Ispod 40
Od 40 do 55
Od 55 do 70
Od 70 do 85
Od 85 do 100
Od 100 do 115
Preko 115
danski čvarci idealni sastav 51% mast 46% protein, a i preukusni su, kome pare nisu problem ovo da krka slobodno po cijeli dan
![]()
She is only here to annoy herself!
Nije frka no akumulira svašta ako zemljište ga ima to je akumulator svačega štetnog u zemlji a još ako je sjeme uvezeno ka jedan uveza sjeme neko iz Francuske i napao ga crv neki koji se suzbija samo sredstvom koje je u Francusku dozvoljeno ođe nije na muke je..ako laže on mene lažem i ja tebe.Ja tebi vjerujem ako je tvoj i još ti je sjeme tvoje ali ovo više sa uvozom svega i svačega se obuzdati izgleda ne mere.
Ja inače uzimam sa Dragalja strašan.![]()
Baj da vej sto bi stari Crnogorci rekli tenks.
Inače ja smeće od grickalica u vidu čipsa znam da uzmem nekad iako znam što je.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 26-11-25 at 20:24.
U tome se vidi snaga i istrajnost.. Nemoj mi pricat o praznicima, e znas/pretpostavljas kako se zovem
Samo mi je odjednom pala ideja na'm, nijesam je nesto razradjivao.. Mozda na nedjeljnom nivou da kacimo procente, i nakon mjesec ili manje dana da se vidimo uzivo da ne ispadne da je neko vrdao npr
Ajde.
Pi.zdo
Zdopi kažeš
Na više ja slava moram tada da odem nego ti
Ja sam svakako počeo danas. Pišem dnevnik u ChatGPT. Tako da ajde junače
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Prozivam jbg
Na vise? Nikoljdan 6og i 19ognpr, na 2 Nikoljdana 19og ne prave posno..
Zapisujem ujutro kilazu i idem na trening, junace (ne cekam ponedjeljak!)
Opaaa. Volim ovo.
Treba još da smislimo šta dobija pobjednik ili radi gubitnik.Ili da pustimo naše drage kolege da se razmašu sa predlozima.
Na mjesecnom nivou placa rucak onaj koji gubi, i rucak je po meraku (mozemo zgrijesit taj dan obojica sa cime god, rucak, alkohol, dezert (ja vozim, pa ne bih alkohol... priznajem zdipa sam za alkohol uz prijeTik/uz/nakonTik hranu)) dje god.
svako nedjeljno gubljenje kilaze - +
stagnacija ili dobijanje na kilazi - -
Ko ima vise pluseva, pobjednik tog mjeseca - plus gubitnik mora istrcat 5 krugova na trim stazi![]()
![]()
Last edited by St.Dzonny; 26-11-25 at 22:27.
Mogu li se ja pridruzit na te ruckove![]()
Ruka pružena.
Koliko sam opklada izgubio zbog ovog
Jesu taman ka ti tvoji suplementi što se ložiš u teretane ono drug najbolje da malo više vjeruješ seljacima u Crnoj Gori koji prave prave čvarke no da si u fešn.
Čisto prodavanje magle ka oni čipsevi sa ukusom slanine.Niđe veze ali niđe veze.
Tu slanine a i ođe čvaraka ima nula.JBG što Š prehrambena industrija izmislila masu pojačivača ukusa.Horor,ali horor.
Last edited by Bluemoon; 26-11-25 at 22:54.
ovo nema veze sa čipsom sa ukusom slanine
mogla si ovo i sama nać al ajde
Flćskesvćr is the Danish word for pork rinds or cracklings, a popular snack made from fried or roasted pork skin. They are a common item in Denmark, sold in bags at grocery stores and butcher shops, and can range in texture from soft to very hard.
- What it is: The Danish term for pork rinds or cracklings.
- How it's made: Fried or roasted pork skin.
- How it's sold: Available ready-made in bags, often sold at grocery stores, butchers, or festivals.
- Texture: Can vary, with some varieties being softer and others being harder.
- Consumption: It is a popular snack, with some Danish people considering it superior to standard pork rinds.
U najmanju ruku da se toliko trudiš da ih braniš a da si im zastupnik ali najcrnje što nisi.![]()
U prevodu nažalost ali nažalost znam podosta na tu temu a voljela bi da ne znam.
nismo ni sumnjali![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks