica bez, domaće.
https://www.reddit.com/r/MadeMeSmile/s/SOWpWWnvCC
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks