Imam stan u PG na prodaju.
Okačim stan na Estitor i Realiticu (nisam vala niđe drugo kačio), da ne pominjem koliko lešinara od Agencija me zvalo.
Iako je naglašeno da ne sarađujem sa agencijama i da ne zovu agencije.
Mada to nije poenta priče.
Poenta priče je da su mi par kupaca došlo da vide stan i iznenade se i kažu "STAN JE ISTI KAO NA SLIKAMA".
O čemu se radi tu?
Slikaš stan okačiš slike i to je to.
Kako može stan bit drugačiji nego na slike?
Ko zna šta su ti ljudi gledali. Barem 2 mi je došlo i ono iznenađeno "isto je kao na slikama što ste okačili".
Dal ljudi prikrivaju nešto, zavlače ljude šta li već?
Imali neko da mi objasni ovaj fenomen?
Ima tu drugacijih uglova iz kojih se slika stan i covjek kad dodje vidi u stvari da je to manje nego sto izgleda na slike.(dosta puta ti ljudi iz agencija slikaju,imaju iskustva znaju sta da maknu). Upale se sva svijetla osvijetle se slike i stan koji je mozda zaklonjen i mracan prestavljaju kao osvijetljen. Jedan stan sto sam ranije gledao mracan i soba koja vlazi,ljudi osvijetlili slike promjenili raspored garniture i prekrivac zamijenili,jedva provalih da je isti stan,zamalo ne podjoh da ga opet gledam....
Dje nece te agencije kakvu akciju za black friday organizovat da se uzme stan povoljnije![]()
Kako nekoga nije sramota da ti na slike predstavi jedno, a uživo drugo?
Koja je poenta da maltretiram prvo sebe, pa onda potencijalnog kupca da mu pokazujem stan koji veze nema sa onim sa slika?
Prvo gubim svoje vrijeme nepotrebno, pa onda i tuđe vrijeme.
Slikaš pravo stanje, pa ko je kupac doći će pogledat i trgovat ako mu odgovara.
Ne vidim poentu da fotošopiram slike, zidove, da uklanjam fleke sa zida kad kupac kad dođe to će uživo da vidi.
Takvo je stanje da je pritisak na kupcu a ne prodavcu, tj. ako mozda ne uzmes taj stan Bog zna oce li ti ispasti nesto drugo jednako "dobro" ili ne pa onda ljudi u glavi razmisljaju kako da to srede i dovedu do stanja iz slika itd
Могу мислит каква је овијема прича кад их пођеш виђет. Какви су ови филтери на сликама купатила и кухиње. Биће камера случајно забаговала.
https://www.facebook.com/share/p/17Y4nwHaBU/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ja ne mogu unijet sebi novu radnu stolicu od koje zivim a ne da unesem francuski pa da ga ponesem da bih nekog prevario
067-123456
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...ene-nekretnina
Odoše cijene još 50€ po m2 gore
Pa znaci namet za buduce graditelje... ono je uzasno je sto je Evropska Komisija na ovo sugerisala i DPSuuuu
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Dje ga je jakov da nas nauci kako dvoje koji rade u voli mogu da kupe stan i da zive i putuju i dizu djecu
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ovo je drzava, realno, samo za prezivljavanje. Ko nema svoj stan pa mora da placa kiriju, ili da ga kupi od plate, taj ga je ugasio
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
A kako da ga kupiš ako ne od plate?
Living on the EDGE side
............ ¯\_(ツ )_/¯............
Pakleno je odje, ali tesko da bilo dje u eu sa prosjecnom platom mogu da kupe stan, a ovi nasi zure da se prikljuce toj propaloj instituciji
Pa jel zive gore od nas ti u EU?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ko zna da koristi benefite clanstva, odlicno im je. Poljska, Ceska, Slovacka, odmicu uveliko nas nas, hrvata, bugara...
Za nas je najbitnije da se otvori trziste rada, da omladina moze da ide i da se zaposli. Za ostalo ne sumnjam da necemo iskoristiti, kao i u zadnjih 10 godina.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks